Opusmek :@

kız bir derdini paylaşmış. neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz?

Benim yasadigim yerde hem dini nikah hem de resmi nikah oluyor.bende diyorum ki nisanlaninca dini nikah yapariz.ama dini nikah yapincada asla ayni evde yasanma falan olmuyor sadeve resmi nikah ve dugunden sonra ayni evde yasaniyor :))

Benim bildiğim yanlışsam arkadaşlar düzeltsinler resmi nikahtan önce artık imam nikahı yapılamıyor -ben böyle biliyorum-
Nitekim dini nikah sonrası da terkedilebilirsin öyle olunca ne olacak?
Çelişiyo sanki yazdıkların sanki dinden çok utanıp, çekindiğinden yapamıyomuşsun gibi ki bi'yorumda öyle yazmıştın zaten.
Çoğu kız dediğin hatayı yapıyo hop imam nikahı sonra yaşanacaklar yaşanıyo ve sonrası hep aynı. Malum artık eski zamanda değiliz kimse imam nikahım var ben evliyim demiyo.

Adet döneminiz yaklaşıyor galiba
Gerginsiniz...
Burda dini konu falan yok
Fikir alışverişi var dikkat etdiyseniz

Benim bildiğim de öyle
Zira imam evlilik belgesini taleb ediyor
Ne gerek var ayrıca ,iş sadece öpmek değil ki.o zaman onun helâli olacaksın ya.erkeğin tüm haklarını da yüklenmiş olucaksın,gerek yok,bekle resmini

Aslında yasak ama çoğu kişi resmi nikahtan önce dini nikah yapıyor.

Herkesin yaşamı kendine..İnancın için veya başka bişey için bunu istemiyosan bir kere söylemen yeterli olmalıydı ama olmamış demek uygun değilsiniz birbirinize:26:

Lutfen iyi okuyun konumu.ben dini konu acmadimki

coook doğru:).....

kız bir derdini paylaşmış. neden azarlar gibi cevap veriyorsunuz?

Azarlar gibi konuşmuyorum net cevap verdim orada sadece!
Derdi dini nikah öncesi öpümek di mi?
Ben de çözüm sundum beğenmezse kendi bilir.

Adet döneminiz yaklaşıyor galiba
Gerginsiniz...
Burda dini konu falan yok
Fikir alışverişi var dikkat etdiyseniz

Gergin değilim aksine çok rahatım.
Dini nikah öncesi öpüşmek,dokunmak vs. dini konuya girmiyor da aşk acısı falan mı yoksa da ben mi anlayamadım...

Hayir ben Azerbaycanda yasiyorum burada oyle diil.ayrica arkadasla konusurken cok utangactim dedim. Benim korkum terk edilmekden cok inancim. Nisanlandikdan sonra bile opusmeden ileri gitmem

Nısanlandıktan sonra da helâlin olmuyor,şimdiyle farkı olmuyo durumunun yani:)
Boş ver yaa.
Aklından çıkar bu konunu,bidaha da tekrarlamasına izin verme ayrıca.

Ben de resmi nikah olmadan dini nikah olmaz ki diyecektim ama zaten Türkiye de yaşamıyormuşsunuz.
Sevgilinize kızmıyorum size de baskı yapmıyor anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar baaskı gibi görmüş sadece içinden gelenleri söylemiş adam. Sizi seviyor ki zaten bu görüşünüze saygı duymuş üç yıl çıkmışssınız... O da sevdiğini öpmek hissetmek istemiş sadece.
Ama siz nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın. Eğer bu şekilde mutluysanız devam edin. Ona da ben bu şekilde daha mutluyum, kendimi daha huzurlu hissediyorum diyerek açıklayın. Sizi gerçekten seviyorsa üç yıl olduğu gibi saygı duymaya devam edecek ve bu konuyu kapatacaktır.
Bence aşk ve sevdiğine dokunmak, öpmek birbirini pekiştiren şeyler. Ama dediğim gibi siz kendinizi nasssıl mutlu hissedecekseniz öyle davranmaya devam edin. Yoksa kendi huzurunuz olmadan sevgilinize de huzur veremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…