Teşekkürler cnm amin allah kimsenin huzurunu eksik etmesinopuyorumnanaktançok güzelmiş eviniz
Allah hayırlı geçim ve huzur versin
Teşekkür ederim cnm evet beyaz asil duruyor biraz kirlenmesi sorun ama hiç leke tutmuyor.maskodan aldım cnm.aaa salonun cok cok guzell vallahı yaaa bayıldım canım bende super.. markası ne takımın.. ayrıca beyaz secım cok cok mantıklı cokta asıl durmuş gule gule oturun canım
canım çok güzelmiş evin
özellikle salonun çok hoş
güle güle otur iyi günlerde
bir ömür mutluluklar inşallah
Amin teşekürler cnmopuyorumnanaktanRABBİM GÜLE GÜLE HUZURLA SAĞLIKLA OTURMAYI NASİB ETSİN.. İÇİNDE MUTLU BİR hayat sürmen dileğiyle....
aminnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAllah ağzınızın tadını bozmasın ...eşyalar eskisin evliliğiniz hiç eskimesin inşallah..
salonunuzu çok beğendim genelolarak eviniz çok güzel zaten mutluluğunuz daim olsun[/QUOTE
teşekürleropuyorumnanaktan]
saol tatlım opuyorumnanaktanhihoyyytsalonunu ve perdelerini çok beğendim canıım gülegüle kullan mutluluklar tatlımm
cnm bende herşeyine bayıldım...ALLAH bir ömür boyu sağlık mutluluk huzurla doldursun yuvanı...salon koltukların müyhiş gerçekten ..zevkini konuşturmak derim ben buna ...inşallah bide bebişle taçlanır bu güzellik..
Teşekürler cnm tatlı yorumun içinhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
opuyorumnanaktanhihoyyytcok guzel canim allah mesut etsin
teşekkürlerhihoyyytsalonunu çok beğendim çok şirin ve rahat bir evin var yatak örtünde çok hoş güle güle oturun ömür boyu mutlu olursunuz iinşallah
amin cnm saolhihoyyyta.ssalonunu çok beğendim çok şirin ve rahat bir evin var yatak örtünde çok hoş güle güle oturun ömür boyu mutlu olursunuz iinşallah
hihoyyytopuyorumnanaktanSade ve şık olmuş. Özelliklede salonu sevdim.. Huzurla oturun inşallah.
saolcnm bende beyazı çok seviyorum iykide beyaz almışımopuyorumnanaktansalona bayildimmmmm en sevdigim renk beyaz cok guzel olmus cnm tebrik ederim
opuyorumnanaktançok şık ve modern bir salon, cok guzel bir ev güle güle oturun...
Amin allah herkese eşiyle betaber yasşlanmayı nasip etsin.opuyorumnanaktanAllah ağız tadıyla huzur içinde oturmayı nasip etsin. Çok güzelmiş evin, sonsuz mutluluklar dilerim. Bir yastıkta ömür boyu birlikte eskitin inşallah.
teşekkürleropuyorumnanaktanCanım çok güzel evin güle güle otur inşallah. Bu arada mutluklar..
salona bayıldım
güle güle sevgiyle oturursunuz umarım :)
amin cnm saolopuyorumnanaktan
Bende herkes gibi salonun kombinasyonuna hayran kaldım....
Evinizde sağlıkla ve huzurla oturun inşaallah..........
hihoyyythihoyyytteeşkkürler
a.s.
teşekürlera.s.herşeyin çok çok güzel Allahım sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin a.s.
Hmm Yaşam Ünitesi Ve Koltuklara Bayıldım.. Sadece Şık.. Asil Durmuş
Güle Güle Oturmayı Nasip Etsin Allah
Teşekkürler cnma.s.
Harika bi renk seçimi valla salon takımına bayıldımkaydirigubbakcemile2
ovegcim şimdi gördüm evini harikaymış
özellikle salonun
allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip et sin canım
beğendim salon kullanışlı evi eşyalara boğmamaş kulanışlı hale getirmişsin
çok güzel her odan ayrı bi güzel salondaki perdelerine bayıldım canım nerde diktirdin?
mutfagında çok hoş
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
Çok güzel canım benim..
Allah ağzınızın tadını bozmasın inş.
mutlu şen sağlıklı bi yuvanız olsun
Zevklerimiz ve tonlarımız çok uyuyor. Mutfakta pembe olan herşeye bayıldım keşke dedim fotolar daha büyük olsaydı :) Mutlulukla sağlıkla huzurla oturun inşallah. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?