Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
başarılar cnmm inşşalh iman kuvvetiyle geçersinn

afyt bal olsun şekerim akşama ne yicksn neler yedn bugn kilo almamk için çabalıyorsun bunu görüyorum
Sabah 2 biberli gömdüm öğlen 1 kase yoğurt yedim aç değildim eşime eşlik etmedim sonra 4 tane medine hurması yedim yarım saat önce pırasamı yedim yulaf süt var sırada bekliyorum çok arka arkaya olmasın diye suya yükleniyorum biberli içimi yaktı

Peki öncesinde aranız nasıldı cnm

bildirimde 1 tane oda çatlak için bilgi vardı hatırladığım.
Çok sorry bebişim. biraz yoğun zamanlar geçirdim.
Önemli değil canım. Detaylıyı anlatmadın neyaptın merak ettim hep onu sordum ama hiç görmedin
Peki öncesinde aranız nasıldı cnm
Hep aynıydı ben eşimle 10 yıldır sosyal arkadaşım. Evlerine de gittim 1 kere bir doğum gününde ama kaynanamı sadece o gün görmüştüm . Eşimle 1 hafta sevgili olduk 2. Hafta iş yerimden ayrılacaktım tazminat alayım diye nikah işlemleri yaptık ve beni istemeye geldilder. Nişandan 1 gün sonra kayınbaba m kalp krizi geçirdi beyne pıhtı attı. Kaynanamı sürekli hastane koridorlarında görüp kaynımla bir olup bize saçma sapan hareketler yaparken tanıdım. Hep o anki durumu na verdim. Dayanamayıp ciddi kavgalar ettiğim evliliğimin uçurumu gördüğü de oldu, topiktekiler bilir. Ama ben iyi niyetimi hiçbir zaman kaybetmedim. Kimse için değil Allah rızası için. Allah gönlüme göre versin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…