OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin hakkikaten güzel ama bende en cok salonuna bayildim güle güle otur canim

keşke resimler daha büyük olsaydıı iyi olurdurr........

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, çok ferah, çok sade ve aynı zamanda şık bir ev olmuş.
ben çok beğendim...

Çok güzel bir evin var. İyi günlerde oturmanı dilerim.

evin hakkikaten güzel ama bende en cok salonuna bayildim güle güle otur canim

çok güzel çok şık canımmmm güle güle otur.....
l
güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Resimleri daha büyük koyabilirdim ama böyle oldu artık değiştirmekte zor geldiakannehir
buyrunnnnnnnnn

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.. cok guzel ewin.. huzurlu oturun..

Güle güle huzurla oturmak nasip olsun...cok güzel...:Saruboceq:

Yahu su yatak örtüsünden bende istiyom kizlar ya....burda bulamiyorum...türkiyede var sadece galiba....Ne kadar fiyati? Nerden aldiniz canim?

bende buna benzerini ankara samanpazarindan aldim.. :asigim:

Oturma grubun ne kadar degisik, tarz gözüküyor..
Neseyle oturun..

Buzdolabının üzerinde gördüklerim nikah şekeriniz değil mi? Biz de öyle yaptırdık, south park karakterlerinden çizdik üzerine, tasarım bize aitti.Magnet göze çok hoş görünüyor.Yanına da bonbon şekeri ekledikyerimseniben

Sade soft bir o kadarda şık ve huzur verici

Oturma grubun ne kadar degisik, tarz gözüküyor..
Neseyle oturun..

Teşekkürler güzel yorumlar için.Yorumlardan sonra salon takımında bunu beğendiğim için bir kez daha mutlu oldum:)

Evet cnm buzdolabındakiler nikah şekeri bizimki deniz kabuğu içinde şeker vardı çok güzledi rengarenk herkes bayıldı çokta güzel bir hatıra kaldı.Sizinki kendi tasarımınızsa eminim çok güzeldir orjinal düşünmüşsünüz:)kaydirigubbakcemile2

aaa salonun cok cok guzell vallahı yaaa bayıldım canım bende super.. markası ne takımın.. ayrıca beyaz secım cok cok mantıklı cokta asıl durmuş gule gule oturun canım

canım çok güzelmiş evin
özellikle salonun çok hoş
güle güle otur iyi günlerde
bir ömür mutluluklar inşallah

RABBıM GÜLE GÜLE HUZURLA SAĞLIKLA OTURMAYI NASıB ETSıN.. ıÇıNDE MUTLU BıR hayat sürmen dileğiyle....

Allah ağzınızın tadını bozmasın ...eşyalar eskisin evliliğiniz hiç eskimesin inşallah..

cnm bende herşeyine bayıldım...ALLAH bir ömür boyu sağlık mutluluk huzurla doldursun yuvanı...salon koltukların müyhiş gerçekten ..zevkini konuşturmak derim ben buna ...inşallah bide bebişle taçlanır bu güzellik..

salonunu çok beğendim çok şirin ve rahat bir evin var yatak örtünde çok hoş güle güle oturun ömür boyu mutlu olursunuz iinşallah

a.ssalonunu çok beğendim çok şirin ve rahat bir evin var yatak örtünde çok hoş güle güle oturun ömür boyu mutlu olursunuz iinşallah

Sade ve şık olmuş. Özelliklede salonu sevdim.. Huzurla oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…