- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.621
şubat bizeee uğurluuu mu geliyorrr neeeeİnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasınben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Amin canım inşallah bebişin seninledir
Olur inşallah neden olmasınrabbim ol demişse neler olmaz
Günaydın prensessahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere
Kız sen doğurmamış mıydın
Kız nimete böö denir mi
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var
Yok kız ben hep böyleydimkafa bi milyon
Darısı tez vakitte size olsun canım benim
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik varlütfen git hemen kan ver
Yarın sabah erkenden gidicem insAllah öyledir yaiğne etkisi değildir canım gebelik görünüyor hayırlı olsun bir kan ver istersen
Ben o zaman hazırlıklı olayımLari icin kritere ihtiyac.yok
Aebin dötünü keseriz diyorsunuuuzzz
Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştınAaaedaecoo da öyleymiş ay umut oldunuz bana Tam hamileliğimi öğrendiğim zamanlar transfer olacağım işte vardır bunda bi hayır tesadüf ama güzel anlamlı bi tesadüf sağolasın canım benım sizlerde hep dualarımdasınız nasıl zor gebe kaldığınızı bildiğim için
Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallahİnşallah asko etki eder
Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.Mas cnm hep iyi olsunlar insvalla 3 gün evinde durdu ama Habire şikayet.. Yok uyuyamıyorum yok babanin sesini duydum yok miğdem kötü zehirlendim mi.. Böyle yapınca da eşimin aklı kalıyor işte haklı olarak.. Bakalım ins görümceme yakın yere kiraya cikicak ins o zaman sıkıntılarımız biter..
Canımmm gözün aydın çok sevindimKızlar sigorta onaylanmış%50 si +500 Euro ek.. İlaçlar da sanırım ücretsiz :)
Hahahah10 gün hadi inşallah 10 günde olur cidden
Hiçbişeyden haberim yokken burda masum masum yatmış uyuklarken kabak başıma kalcakC Capanin Gururu Teyom H halleycik kızlar döt kesme kriterleri neydi
Halloş gelmim oraya bakLari icin kritere ihtiyac.yok
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınHaklıymışsın canım test konusunda adet oldum bugün malesef
Peki size geliyor muydu cnm kalmaya falan sık sıkBak nasıl da anladın hemencik
Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştınbayramda bebişler sende olacak
Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallah
Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.
Canımmm gözün aydın çok sevindimne zaman başlayacaksınız öyleyse
Hahahahporti sen yapma bari
Halloş gelmim oraya bak
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınbu ay ne yapmayı planlıyorsun
Öyle yapıyorum cnm ben deidm zaten git al yalnız kalmasın diye ama alışmasini fa istemiyorum açıkçası.. Sık olmasın yanicanım bnmm zor zmnlardan geçmek kolay degl hiç kimse için inan ki seni çok iyi anlıyorum ama düşüncelerinde haklısın boşver sen yine de insanlığını yapıp allaha havale et umarım herşey istedigin gibi olur arada gel buraya kafanı dağıtırsın
Ben de öyle düşünüyorumşubat bizeee uğurluuu mu geliyorrr neeee
Porti konuyu bilmediğimden birşey diyemiyorum ama 6 gün aklından çıkmayacak kadar nolmuş olabilir kiBdv ye konumu açsam napsam.Bi defter var evde arada eşimde hesap kitap yapmak için kullanır. Şimdi baktımda. Zor okunan bi yazı var.
6 gün bekledim tartışma aklımdan çıkmadı. ...(anlayamadım bu arada ne yazdığını) Daha da uzaklaşacaktım. Bana hiçbir faydası yok. Yazıyor.
kavga edince benim herif günlükmü yazmış napmış
Evet,oldukça.. Gelip kalmasını ben istiyordum hatta gökgürültülü gecelerde korkuyormudur diye üzülüyordum. Yemek yaptığımda o yememiştir diye boğazımdan geçmiyordu. Ben fazla duygusal ve empati kuran bir kadınım sanırım . Sonradan bana yanlışları çok oldu Ama pişman değilim yine olsa yine yaparım. Böyle biriyim ben ne yapayımPeki size geliyor muydu cnm kalmaya falan sık sık
Ben de öyle düşünüyorum
Porti konuyu bilmediğimden birşey diyemiyorum ama 6 gün aklından çıkmayacak kadar nolmuş olabilir ki
E ben kim vurduya gidicemm lariBak nasıl da anladın hemencik
Aynen canım hepimiz için epey zordu ama artık inşallah sen de en güzel ana yaklaştınbayramda bebişler sende olacak
Edecek canım emin ol olumlu düşünelim güzel olur inşaallah
Kuzu kayınbabam vefat ettiğinde kaynanam evde kalmaktan çok korktu, geceleri halisünasyon görüyordu filan e bu da bir evlat için kolay değil ama sonra geçti bu geçici bir süreç bence inşallah herşey yoluna girecek.
Canımmm gözün aydın çok sevindimne zaman başlayacaksınız öyleyse
Hahahahporti sen yapma bari
Halloş gelmim oraya bak
Canım benim inşallah bu ay gebe kalırsınbu ay ne yapmayı planlıyorsun
Gitmezsinnnn6 gün süren tartışmamızda olmadıki. Attım fotogrfını bune diyede. Şimdi başı dönüyomuş gelince bakcakmışYazı okuyamadığım bi yazı onun yazısınıda okuyamıyorum. Ama direk onun yazısımı bilmiyorum defter nerden geldi eve çünkü onuda bilmiyorum neyse akşam görcem bakalım
E ben kim vurduya gidicemm lari
Gebelikte idrarda pudramsı bir kokum oldu benimde canım Allah zihin açıklığı versin seçocum inşallah başarılı olacaksınHellö bugün sınavım var beni okuyup üfleyin please anca iman gücüyle geçilecek bir ders
Bir de yeni belirtim var, idrarda tatlı bir koku var geçen yılki gebelikte de hissetmiştim. Hala atıyor muyum öyle bi belirti var mı?
Yarın kontrolüm var çok heyecanlı
Ahaah dur bende merak ettim neymiş bu hayır aklından çıkmayan neyse paylaşsın yani insan yemiyorum ya bendeGitmezsinnnnsana kıyamam ben ama akşam eşin geldiğinde ne olacağını gerçekten merak ediyorum
Gebelikte idrarda pudramsı bir kokum oldu benimde canım Allah zihin açıklığı versin seçocum inşallah başarılı olacaksın
Yalnız zaman kazanmaya çalışması beni benden aldıAhaah dur bende merak ettim neymiş bu hayır aklından çıkmayan neyse paylaşsın yani insan yemiyorum ya bende
İyiz kuzumm buna şükürCanım nasıl oldunuz koronadan sonra sana da hayırlı sahurlar
Ahahah aynen akşama bi yazı kontrol yapıcam bakalım inkar ederseYalnız zaman kazanmaya çalışması beni benden aldıne diyeceğini düşünüyor şimdi
Biz burada hazır bekliyoruz kenkeAhahah aynen akşama bi yazı kontrol yapıcam bakalım inkar ederse
Kenkemler arkamdaaBiz burada hazır bekliyoruz kenke
allah razı olsun cnm bnm sizde bizim dualarımızdasınız her zmnAaaedaecoo da öyleymiş ay umut oldunuz bana Tam hamileliğimi öğrendiğim zamanlar transfer olacağım işte vardır bunda bi hayır tesadüf ama güzel anlamlı bi tesadüf sağolasın canım benım sizlerde hep dualarımdasınız nasıl zor gebe kaldığınızı bildiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?