- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Sıkma canını daha olup olmadığını bile bilmiyorsun pko olanlar adet olamıyorlar 2 ay belki üç ay çoğuda ilaçla adet görüyor yani sıradan bir adet düzensizliği değilAyy ins yoktr öyle bisey ya dün akşamdan beri nettn onu arastrym iyice cnm skldi korkmaya başladım ya ins yoktr
Sıkma canını daha olup olmadığını bile bilmiyorsun pko olanlar adet olamıyorlar 2 ay belki üç ay çoğuda ilaçla adet görüyor yani sıradan bir adet düzensizliği değil
Tamam işte o kadar kontrol yaptırmışsın operasyon gecirmişsin pko olsaydı doktor kesinlikle söylerdi çocuk istediğini biliyor çünki sen doktorun verdiği ilaçlarına devam et birde hayıt tohumu iç hormonları düzenliyorYok cnm bnm öyle değil her ay adet oluyorum çok sukur sadece birkaç gün bazen 1 hafta geçiyor yada 1 2 gün erkn oluyo ama her ay olurm. Bnm 1 yıldır aşırı adet kananmam oluyordu doktora gittim miyom var alınması lazm dediler martta o alndi o kadr kan tahlili karndan ultrsna alttn ultrsn sulu ultrsn falan cektler öyle bisey olsaydı doktrlar anlamazmiydi fark edilirdi diye dusunuyorum miyom alndktn snra dktrla knustm çocuk istyrz bi sknti olr mu diye olmaz dedi yanlz bnm baya kanszligim vardı demr ilacı kullan dedi kullanoyrm baya duzldi
Tamam işte o kadar kontrol yaptırmışsın operasyon gecirmişsin pko olsaydı doktor kesinlikle söylerdi çocuk istediğini biliyor çünki sen doktorun verdiği ilaçlarına devam et birde hayıt tohumu iç hormonları düzenliyor
:)Ayy çok sukur icim rahatladı valla saol canm
Ayy ins yoktr öyle bisey ya dün akşamdan beri nettn onu arastrym iyice cnm skldi korkmaya başladım ya ins yoktr
Niye oyle yapip canini skiyorsunnn kiiiyapma boyle doktora git baktir boyle netten arastirmakla olmaz
Çift çizgi t ve C aynı koyulukta ya da t daha koyu demekPik halinde çıkması ne demek
Zaten silik çıkar canım önemli olan yumurtlama gunu ikinci çizginin diğeri gibi koyu olmasi .. deneyenler çift çizgi ve sonrası iki günü degerlendirmisSlm kızlar bende bu ay ovulasyon testi aldım adetim bugün bitti ve deneme amaçlı yaptım ve 6.ci günümde silik çıktı sıvı almadım dikkat ettim acaba doğru mudur ki silik cikmasi ,
Can'ım yerleşme kanaması olabilir.eğer öyleyse inş hamilesin demek. Haber ver mutlaka merak ederm sonucuKızlarr acilllbu ay ovulasyonla denedim ayın 16 sında çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik , hiç bir sorun yoktu ama bu gece eşimle birlikte olduktan sonra bir süre uzandım sonra kalktığımda geriye akan meni pempe geldi ama bayağı koyu pembe ama kan gibi kırmızılığı yok biraz endişelendim açıkçası bir fikri olan varmı daha 1 hafta var adet günüme onun lekelenmesi olamaz dimi
Kızlar bata 4 gün kala öğrendim ramazan arefesiydi. Gün ortası nedense bi test yapma isteği geldi bana yaptım ve hayalet bi çizgi gördümm koştur koştur gidip kan cerdim ve hcg 23 dü hamiş mişim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşş surelab ovu test kullandım ve çok memnun kqldım hamiş kalmak isteyen herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?