bencede başka yolumuz yok çalışmaya devamçok haklısın bakmayla olmaz.
ben daha saga yada sola geri dönmek için ne tarafa direksiyonu tam tur yapacaz onu bile karıştırıyorum
bu videolardan birini cep telefonuma indiricem. haftaya izinliyim. videoyu açıp ona göre pratik yapacam arabayla uygun bi yerde.
ögrenmem lazım başka yolu yok !
Öncelikle araban hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Otomatik olması artı şans bence kolaylık. Gerisi sana kalmış dikkat takip mesafesi aynaları kullanman cok önemli. Sakin zamanlarda pratik yap. Açık alanlarda özellikle park paralel park bunları geliştir. 1 aya kalmaz alışırsın.Selam hanımlar an itibariyle bi arabam oldu nur topu gibi :)
Benim eşimin ehliyeti yok hiç araba merakıda yok yıllardır arabasozlıgın sıkıntısını yaşadım taksiye şimdiye kadar bi araba parası vermiştim ve ben çooook istedim bi arabam olsun takıntı haline geldi çok şükür imkanlar el verdi bi arabayı nasip etti Rabbim hemide otamatik:)
Amma mesele şuki yapamazsam diye korkuyorum 13 sene önce ehliyet aldım öyle kaldı sagolsun kardeşlerim ve babam bu konuda cesaretimi fazlasıyla kırdılar çünkü bu erkekler sadece kendilerine özgü meziyet sandıkları için araba kullanmayıAllahtan eşim öğle değil hep destek tam destek.. Amma yapamam diye çok korkuyorum hata kabul etmeyen bişey araba kullanmak hanımlar motive edici bişeyler söyleyin ne olur yemek yapmak gibi kolay diyin misal:)
öncelikle araban hayırlı olsunSelam hanımlar an itibariyle bi arabam oldu nur topu gibi :)
Benim eşimin ehliyeti yok hiç araba merakıda yok yıllardır arabasozlıgın sıkıntısını yaşadım taksiye şimdiye kadar bi araba parası vermiştim ve ben çooook istedim bi arabam olsun takıntı haline geldi çok şükür imkanlar el verdi bi arabayı nasip etti Rabbim hemide otamatik:)
Amma mesele şuki yapamazsam diye korkuyorum 13 sene önce ehliyet aldım öyle kaldı sagolsun kardeşlerim ve babam bu konuda cesaretimi fazlasıyla kırdılar çünkü bu erkekler sadece kendilerine özgü meziyet sandıkları için araba kullanmayıAllahtan eşim öğle değil hep destek tam destek.. Amma yapamam diye çok korkuyorum hata kabul etmeyen bişey araba kullanmak hanımlar motive edici bişeyler söyleyin ne olur yemek yapmak gibi kolay diyin misal:)
Teşekkür ederim inşallah ya 2aya razıyım :)Öncelikle araban hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Otomatik olması artı şans bence kolaylık. Gerisi sana kalmış dikkat takip mesafesi aynaları kullanman cok önemli. Sakin zamanlarda pratik yap. Açık alanlarda özellikle park paralel park bunları geliştir. 1 aya kalmaz alışırsın.
canım ya çok güzel yazmışsın şuanda bende araba alma aşamasındayım ama otomatik istiyorum fiyatlar çok yüksek manuelde ders alcam sürebilirsem manuel alcam yoksa otomatik:)öncelikle araban hayırlı olsun
ben de ilk aracımı alalı 1 sene oldu. ilk anlar ne korkmuştum. şimdi çok dogal bir şekilde kullanıyorum. hatta dogurdum doguracam hala kullanıyorum. çok seviyorum bana verdiği o özgürlük hissini. bir de ben manuel kullanıyorum snein yapacağın tek şey direksiyon ve ayna hakimiyeti olacak.
ne salak erkekler kullanıyor sen mi kullanmican ? ben de bizim salak servis soforunu kendime baz olarak almıstım o salak kullanıyor ben neden kullanmiyim diye.öyle de oldu.
abi baba vs yi hiç karıştırma. tanıdık bi arkadaş ya da direksiyon dersi alabilirsin. öle cık trafige. tam hazır olunca
şu an sezon açılıyor.canım ya çok güzel yazmışsın şuanda bende araba alma aşamasındayım ama otomatik istiyorum fiyatlar çok yüksek manuelde ders alcam sürebilirsem manuel alcam yoksa otomatik:)
Merhaba.Merhaba arkadaşlar sizlerin fikrine ihtiyacım var. Otomatikmi yoksa manuelmi
araç tercih etmeliyim .Otomatik hangi marka araçtan memnun kaldınız?
Manuel kullananlar siz hangi markayı tercih ettiniz?teşekkürler.
Manuel arabayı sadece ehliyet alırken kullandım. Ailem de otomatik araba aldı,bence çok rahat. Trafikte falan rahat oluyorsun. Uzun yolda en rahatı hatta bence. Honda civic kullanıyoruz biz memnunuz.Merhaba arkadaşlar sizlerin fikrine ihtiyacım var. Otomatikmi yoksa manuelmi
araç tercih etmeliyim .Otomatik hangi marka araçtan memnun kaldınız?
Manuel kullananlar siz hangi markayı tercih ettiniz?teşekkürler.
Araba alma imkanınız varsa önce araba alın derim. Çünkü arabasız kurs alsanız bile pratik yapmadıkça yine unutacaksınız. Arabanız olsa kursa giderseniz gelir evde kendiniz de kullanırsınız daha iyi olur. Bana göre ise araba aldıktan sonra kursa gitme yerine sakin biri ile birkaç deneme sürüşüne çıkmanız yeterli olur diye düşünüyorum. Ben alırsam otomatik almayı tercih ederim kesinlikle.bboonnyy9090 ve TurunculuKiz cevap
verdiğiniz için teşekkür ederim .
Ehliyetim var.
Ama belirtmeliyimki henüz ben 2.sinide kullanamıyorum.
Direksiyon dersi alıcam.
Ama bi taraftan önce araba alsam istiyorum.
Otomatik vitesmi?manuelmi? araç alıyım.
Kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?