- 13 Haziran 2015
- 5.900
- 19.436
- 248
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Disari fazla cikmadi diye kimse yaslanmaz kuzum ,30 yas orta bir yastir olgunluk doneminden bir onceki donemdir ama siz isi sakaya vuruyorsunuz ne ben size onu dedim ne siz dinleme istegindesiniz bosverin.30'lu yaslar cok genc degil mi ya ? 40 50'ler ölsün o zaman. 60'lar mezardan katiliyor.
Bizim kadar birbirine asik cift cok azdır derdim 6 yıl önce ben deAynen kocamın 8 yıl sonraki hali canlandı gözümde, bizdede aynı ama evleneni 2 yıl oldu. Ama bir fark varki bir birimizi çok seviyoruz yani ve ben çoğu zaman idare etdiğim için fazla sorun çıkmıyo kavqa etmiyoruz. Ama size tavsiyem eyer kendinizi geçindirebilecek bi işe sahipseniz maddi açıdan ayrılın çünkü hayat kısa tabiiki ilk önce eşinizle yüz yüze konuşun derdinizi anlatın onun tepkisine göre kara verin. Eyer bişey deyişmediyse kesin ayrılın bence.
Dediğim gibi eyer maddi durumunuz yerindeyse hayat kısa kendinizi yıpratmaya gerek yok sevmediğiniz biri için. Ben olsam bende aynısını yaparım.Bizim kadar birbirine asik cift cok azdır derdim 6 yıl önce ben deözellikle çocuktan sonra alttan almak istemiyorum artık. İnsan bir noktadan sonra patliyor...
Erken evliliklerinde bu sorun hep olur bence. 19 yaşındaki halinizle siz de aynı degilsiniz. Onun sevdiginiz ya da gozunüze batmayan şeyler artık gözünüze bakltıyor. O da sizin şikayetlerinizden rahatsızmış. Karşılıklı zor malesef. Tek gezin yapacak bişey yokBen 33 yaşındayım, eşim 34. 8 yıllık evliyiz, 4 yaşında oğlumuz var. Oncesinde de 6 yıllık beraberliğimiz oldu, yani tüm ömrüm bu adamla geçti desem dogrudur. 19 yaşında üniversitede sınıf arkadasiyken tanistik. Oncesinde ilişkilerim olsa da ilk ciddi iliskimdi diyebilirim eşim için, ben de onun için öyleydim. Artık çocukluk mudur nedir bilemiyorum ancak evlenmeden evvel, hatta cocuk sahibi olana kadar onu ruh eşim sanırdım, çok iyi anlaştığımızi düşünürdüm. Eşim özünde iyi huylu, merhametli, iyi bir isi olan, akıllı bir adam. Oğluna düşkündür. Ancak karakterlerimiz çok farklı. Ben çok sosyal, girişken, gezmeyi seven, maceracı ruhu olan biriyim. O benim tam tersimdir. Bıraksan evden günlerce dışarı çıkmaz, asla pazar günleri bir plan yapamayız çünkü pazartesi sendromunu o gün dibine kadar yaşar, yıllardır öyledir. Asla değişik tatlar denemez, değişik yerler görmek ilgisini çekmez, kültür gezilerinden hoşlanmaz, yürüyüş veya spor yapmak istemez. Çalışmadığı zamanlarda sadece play station oynar veya uzanıp telefona bakar. E yeni tanımadın bu adamı diyeceksiniz ancak hep böyle değildi, en azından bu kadar değildi. Bana ayak uydurmaya çalışırdı, o da evlenene kadarmış. Çocuk doğduğundan beri sanki çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenen oymuş gibi ( çocuk bakımında ben de çalışıyor olmama rağmen tüm yükün bende olduğunu da söylememe gerek yok sanirim) sürekli yoruldum modunda. Bir plan yapacaksak cumartesi erken saatte olmalı mesela. Sürekli darlamaya başlar hadi erken gidelim erken gelelim diye. Gittiğimiz yerden dr keyif aldirmaz. Su anda fethiyede tatildeyiz, babamin yanına geldik o da zar zor. Kavga kıyamet cuma döneceğiz diye ikna ettim. Dün geldik yol yorgunuyduk pek bsy yapamadık. Bugun oludeniz,Kayakoy taraflarını gezelim dedim sinucta ilk defa gelmişiz, çocuk da ben de heves ediyoruz. Yok ztn denize girmeyecegiz bu havada ne oludenizi, otelin önündeki plajda oturalım vs diye gene tüm keyfimi kaçırdı. Yani 34 yaşında genç adamsin, ilk defa geldiğin güzel bir cografyadasin konseptin otelin onunden ayrilmamak mi...hiç mi gezmek keşfetmek keyif vermez insana...bilmiyorum bu hallerinden çok sıkıldım ztn birbirimize girdik. Hayatımın, yasliligimin fragmanini görüyorum çok sıkıldım senden dedim...yapacagim bir şey yok diyor...sürekli kendimi nasıl aşık olmuşum bu adama, ne kadar zıt karakterlerde olduğumuzu görememiş miyim diye sorgularken buluyorum...bu arada cinsellik icin de hep yorgun. 3 ay yapmasak aramaz. Canin çekmiyor mu dedigimde sen cocuk azarlar gibi beni her kinuda azarlayip elestiriyorsun icimden gelmiyor der bazen, cogunlukla o ayri ben syri yerde en uyuyakaliriz zaten...bunlar evliliği bitirmek için geçerli şeyler mi bilmiyorum, bunun dışında dürüst, güvenilir, işinde hedefleri olan bir adam...ama artık değer görmediğimi hissediyorum, on a aşık da hissetmiyorum. Bir ömür boyu gezme ve tatil kavgası yapmak, mutsuz olmak istemiyorum.. içimi dökmek istedim...
