Ortak zevklerin olmaması

Anladım ben daha farklı düşünmüştüm .

Eee bu ortak zevklerin olmaması değil ki adamın zaten tek başına da zevk aldığı bir eylem yok.depresyonda olabilir mi ?

Bir de 19 yaşında başlamış bu ilişki.bu adama mı aşık olmuşm demen normal.o yüzden hepimiz erken evlenmeyin, pişman olursunuz.erkek tarafı da kadın tarafı da dış dünyaya doymamiş oluyor, zevkler, hayata bakış açısı herşey değişiyor diye.koca buldum diye atlamayın hemen.daha yeni yeni günümüzde evlenme yaşındasınız aslında

Fethiyeyi oglunuzla yada anne babanizla gezin araba kullanabiliyorsaniz ona ihtiyacini yok zaten keyif kacirmaktan baska bir ise yaramiyor siz bireysel takilin zorlamayla olmuyor iste degerlerle alakasi yok bence adamin icinden gelmiyor yani

Benim de eşim cuma eve girip, pazartesi sabah ciksa o kadar mutlu.Ben depresyon geçirdim,o içine kapandı derken böyle olmustuk.sonra ben sıkıldım .Bir iki dedim olmadı.Sonra somurttum,aynı oda da bile oturmadim.Dedim ki bak ben yavaş yavaş deliriyorum,beni çıkar.Nere istersen gidelim ama duvarlar üstüme üstüme geliyor .Sonrasında topladı kendini o da.

Benzer bir evliliğim vardı. Tek farkı çocuğumuz yoktu. Aynı sizinkisi gibi poposunu devirsin yatsın, internette takılsın, evde hiçbir sorumluluk almasın böyle bir tipti. Cinsellik de çok nadirdi. Çoğunlukla ben istediğimde görev gibi olurdu. Sonuç boşandım.

Sadece gezmek ile ilgili de sorun yok ki cinsellik de istemiyor ne öyle yaşlı dedeler gibi bir silkelenmesini söyleyin ben de gezmeyi değişik yerler görmeyi severim eşim pek sevmez hep benim zorumla gideriz bir tek yaz tatili için heves eder o kadar benim de modumu çok düşürüyor gezip eğleneceğimiz yaşta hep otur otur ben sevmiyorum öyle işte söylene söylene götürüyorum bir yerlere

Evet son cümlenize katılıyorum. Evlenince ununu eleyip elegini asmiyor insan. Daha genciz, enerjigiz. Em azından ben öyleyim yani. Böyle içi geçmiş ve çözümsüz halleri canimi sıkıyor

Silkelenmesi gerektiğini sakince de, bağıra çağıra da söyledim ama yok. Ben bencilmisim, onu istediğim kalıba sokmaya çalışıyormuş öyle diyor

Çift terapisi var ne zamandır aklımda. Zorla götüreceğim belki ise yarar. Hoş bunu söyleyince de dalga geçiyor benimle, para harcayacak bunu mu buldun simdi diye

Sakince de konuştum, bağıra çağıra da. Faydası yok. Yapısı bu, değişmiyor. Ben beklentilerimi değiştirmeliyim bekji de ama bu da çok zor geliyor şu an

Evet son cümlenize katılıyorum. Evlenince ununu eleyip elegini asmiyor insan. Daha genciz, enerjigiz. Em azından ben öyleyim yani. Böyle içi geçmiş ve çözümsüz halleri canimi sıkıyor
tabii ki
daha o kadar gençsiniz ki çoğu sizin yaşınızda anca yeni evleniyor
çocuğu büyütmüşsünüz 2 seneye okullu olacak
kaldı ki yaş ilerlese ne olur, emekliler bile geziyor, önemli olan bun istemek, sevmek

