Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa edaecoo da öyleymiş ay umut oldunuz bana Tam hamileliğimi öğrendiğim zamanlar transfer olacağım işte vardır bunda bi hayır tesadüf ama güzel anlamlı bi tesadüf sağolasın canım benım sizlerde hep dualarımdasınız nasıl zor gebe kaldığınızı bildiğim için

Belirtisizlik de bir belirti boşver bakma sen baska yerlere inşallah amin hepimize
Simdiden başlıyorum işte kendimi hazirlamaya

İnşallah asko etki eder

Mas cnm hep iyi olsunlar ins valla 3 gün evinde durdu ama Habire şikayet.. Yok uyuyamıyorum yok babanin sesini duydum yok miğdem kötü zehirlendim mi.. Böyle yapınca da eşimin aklı kalıyor işte haklı olarak.. Bakalım ins görümceme yakın yere kiraya cikicak ins o zaman sıkıntılarımız biter..

10 gün hadi inşallah 10 günde olur cidden

Kız birlikte gidersen nasıl sürpriz olacak

Benim korkum 2 gün sonra Cookiie bana güldü diye hatırlarsam yine birinizden birini hatırlarsam o da iyi
Hiçbişeyden haberim yokken burda masum masum yatmış uyuklarken kabak başıma kalcak C Capanin Gururu Teyom H halleycikzlar döt kesme kriterleri neydi

Haklıymışsın canım test konusunda adet oldum bugün malesef

canım bnmm zor zmnlardan geçmek kolay degl hiç kimse için inan ki seni çok iyi anlıyorum ama düşüncelerinde haklısın boşver sen yine de insanlığını yapıp allaha havale et umarım herşey istedigin gibi olur arada gel buraya kafanı dağıtırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…