Tamam melankolik ama 30 yas genc bir yaştır. Son 2 satirda da yogun bir anlatim bozuklugu varDisari fazla cikmadi diye kimse yaslanmaz kuzum ,30 yas orta bir yastir olgunluk doneminden bir onceki donemdir ama siz isi sakaya vuruyorsunuz ne ben size onu dedim ne siz dinleme istegindesiniz bosverin.
Hmm baya yipranmissiniz siz ,sacma cikislarla destekliyorsunuz da bunun size faydasi yok kendizi toparlayin,sahsen enerjiniz gecti bana adiniza uzulurum ancak, ozetle adami rahat birakin sogutursunuzTamam melankolik ama 30 yas genc bir yaştır. Son 2 satirda da yogun bir anlatim bozuklugu vartaktigim yok ki boş vereyim.
Hahahaah kel alakaHmm baya yipranmissiniz siz ,sacma cikislarla destekliyorsunuz da bunun size faydasi yok kendizi toparlayin,sahsen enerjiniz gecti bana adiniza uzulurum ancak, ozetle adami rahat birakin sogutursunuz
Ben tepede uçarken aşağıda oğlanın başına bir şey gelir kesin Allah korusunbabayla 5 10 dk dan fazla duramıyor, çocuğu oyalayamiyor ki...
Sen derken bu ne samimiyet?bir annenin cocugundan soguma ihtimali mi gercekten mi?ajjaja problemlisiniz esiniz bunun farkinda 33 yasinda 18 lik ergene dondunuz biranda takmiyorum falan yahu taksaniz ne takmasaniz ne .Ve evet asikmis gercekten aylarca yaklasmama sebebini elestirilmek azarlanmak olarak belirtiyor bunlari siz yazdiniz ben degil,kendini toparlayinHahahaah kel alakaKocam bana asik, sen anneni sogutmussun sen onu dusun, sana bol sans
Ne diyor bu, agir sikintili ? Kafasinda kurup, yaziyor sanirim. Allah sifa versin :)Sen derken bu ne samimiyet?bir annenin cocugundan soguma ihtimali mi gercekten mi?ajjaja problemlisiniz esiniz bunun farkinda 33 yasinda 18 lik ergene dondunuz biranda takmiyorum falan yahu taksaniz ne takmasaniz ne .Ve evet asikmis gercekten aylarca yaklasmama sebebini elestirilmek azarlanmak olarak belirtiyor bunlari siz yazdiniz ben degil,kendinizi toparlayin
Siz kimsin iz?ne kafami karistiriyorsunuzHahahaah kel alakaKocam bana asik, sen anneni sogutmussun sen onu dusun, sana bol sans
agir sikintili olan sizsiniz ben kisileri yanlis alintiladim benim hatam sizinle alakali degilmis konu sahibesi kisisel almayin yprumu duzelttim ama sazan ayladi yineNe diyor bu, agir sikintili ? Kafasinda kurup, yaziyor sanirim. Allah sifa versin :)
Ve evet asikmis gercekten aylarca yaklasmama sebebini elestirilmek azarlanmak olarak belirtiyor bunlari siz yazdiniz ben degil,kendinizi toparlayin. Benim burada hic konum olmadigi gibi biyle bir soylemim de yok :)
Aaa benim dediğim 2 evlilik de erken evlilik bu arada.Yaşla çok alakası yok. Annem benden enerjiktir. Benim kocam da daha sakindir ama ben götürünce benden çok gezer. Böyle iki arkadaşım var. Sosyal hayatlarını ayırdılar.