Eşimle beraber gezmek, tatile çıkmak, yol üstünde şuraya da ugrayiverelim gibi spontane planlar yapmak gercekustu istekler değil ki. Hayatın rutini içinde, sağlıklı bir evlilikte olması gereken şeyler yani her gün bana sürprizler alsin, roleplay fantezilerle geçsin günlerimiz ( ki fena olmazdı arada ayri ) ,bana şiirler yazsin demiyorum ki. .zaten bu anlamda talepkar veya çok romantik bir tip de değilim kendim de ama hayatımız sürekli aynı eksende olunca, adamın ustune bu yaşta ölü toprağı atılmış gibi olunca bir noktadan sonra çekemiyorsun.
Mesela dün kavga kıyamet dalyan a götürdüm, ordan tekneyle iztuzu plajına geçtik. Bu mevsimde niye geldik ki diye pofleyip durdu. Asla kumlara inmedi, iki poz çekilelim diye zorla kuma iki adım bastirdim dönerken mis gibi püfür püfür teknede giderken bak fena mı oldu geldik dedim, yani pek bir esprisi yoktu diyor dönüş yolunda gocek e de uğrayalim en azından çarşıya bakariz dedim hayatta istemedi. Hepsini geçtim dün akşamdan beri saat tam 8de( otelde kahvaltının başladığı saat) kahvaltıda olmalıyız, yola erken çıkmalıyız diye terör estirdi dünden beri çocukla uykudan uyandırdı sabahın köründe, organik pazara ugratmamak için benle dünden beri kavga ediyor, hatta sanki çok yemek yapıyorsun da organik malzemeler kullanacaksin bile dedi. Sırf ömür törpüsü yani...evet geziyorum, çoğunlukla istediğimi yaptırıyorum ama zerre keyif bırakmıyor, hep sinir harbi...

İste adam böyle biri. Tabii ki normal bir olsa, içi ölmese, enerjisi olsa harika olurdu ama yok yani.
Koca bu, ya aynı böyle kavga kavga, dırdır dirdir adamı zorla surukleyeceksin, zamanla ikiniz de bikacaksiniz, ya 'daha gencim,daha iyisine layığım' diye boşayacaksin, ya da kendine daha keyifli yol arkadaşları bulacaksın.
Başka çözüm mü var?
Adama bir anda enerji mi gelecek? Başına saksı mi dusecek?
Gün gectikce daha çok düşecek enerjisi...
Böyle hayat mı olur, birini yanında sürükle, sanki ona eziyet ediyor gibi salak triplerini çek. Ergen çocuk gibi poflasin, zorla foto çektir. Enerjini düşürsün. Böyle biriyle tatile çıkacağıma birakir tek çıkarım on kat daha mutlu olurum.
Ömür torpüsü

Çift terapisi var ne zamandır aklımda. Zorla götüreceğim belki ise yarar. Hoş bunu söyleyince de dalga geçiyor benimle, para harcayacak bunu mu buldun simdi diye
acaba şey mi var
adam sizden fazla kazanıyor mu? daha önemlisi iyi bir kariyer yapmış durumda mı?

onu da yaptıysa erkekler kendini başarılı görüyor çünkü, gerisini sallayabiliyor.

Bence erkeklerin çoğu,terapi konusunda böyle.Esiniz tam bir ruh emici.Siz tam somurtunca bı yerde ,kavga çıkarmiyor musunuz?ben tamam istemiyorum der kalkar giderim mesela.olsem yapmam bir daha

acaba şey mi var
adam sizden fazla kazanıyor mu? daha önemlisi iyi bir kariyer yapmış durumda mı?

onu da yaptıysa erkekler kendini başarılı görüyor çünkü, gerisini sallayabiliyor.
Evet, benden iyi kazanıyor. İşi iyi ama bunun mevzusu olmaz aramızda. İşiyle ilgili yogunlugundan şikayetçi tabii ama işini de seviyor aslında

Bence erkeklerin çoğu,terapi konusunda böyle.Esiniz tam bir ruh emici.Siz tam somurtunca bı yerde ,kavga çıkarmiyor musunuz?ben tamam istemiyorum der kalkar giderim mesela.olsem yapmam bir daha
Oo istemiyorum desem ondan mutlusu olmaz yapmaz ztn hiç. Önceden triplerim ise yariyordu geri adim atiyordu bir şekilde ancak artık bıktı.ben de bıktım tabii..

Evet, benden iyi kazanıyor. İşi iyi ama bunun mevzusu olmaz aramızda. İşiyle ilgili yogunlugundan şikayetçi tabii ama işini de seviyor aslında
yok size para mevzusu etmek anlamında değil de

yani hayata bakış açısından diyorum
evlenmiş, çocuk yapmış, onu seven sevdiği bir eşi var, iyi kazandığı bir işi var.
Türk erkeği için mission completed.
onu demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…