canımm ben çok çok beğendimmm
mutfak tülü bir keree çok şekerr
banyo setlermiz aynııı
sonra cuma en çokda salonu beğendim gerçekten hem zarif hem sade hem spor ama bir o kadar da şık olmuş... gereksiz detayları swvmiyorum. gayet cici canım güle güle can sağlığıyla oturun inşallah...
Benım gorusum otuma odası ve banyo halılarını saymazsak hersey harıka ve bence benım tahmınım onlar eskıden alınmıs sankıııı gerıye kalan herşeye bayıldımmmmmmmmmmmmmm
Çoook güzel,çok şık,çok modern.Evinizde ıkea dan esintiler görünce zaten modern bir dekorasyon ile karşılaşacağımı anlamıştım.Hepsi çok hoş olmuş.Mutlu günlerde oturun.tv ünitesini çok güzel kombin etmişsiniz.Buradaki ıkeda cd ünitesiininin akçaağaç rengini bulamadım.Gelince ben de 4 tane alıp yanyana montajlayacağım.Kardeşime yaptık İstanbul'da beyazdan çok hoş oldu.Çok beğendim herşeyi.Mutluluklar dilerim.
Ayrıca kırmızı koltuklara da bayılduım.Belirtmeden edemeyeceğim :)) Kırmızıyı dekorasyonda çok severim ama evimde kullnamadım nedense denk gelmedi.Şimdi oturma odama köşe takımı alıcam ,modern bir şey bulursam kırmızı istiyorum. Koltukların harika .Görünce işte dedim.
yenı göruyorum daha püü bana:tomato:
cok güzel cnm Allahım mutlulukla oturmanızı nasıp etsın ınş
cok beğendım
salonun cok buyuk cok hoş
mutfak banyo mısafr odan hepsı ayrı guzel
salonunu cok begendım renklerı cok uyumlu ve hos
evinizin her odası çok güzel ama salon bambaşka çok şık.. allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar
Allah sıhhat ve huzurla oturmayı nasip etsin çok güzelmiş tam yeni gelin evi.
her şey güzel mutfak ve salon harika mutluluklar cnm
süper cok begendim özeliklede salon müthiss
güle güle oturun harika gerçekten ya
cok hoş bır evın var huzurun eksık olmasın
sade ve çok şık gule gule otur tatlımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?