Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Ovulasyon testini adetim bittikten sonra kullanmaya başladım. 6.ci gün dendiğinde silik bi çizgi oluştu. 7.gün denedigimde silik çizginin biraz daha koyulastigini farkettim. Sanırım ben erken yumurtluyorum yanlış zamanlarda temas kuruyomusum hep

Sanki bnm hikayemi yazmış gibisin;aynı süreçlerden ben de geçtim; hayırlısı diyip beklicez artık...

İki çizginin eşit koyulukta yada t nin daha koyu oldugu güne kadar yapmaya devam et bırakma

Kızlar bugün 8.gün ovulasyonda ve bayagi koyulasti ama c kadar koyu deil çok heyecanlandim anlatamam yarın veya sonraki gün çatlar heralde diye dusunuyorum çünkü kasiklarim ve belim agriyo..bir kürtaj bir kimyasal gebelikten sonra yine korkuyorum ama çok istiyorum inşallah ilk denememde tutturabilirim..

İnş olur :) ben çift çizgiyi yakaladım şimdi günümü bekliyorum

Ay cnm insallahh hamileyim dersin burdan :)) bizede ümit olursun valla.ne kadar zamandır istiyosun bebis

Canım zaten adeti düzenli biriyim ve dört gün kala testte hemen çıktı belirtiler daha 6 haftalık olunca başladı. Ağrılar bulantılar vb.
Reglin bittikten sonra iki gün arayla birleşme iyi sonuç veriyor ve ovulasyonunu doktora hesaplayırsan en sağlıklı sonuç öıkar bir de birleşme sonrası sırtın başın yastıkta ayakların belinden yıkarısı havada biraz vekle bi beş dk sonra uyu maydonoz yeme bitki çayı içme bı ara lahana yemeği yeşil mercimek et gibi şeyler yemelisin

Ay cnm insallahh hamileyim dersin burdan :)) bizede ümit olursun valla.ne kadar zamandır istiyosun bebis
4 yıllık evliyim, 3 aydır da istiyoruz bakalım bu ay testle denedim inş olur.rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
senin ne kadar oldu

4 yıllık evliyim, 3 aydır da istiyoruz bakalım bu ay testle denedim inş olur.rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
senin ne kadar oldu
İnşallah cnm allah nasip eder yaa.. bende 4. Seneye girdim evlendigimden bu yana hiç korunmadim geçtiğimiz ekim ayında hamile kaldım tedaviyle ama aralıkta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum..nisanda ayında tedaviyle gebelik oluştu yine ama kimyasal oldu..bide doktora gitmeden bunu deneyeyim dedim bakalım ne olcak..

Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah bu mübarek günlerde , şimdilik bir sorunum yok gibi yani doktor ve hormon testleri öyle söylüyor ama bakalım bir kaç ay daha olmazsa doktora gidicem

İnşallah doktora ve ilaç kullanmaya gerek kalmadan hamile normal dogal yolla hamile kalırız cnm..ama bi yerden sonra Dr kontrolünde olmak gerekli..hiç ihmal etme benimde genetik testi yaptırmam lazımmış bi o test kaldı diğer hersey normal..bazen strese etkiliyo ama düşünmeden de edemiyo inşan..

Benim günüme 5 gün var ama şimdi kahverengi leke geldi sanırım regl olucam ben

Hayırlısı olsun cnm başka çare yok beklemekten baska
Evet ilişki esnasında pembemsi bir akıntı oluyor, dün gelen kahverengi akıntı dün akşamdan beri yok arada adet olacakmışım gibi belim ve karnıma bir ağrı giriyor ama normalde benim öncesinde ağrım olmaz ilk gün olur kafam çok karıştı ve 5 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…