OveG 'in Evi ( 2 aylık yeni gelin evi )

• Konu Sahibi Konu Sahibi oveg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok pahalı almışsın canım yaa yatak örtünü..ama süperrrr
güle güle kullan hepsini

Benım gorusum otuma odası ve banyo halılarını saymazsak hersey harıka ve bence benım tahmınım onlar eskıden alınmıs sankıııı gerıye kalan herşeye bayıldımmmmmmmmmmmmmm

hakikaten zevkle döşenmiş çok şirin bir ev salon takımın harika güle güle oturun azınızın tadı bozulmasın arkadaşım

Güzel yorumun için teşekkür ederim tatlım benim..
Evet banyo setimi senden görüp almıştım zaten:) seninki takım ama benim iki parça.

Benım gorusum otuma odası ve banyo halılarını saymazsak hersey harıka ve bence benım tahmınım onlar eskıden alınmıs sankıııı gerıye kalan herşeye bayıldımmmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim cnm.Yok bütün eşyalarım yeni tüm halılar dahil.Banyo klozet setimi kendim pembiş istedim içimi açıyturma odası halımın rengi perdeyle uyuyor ve desenine aşık olup aldım.
yorumun için teşekkür ederim canımm:)

Teşekkür ederim cnm güzel yorumun için.bende cd ünitesini çok beğeniyorum.4 tane yanyana güzel olabilir aslında daha geniş bir salon gerekir galiba:)

Bende kırmızıyı çok seviyorm cnm koltuklar yataştan aldım ve kırmızı tonu çok hoşuma gitti.İnş sende gönlüne göre bulursun cnm

yenı göruyorum daha püü bana:tomato:

cok güzel cnm Allahım mutlulukla oturmanızı nasıp etsın ınş
cok beğendım
salonun cok buyuk cok hoş
mutfak banyo mısafr odan hepsı ayrı guzel

Teşekkür ederim böcükcm inş sende hayırlısıyla tez zamanda evliler kervanına katılırsın:)

evinizin her odası çok güzel ama salon bambaşka çok şık.. allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar

salonunu cok begendım renklerı cok uyumlu ve hos

evinizin her odası çok güzel ama salon bambaşka çok şık.. allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar

Allah sıhhat ve huzurla oturmayı nasip etsin çok güzelmiş tam yeni gelin evi.

her şey güzel mutfak ve salon harika mutluluklar cnm

süper cok begendim özeliklede salon müthiss

güle güle oturun harika gerçekten ya

cok hoş bır evın var huzurun eksık olmasın

sade ve çok şık gule gule otur tatlımmm :))

Herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlar için saolun.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

keşke resimler daha büyük olsaydıı iyi olurdurr........

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, çok ferah, çok sade ve aynı zamanda şık bir ev olmuş.
ben çok beğendim...

Çok güzel bir evin var. İyi günlerde oturmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…