Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şubat bizeee uğurluuu mu geliyorrr neeee

Bdv ye konumu açsam napsam. Bi defter var evde arada eşimde hesap kitap yapmak için kullanır. Şimdi baktımda. Zor okunan bi yazı var.
6 gün bekledim tartışma aklımdan çıkmadı. ...(anlayamadım bu arada ne yazdığını) Daha da uzaklaşacaktım. Bana hiçbir faydası yok. Yazıyor.
kavga edince benim herif günlükmü yazmış napmış

Aebin dötünü keseriz diyorsunuuuzzz
Bak nasıl da anladın hemencik
Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştın bayramda bebişler sende olacak
İnşallah asko etki eder
Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallah
Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.
Kızlar sigorta onaylanmış %50 si +500 Euro ek.. İlaçlar da sanırım ücretsiz :)
Canımmm gözün aydın çok sevindim ne zaman başlayacaksınız öyleyse
10 gün hadi inşallah 10 günde olur cidden

Hiçbişeyden haberim yokken burda masum masum yatmış uyuklarken kabak başıma kalcak C Capanin Gururu Teyom H halleycikzlar döt kesme kriterleri neydi
Hahahah porti sen yapma bari
Lari icin kritere ihtiyac.yok
Halloş gelmim oraya bak
Haklıymışsın canım test konusunda adet oldum bugün malesef
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsın bu ay ne yapmayı planlıyorsun

Peki size geliyor muydu cnm kalmaya falan sık sık

Öyle yapıyorum cnm ben deidm zaten git al yalnız kalmasın diye ama alışmasini fa istemiyorum açıkçası.. Sık olmasın yani

şubat bizeee uğurluuu mu geliyorrr neeee
Ben de öyle düşünüyorum
Porti konuyu bilmediğimden birşey diyemiyorum ama 6 gün aklından çıkmayacak kadar nolmuş olabilir ki

Peki size geliyor muydu cnm kalmaya falan sık sık
Evet,oldukça.. Gelip kalmasını ben istiyordum hatta gökgürültülü gecelerde korkuyormudur diye üzülüyordum. Yemek yaptığımda o yememiştir diye boğazımdan geçmiyordu. Ben fazla duygusal ve empati kuran bir kadınım sanırım . Sonradan bana yanlışları çok oldu Ama pişman değilim yine olsa yine yaparım. Böyle biriyim ben ne yapayım

Ben de öyle düşünüyorum

Porti konuyu bilmediğimden birşey diyemiyorum ama 6 gün aklından çıkmayacak kadar nolmuş olabilir ki

6 gün süren tartışmamızda olmadıki. Attım fotogrfını bune diyede. Şimdi başı dönüyomuş gelince bakcakmış Yazı okuyamadığım bi yazı onun yazısınıda okuyamıyorum. Ama direk onun yazısımı bilmiyorum defter nerden geldi eve çünkü onuda bilmiyorum neyse akşam görcem bakalım
E ben kim vurduya gidicemm lari

Hellö bugün sınavım var beni okuyup üfleyin please anca iman gücüyle geçilecek bir ders
Bir de yeni belirtim var, idrarda tatlı bir koku var geçen yılki gebelikte de hissetmiştim. Hala atıyor muyum öyle bi belirti var mı?
Yarın kontrolüm var çok heyecanlı

Gitmezsinnnn sana kıyamam ben ama akşam eşin geldiğinde ne olacağını gerçekten merak ediyorum
Gebelikte idrarda pudramsı bir kokum oldu benimde canım Allah zihin açıklığı versin seçocum inşallah başarılı olacaksın

Ahaah dur bende merak ettim neymiş bu hayır aklından çıkmayan neyse paylaşsın yani insan yemiyorum ya bende

allah razı olsun cnm bnm sizde bizim dualarımızdasınız her zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…