Ortak zevklerin olmaması

30'lu yaslar cok genc degil mi ya ? 40 50'ler ölsün o zaman. 60'lar mezardan katiliyor.
Disari fazla cikmadi diye kimse yaslanmaz kuzum ,30 yas orta bir yastir olgunluk doneminden bir onceki donemdir ama siz isi sakaya vuruyorsunuz ne ben size onu dedim ne siz dinleme istegindesiniz bosverin.

Bizim kadar birbirine asik cift cok azdır derdim 6 yıl önce ben de özellikle çocuktan sonra alttan almak istemiyorum artık. İnsan bir noktadan sonra patliyor...

Erken evliliklerinde bu sorun hep olur bence. 19 yaşındaki halinizle siz de aynı degilsiniz. Onun sevdiginiz ya da gozunüze batmayan şeyler artık gözünüze bakltıyor. O da sizin şikayetlerinizden rahatsızmış. Karşılıklı zor malesef. Tek gezin yapacak bişey yok

Disari fazla cikmadi diye kimse yaslanmaz kuzum ,30 yas orta bir yastir olgunluk doneminden bir onceki donemdir ama siz isi sakaya vuruyorsunuz ne ben size onu dedim ne siz dinleme istegindesiniz bosverin.
Tamam melankolik ama 30 yas genc bir yaştır. Son 2 satirda da yogun bir anlatim bozuklugu var taktigim yok ki boş vereyim.

8 yıllık evlilikse çocukta 4 yaşındaysa ilk 3 yıl çocuğunuz yoktu. Peki o zamanlar nasıldı? Şimdiki gibi abartılı mıydı yoksa istemese bile eşlik eder miydi? Yoksa yine burnunuzdan gelir miydi?
Hani diyorum acaba çocuk olduğu için mi istemiyor. Çünkü ben de çocuk istemiyorum. Çocuk ayak bağı gibi geliyor bana mesala çocuk olmadan önce kendinizi gezdiriyordunuz, eğleniyordunuz ama çocuk olunca öncelik hep o.. Çocuk mutlu olsun şuraya gidelim şunu yapalım vs olduğu için eskisi kadar zevk almıyor olabilir.

Tamam melankolik ama 30 yas genc bir yaştır. Son 2 satirda da yogun bir anlatim bozuklugu var taktigim yok ki boş vereyim.
Hmm baya yipranmissiniz siz ,sacma cikislarla destekliyorsunuz da bunun size faydasi yok kendizi toparlayin,sahsen enerjiniz gecti bana adiniza uzulurum ancak, ozetle adami rahat birakin sogutursunuz

Ben tepede uçarken aşağıda oğlanın başına bir şey gelir kesin Allah korusun babayla 5 10 dk dan fazla duramıyor, çocuğu oyalayamiyor ki...
Babaniz ve cocugunuzla gezin bari, duruyorsa semsiyeli sokak tarafi guzel. En iyi zamanlari, Haziran basi gibi Ingiliz sayisi 10'a katlar, sterlinler havada ucar

Hahahaah kel alaka Kocam bana asik, sen anneni sogutmussun sen onu dusun, sana bol sans
Sen derken bu ne samimiyet?bir annenin cocugundan soguma ihtimali mi gercekten mi?ajjaja problemlisiniz esiniz bunun farkinda 33 yasinda 18 lik ergene dondunuz biranda takmiyorum falan yahu taksaniz ne takmasaniz ne .Ve evet asikmis gercekten aylarca yaklasmama sebebini elestirilmek azarlanmak olarak belirtiyor bunlari siz yazdiniz ben degil,kendini toparlayin

Ne diyor bu, agir sikintili ? Kafasinda kurup, yaziyor sanirim. Allah sifa versin :)
Ve evet asikmis gercekten aylarca yaklasmama sebebini elestirilmek azarlanmak olarak belirtiyor bunlari siz yazdiniz ben degil,kendinizi toparlayin. Benim burada hic konum olmadigi gibi boyle bir soylemim de yok :) yazdiklari bana ait degil

agir sikintili olan sizsiniz ben kisileri yanlis alintiladim benim hatam sizinle alakali degilmis konu sahibesi kisisel almayin yprumu duzelttim ama sazan ayladi yine

Aranızda önemli değerler bitmiş.
Eşinizden size uyumlanmasını beklemeyin, olsa bu zamana kadar olurdu.
Düşünüp kararınızı verin.
Gönlünüzce bir yaşamınız olur umarım.

Beraber eğlenemiyorsunuz hiç, Kız arkadaşlarınızla çıkın eğlenin bazen, buna müsade eder mi? O zaman daha az gözünüze batar onun durağanlığı sıkıcılığı

Erken evlenmek, yıllardır beraber olmak bıkkınlık mı getirdi acaba diye düşündüm ama her çift böyle değil. Gençken de böyleydiyse bile bile lades olmuş. Yok 19 yaşındayken konser bar gezerdik diyorsanız dediğim gibi sıkılmış olabilir bu ilişkiden. Ama bu boşanma sebebi midir bilemedim

İlk evlendigimiz zaman eşim de öyleydi, baktım bir yerlere gidince sürat aşıyor dedim ya geldiğinde düzgünce dur keyfimi kaçırma ya da benimle bir yere gelme, sonra düzeldi, şimdi işi çok yoğun tek izin günü var, üzülüyorum ona ama çocuğun hatrina dışarı çıkıyoruz....önemli olan hergun çıkmanız değil senin hattına birşeylere gönülden katılması, zoraki gidip söylenince insan sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…