Otelde mi sevgilimin evinde mi ?

valla bende bazen tereddütte kalıyorum tıklasam mı tıklamasam mı diye. konu başlıkları bir birinden acayıp otel mi ev mi,ben şimdi duşa gireceğim gibi.
Mahmut abinin konusu mu yeni diye giriyorum
O kim ya hiç tanımıyorum.
Öyle bi niyetim yoktu

Moralini bozmak istemem ama benim de böyle yurtdışından bir sevgilim olduğunu sandığım adam vardı aynı anlattığın gibi benzer özelliklerde gidip geliyordu bi ay Türkiye de kalıyordu vs. Sonuç adı soyadı bile yalan çıktı uzak mesafe ilişkisi yalandır

Genellemek çok doğru değil sanki.
Adı soyadı doğru kimliklerini gördüm. Ve arkadaşımın kuzeni zaten bu kişi

Hiç hoşlanmadığım biriyle sırf menfaat için bişey yaşayamam o kadar da değil sanırım

Sanırım diyorsunuz.

Elbette bi hoşlanma vardır ama eminim bu adamın yurtdışı kariyeri olmazsa zerre yüzüne bakmazdınız.

Adam Türkiye'de yaşayacağım dese yada bir şekilde burada yaşamak zorunda kalsa, sağlık sorunu vs..
Dünyanın bin türlü hali var. İlişkinize sahip çıkacağınızı düşünmüyorum.

Ben ileriye dönük ilişkilerde kişinin kariyeri, tipi, parası, ünvanı vs.. gibi onun ilintilerinde değil de kendisinde aşkı bulduğunuz, en zor halinde bile birbirinize tahammül edebilecek sevmek gerektiğini düşünüyorum.

İyi ama siz bu adamı sevmiyorsunuz ki. Siz bu adamın nimetlerinden faydalanmayı düşünüyorsunuz. Ya evlenince o bahçeli evi çerçeve yapıp duvara asar, yanına da en besili ineği koyar da al sana et derse. Bu adam ete para harcar çünkü eti seviyor, size harcamaz çünkü sizi sevmiyor. Karşılıklı birbirinizi kullanıyorsunuz resmen

Yok Türkiyede de olsa gayet iyi bir aday bakarım yani sadece yurtdışı kariyeri değil bir çok yönü var. Şöyle diyim bu yaşıma kadar karşıma çıkan en dolu erkek. Entellektüel, çalışkan, gezmeyi seven biri, hedefleri olan, devamlı kendini geliştiren (yeni dil vs öğrenme konusunda). Hep derdim ki beni ileriye götürecek biri olmalı hayatım da bu öyle biri . bu yönlerden bakınca bana bu kadar uyan biri zor sanki. Zaten bunların olmadığı birine de aşık olamam ki.

Peki hanımefendi iyi akşamlar

Bazı arkadaşlar karşılarındaki adayda hiç bir özellik aramıyor sanırsam öyle yorumlar yapmışlar ki. Tabii ki karşındaki insanda arayacağın kriterler olur kendine göre belirlediğin mesela iyi bir kariyer bunun nesi absürt. Birisi inek örneği bile vermiş. Bu devirde kim önüne inek koyan erkekle evlenir ki? demem o ki takılmayın karşınızdaki kişinin özelliklerinden hoşlanmanız ona olan sevginizi bin kat daha arttırır ama en önemlisi onun özünü sevebilmektir. Yani kendisi gibi olduğu en doğal halini o halini sevebiliyorsanız zaten bu gerçek aşk demektir. Otel ev mevzusunda da bence yanında kalın ve en doğal halini tanıyın derim.

Evet inek örneği veren vardı. O arkadaş baya tuhaf sanırım kötü bir ruh halinde o yüzden şaşırmıyorum burada yazılan yorumlara gerçekten dertli insanların yeri:)) bence aradığın kişide olmasını istediğin kriterler olacak tabiki. Bundan daha normal ne olabilir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…