Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Cnm silik degildi baya baya ayni koyulukta gibilerdi bayadirda yapmiyorim yani yumurtlamadan bu gune yapmiyodum.

Eklentiler

• 20160620_171819.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 77
Hiç bilmiyorum ki cnm bu konuda doktara gitmedim 2 aydr deniyoruz bu ay bidaha deniycez temmzda olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum yanlz bnde miyom vardı mart gibi o alndi nsanda adetm eski düzenine yeni yeni geldi maysta basladk işte ondan mı strestn mi blmyrm geçen ayda olmadı bu ayda olmadı temmzda hayrlisi artik
Yumurta tembelligi cnm o

Cnm sen dedikten sonra merk edip netten biraz baktım korktum ya bende de var mı acaba diye adetlerim biraz düzensiz ama ins yoktr sende var mı pco nasl anlaşılır tedavisi falan var mı kesin bide ben doktora gitsem mi merk ettm brazda korktm
Pink_Butterfly92

Son düzenleme:
Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
amin inşallah.rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.bende 10 aydır evliyim.bizde çoçuk istiyoruz.acaba ovulasyon testini anlatacak olan varmıı.yumurtalık oluşma zamanını mı gösteriyor.yararı bi bu değilmi.

Tatlişler bende ovulasyon kullandım, değerlendirdim. Bata 3 gün kaldı. Dün test yaptım negatif. Bayraacım bizede dua et olurmu :)
İnşallah hepimiz senin gibi pozitifleri görürüz :)
amin inşallah.rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah.bende 10 aydır evliyim.bizde çoçuk istiyoruz.acaba ovulasyon testini anlatacak olan varmıı.yumurtalık oluşma zamanını mı gösteriyor.yararı bi bu değilmi.

Evet yumurtlama gününü bulup o zamanlarda ilişki yaşıyorsun tam günü olsun diye

Cnm pco da yumurtalar gelişmiyor yumurtlama olmuyor bu yuzden de regl gecikmesi oluyo. Zaten hormon tahlili flan yaptirdiysan bunu doktor soyler sana...
Ovulasyonda lh surekli pik halinde cikmasi pco da da olurmuş ondan sordum sana.

Bnmde adetlerim dUzensiz ama doktora gitmedim hormon testi falanda yaptrmadm o yuzdn bilmiyrm öyle bisey var mı yok mu ovulasyon testnde de hep koyu çıkmadı adettn snra yaptklarm silk ckti geleck ay olmazsa doktara gdcem o zamn hormon testi yaptrym
Cnm pco da yumurtalar gelişmiyor yumurtlama olmuyor bu yuzden de regl gecikmesi oluyo. Zaten hormon tahlili flan yaptirdiysan bunu doktor soyler sana...
Ovulasyonda lh surekli pik halinde cikmasi pco da da olurmuş ondan sordum sana.

Aa evet cnim git o zaman bir baktir ihmale gelmez insallah yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…