- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
peki 12. gün sadece 1 defamı koyu çıktı.. acaba geçmi çatladı
Süt hormonu ne alaka yaKızlarrrr bata iki gun kala ovulassssyonnnn testimmm poziiitif neden acabaaa ????
Sut hormonum yukselmiş olabilirmi ondan cikarmi pozitifffff. Gebelik testleride negatifff
Süt hormonu ne alaka ya
Testini at da yorumlayalım .çizgi illaki olur lh hormonu hep salgılar vücut çünküNe bilimumutlanmayim diyorum ondan galiba
Cnm silik degildi baya baya ayni koyulukta gibilerdi bayadirda yapmiyorim yani yumurtlamadan bu gune yapmiyodum.
Cnm ovulasyon testine hamilelk için guvenme derim çünkü bnm bat a 5 6 gün faln varkn yaptm kop koyu ckti ama sonuç hüsran adet oldm
Pco varmi sende ?
O ne ben tam biliyorum da?
Yumurta tembelligi cnm o
amin inşallah.rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.bende 10 aydır evliyim.bizde çoçuk istiyoruz.Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
amin inşallah.rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.bende 10 aydır evliyim.bizde çoçuk istiyoruz.Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
Evet yumurtlama gününü bulup o zamanlarda ilişki yaşıyorsun tam günü olsun diyeamin inşallah.rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.bende 10 aydır evliyim.bizde çoçuk istiyoruz.acaba ovulasyon testini anlatacak olan varmıı.yumurtalık oluşma zamanını mı gösteriyor.yararı bi bu değilmi.
C çizgisi ile eşit yada daha koyu çıkması lazım fotoğrafı kes küçült öyle yükleyebilisnKızlar dosyayı yükleyemiyorum ama silikten biraz koyu sizce bugünü değerlendirmem mi lazım
Cnm sen dedikten sonra merk edip netten biraz baktım korktum ya bende de var mı acaba diye adetlerim biraz düzensiz ama ins yoktr sende var mı pco nasl anlaşılır tedavisi falan var mı kesin bide ben doktora gitsem mi merk ettm brazda korktm
Pink_Butterfly92
Cnm pco da yumurtalar gelişmiyor yumurtlama olmuyor bu yuzden de regl gecikmesi oluyo. Zaten hormon tahlili flan yaptirdiysan bunu doktor soyler sana...
Ovulasyonda lh surekli pik halinde cikmasi pco da da olurmuş ondan sordum sana.
Bnmde adetlerim dUzensiz ama doktora gitmedim hormon testi falanda yaptrmadm o yuzdn bilmiyrm öyle bisey var mı yok mu ovulasyon testnde de hep koyu çıkmadı adettn snra yaptklarm silk ckti geleck ay olmazsa doktara gdcem o zamn hormon testi yaptrym
Aa evet cnim git o zaman bir baktir ihmale gelmez insallah yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?