Dogru alintilama yapamayacak kadar agir sikintilisiniz. Yazmayin bir zahmet gozardi edildinizagir sikintili olan sizsiniz ben kisileri yanlis alintiladim benim hatam sizinle alakali degilmis konu sahibesi kisisel almayin yprumu duzelttim ama sazan ayladi yine
Aranızda önemli değerler bitmiş.Ben 33 yaşındayım, eşim 34. 8 yıllık evliyiz, 4 yaşında oğlumuz var. Oncesinde de 6 yıllık beraberliğimiz oldu, yani tüm ömrüm bu adamla geçti desem dogrudur. 19 yaşında üniversitede sınıf arkadasiyken tanistik. Oncesinde ilişkilerim olsa da ilk ciddi iliskimdi diyebilirim eşim için, ben de onun için öyleydim. Artık çocukluk mudur nedir bilemiyorum ancak evlenmeden evvel, hatta cocuk sahibi olana kadar onu ruh eşim sanırdım, çok iyi anlaştığımızi düşünürdüm. Eşim özünde iyi huylu, merhametli, iyi bir isi olan, akıllı bir adam. Oğluna düşkündür. Ancak karakterlerimiz çok farklı. Ben çok sosyal, girişken, gezmeyi seven, maceracı ruhu olan biriyim. O benim tam tersimdir. Bıraksan evden günlerce dışarı çıkmaz, asla pazar günleri bir plan yapamayız çünkü pazartesi sendromunu o gün dibine kadar yaşar, yıllardır öyledir. Asla değişik tatlar denemez, değişik yerler görmek ilgisini çekmez, kültür gezilerinden hoşlanmaz, yürüyüş veya spor yapmak istemez. Çalışmadığı zamanlarda sadece play station oynar veya uzanıp telefona bakar. E yeni tanımadın bu adamı diyeceksiniz ancak hep böyle değildi, en azından bu kadar değildi. Bana ayak uydurmaya çalışırdı, o da evlenene kadarmış. Çocuk doğduğundan beri sanki çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenen oymuş gibi ( çocuk bakımında ben de çalışıyor olmama rağmen tüm yükün bende olduğunu da söylememe gerek yok sanirim) sürekli yoruldum modunda. Bir plan yapacaksak cumartesi erken saatte olmalı mesela. Sürekli darlamaya başlar hadi erken gidelim erken gelelim diye. Gittiğimiz yerden dr keyif aldirmaz. Su anda fethiyede tatildeyiz, babamin yanına geldik o da zar zor. Kavga kıyamet cuma döneceğiz diye ikna ettim. Dün geldik yol yorgunuyduk pek bsy yapamadık. Bugun oludeniz,Kayakoy taraflarını gezelim dedim sinucta ilk defa gelmişiz, çocuk da ben de heves ediyoruz. Yok ztn denize girmeyecegiz bu havada ne oludenizi, otelin önündeki plajda oturalım vs diye gene tüm keyfimi kaçırdı. Yani 34 yaşında genç adamsin, ilk defa geldiğin güzel bir cografyadasin konseptin otelin onunden ayrilmamak mi...hiç mi gezmek keşfetmek keyif vermez insana...bilmiyorum bu hallerinden çok sıkıldım ztn birbirimize girdik. Hayatımın, yasliligimin fragmanini görüyorum çok sıkıldım senden dedim...yapacagim bir şey yok diyor...sürekli kendimi nasıl aşık olmuşum bu adama, ne kadar zıt karakterlerde olduğumuzu görememiş miyim diye sorgularken buluyorum...bu arada cinsellik icin de hep yorgun. 3 ay yapmasak aramaz. Canin çekmiyor mu dedigimde sen cocuk azarlar gibi beni her kinuda azarlayip elestiriyorsun icimden gelmiyor der bazen, cogunlukla o ayri ben syri yerde en uyuyakaliriz zaten...bunlar evliliği bitirmek için geçerli şeyler mi bilmiyorum, bunun dışında dürüst, güvenilir, işinde hedefleri olan bir adam...ama artık değer görmediğimi hissediyorum, on a aşık da hissetmiyorum. Bir ömür boyu gezme ve tatil kavgası yapmak, mutsuz olmak istemiyorum.. içimi dökmek istedim...
