- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.601
Aaaİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Amin canım inşallah bebişin seninledir
Olur inşallah neden olmasınrabbim ol demişse neler olmaz
Günaydın prensessahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız sen doğurmamış mıydın
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var
Yok kız ben hep böyleydimkafa bi milyon
Darısı tez vakitte size olsun canım benim
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
Belirtisizlik de bir belirti boşver bakma sen baska yerlereAl benden de o kadar canımümitlenip üzülmek istemiyorum şuan bi belirtim yok başka topiklerde herkes bişey hissediyor ya ben hissizleştim diyorum bazen ondan da çok umutlanmıyorum Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah hepimize senin zaten şuan belirti için çok erken canım ondan ümitsiz olma
Hemen hemenaaa doğru ya belirtim varmış ya, hemen kan vermeye gidiyirim
İnşallah asko etki ederİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Günaydın prensessahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
Mas cnm hep iyi olsunlar insİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Kız nimete böö denir mi
Sankim var gibi cnm ya, inşallah gebesindirŞimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi
Amin ins sağol cnm.. Haklısın orta yolunu bularak davranmak en mantıklısı sanırım suan..Kıyamam ya, Rabbim kolaylık versin canım. Seni ne mutlu edecekse öyle hareket et
İnsAllahSankim var gibi cnm ya, inşallah gebesindir
10 gün hadi inşallah 10 günde olur ciddenİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Kız nimete böö denir mi
Hiçbişeyden haberim yokken burda masum masum yatmış uyuklarken kabak başıma kalcakKız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacak
Benim korkum 2 gün sonraCookiie bana güldü diye hatırlarsam yine birinizden birini hatırlarsam o da iyi
Aynen canım bendeBelirtisizlik de bir belirti boşver bakma sen baska yerlereinşallah amin hepimize
Simdiden başlıyorum işte kendimi hazirlamaya
Canım hadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallahKızlar sigorta onaylanmış%50 si +500 Euro ek.. İlaçlar da sanırım ücretsiz :)
teşekkür ederim canım benim :)))Canım hadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallah
Lari icin kritere ihtiyac.yok10 gün hadi inşallah 10 günde olur cidden
Hiçbişeyden haberim yokken burda masum masum yatmış uyuklarken kabak başıma kalcakC Capanin Gururu Teyom H halleycik kızlar döt kesme kriterleri neydi
Haklıymışsın canım test konusunda adet oldum bugün malesefDoktor kadın mı
Kalır İnşallah canikom
İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki
Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf
Oooo e hani oruç nerde uyudu mu
Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar
Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah
Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah
Orucu uykuya tutturanlardan mısınız
Oyy o fındığı yerim ben
Oldukça zarif bir isim gerçektensen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye
Amin canım evet leyl gece, leyal gecelerkur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam neşeli insan anlamında da kullanılır
Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
biz bi faydasını görmedk canımFaydası oldum canım bende kökünü alayım o zaman
Tamam canım bende iyice Bi araştırayım o zaman öyle bakayımbiz bi faydasını görmedk canım
iğne etkisi değildir canım gebelik görünüyor hayırlı olsun bir kan ver istersenŞimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi
canım bnmm zor zmnlardan geçmek kolay degl hiç kimse için inan ki seni çok iyi anlıyorum ama düşüncelerinde haklısın boşver sen yine de insanlığını yapıp allaha havale et umarım herşey istedigin gibi olur arada gel buraya kafanı dağıtırsınEh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?