Beraber eğlenemiyorsunuz hiç, Kız arkadaşlarınızla çıkın eğlenin bazen, buna müsade eder mi? O zaman daha az gözünüze batar onun durağanlığı sıkıcılığıBen 33 yaşındayım, eşim 34. 8 yıllık evliyiz, 4 yaşında oğlumuz var. Oncesinde de 6 yıllık beraberliğimiz oldu, yani tüm ömrüm bu adamla geçti desem dogrudur. 19 yaşında üniversitede sınıf arkadasiyken tanistik. Oncesinde ilişkilerim olsa da ilk ciddi iliskimdi diyebilirim eşim için, ben de onun için öyleydim. Artık çocukluk mudur nedir bilemiyorum ancak evlenmeden evvel, hatta cocuk sahibi olana kadar onu ruh eşim sanırdım, çok iyi anlaştığımızi düşünürdüm. Eşim özünde iyi huylu, merhametli, iyi bir isi olan, akıllı bir adam. Oğluna düşkündür. Ancak karakterlerimiz çok farklı. Ben çok sosyal, girişken, gezmeyi seven, maceracı ruhu olan biriyim. O benim tam tersimdir. Bıraksan evden günlerce dışarı çıkmaz, asla pazar günleri bir plan yapamayız çünkü pazartesi sendromunu o gün dibine kadar yaşar, yıllardır öyledir. Asla değişik tatlar denemez, değişik yerler görmek ilgisini çekmez, kültür gezilerinden hoşlanmaz, yürüyüş veya spor yapmak istemez. Çalışmadığı zamanlarda sadece play station oynar veya uzanıp telefona bakar. E yeni tanımadın bu adamı diyeceksiniz ancak hep böyle değildi, en azından bu kadar değildi. Bana ayak uydurmaya çalışırdı, o da evlenene kadarmış. Çocuk doğduğundan beri sanki çocuğun tüm sorumluluğunu üstlenen oymuş gibi ( çocuk bakımında ben de çalışıyor olmama rağmen tüm yükün bende olduğunu da söylememe gerek yok sanirim) sürekli yoruldum modunda. Bir plan yapacaksak cumartesi erken saatte olmalı mesela. Sürekli darlamaya başlar hadi erken gidelim erken gelelim diye. Gittiğimiz yerden dr keyif aldirmaz. Su anda fethiyede tatildeyiz, babamin yanına geldik o da zar zor. Kavga kıyamet cuma döneceğiz diye ikna ettim. Dün geldik yol yorgunuyduk pek bsy yapamadık. Bugun oludeniz,Kayakoy taraflarını gezelim dedim sinucta ilk defa gelmişiz, çocuk da ben de heves ediyoruz. Yok ztn denize girmeyecegiz bu havada ne oludenizi, otelin önündeki plajda oturalım vs diye gene tüm keyfimi kaçırdı. Yani 34 yaşında genç adamsin, ilk defa geldiğin güzel bir cografyadasin konseptin otelin onunden ayrilmamak mi...hiç mi gezmek keşfetmek keyif vermez insana...bilmiyorum bu hallerinden çok sıkıldım ztn birbirimize girdik. Hayatımın, yasliligimin fragmanini görüyorum çok sıkıldım senden dedim...yapacagim bir şey yok diyor...sürekli kendimi nasıl aşık olmuşum bu adama, ne kadar zıt karakterlerde olduğumuzu görememiş miyim diye sorgularken buluyorum...bu arada cinsellik icin de hep yorgun. 3 ay yapmasak aramaz. Canin çekmiyor mu dedigimde sen cocuk azarlar gibi beni her kinuda azarlayip elestiriyorsun icimden gelmiyor der bazen, cogunlukla o ayri ben syri yerde en uyuyakaliriz zaten...bunlar evliliği bitirmek için geçerli şeyler mi bilmiyorum, bunun dışında dürüst, güvenilir, işinde hedefleri olan bir adam...ama artık değer görmediğimi hissediyorum, on a aşık da hissetmiyorum. Bir ömür boyu gezme ve tatil kavgası yapmak, mutsuz olmak istemiyorum.. içimi dökmek istedim...
Erken evlenmek, yıllardır beraber olmak bıkkınlık mı getirdi acaba diye düşündüm ama her çift böyle değil. Gençken de böyleydiyse bile bile lades olmuş. Yok 19 yaşındayken konser bar gezerdik diyorsanız dediğim gibi sıkılmış olabilir bu ilişkiden. Ama bu boşanma sebebi midir bilemedimBu değerlerin yüksekliği komaya sokar. Yorgunluğu bunlarla bağlantılı değil. Varisleri var, cok yürüyünce veya ayakta kalınca bacakları ağrıyor. Tembellik var daha ziyade. 3 5 arkadaşı var kafasının uyduğu, arada takılıyorlar beraber. Esli görüştüğümüz çok sevdiğim arkadaşlarım da var ama eşim pek bayilmaz onlarla takılmaya. Çünkü onlar da benim gibi gezenti tipler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?