- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
İnşallah cnm ya ilk defa böyle birşey oluyor yumurtlama günüm geceli 10 gün oldu umarım yerleşmedir inş hepimizin dileğini kabul eder rabbim bu mübarek günlerdeCan'ım yerleşme kanaması olabilir.eğer öyleyse inş hamilesin demek. Haber ver mutlaka merak ederm sonucu
Canım zaten adeti düzenli biriyim ve dört gün kala testte hemen çıktı belirtiler daha 6 haftalık olunca başladı. Ağrılar bulantılar vb.Canım saglıkla al kucagına yavrunu İnşallah.. belirtilerin varmıydı ve nelerdi canım merak ettim
Anladım canım sagol Allah ım yavrunu sana bagışlasın dikkat et kendineCanım zaten adeti düzenli biriyim ve dört gün kala testte hemen çıktı belirtiler daha 6 haftalık olunca başladı. Ağrılar bulantılar vb.
Sanki bnm hikayemi yazmış gibisin;aynı süreçlerden ben de geçtim; hayırlısı diyip beklicez artık...Yok cnm bnm öyle değil her ay adet oluyorum çok sukur sadece birkaç gün bazen 1 hafta geçiyor yada 1 2 gün erkn oluyo ama her ay olurm. Bnm 1 yıldır aşırı adet kananmam oluyordu doktora gittim miyom var alınması lazm dediler martta o alndi o kadr kan tahlili karndan ultrsna alttn ultrsn sulu ultrsn falan cektler öyle bisey olsaydı doktrlar anlamazmiydi fark edilirdi diye dusunuyorum miyom alndktn snra dktrla knustm çocuk istyrz bi sknti olr mu diye olmaz dedi yanlz bnm baya kanszligim vardı demr ilacı kullan dedi kullanoyrm baya duzldi
İki çizginin eşit koyulukta yada t nin daha koyu oldugu güne kadar yapmaya devam et bırakmaOvulasyon testini adetim bittikten sonra kullanmaya başladım. 6.ci gün dendiğinde silik bi çizgi oluştu. 7.gün denedigimde silik çizginin biraz daha koyulastigini farkettim. Sanırım ben erken yumurtluyorum yanlış zamanlarda temas kuruyomusum hep
Evet cnm aynı koyulugu yakalayana kadar devam edicem inşallah gorurumİki çizginin eşit koyulukta yada t nin daha koyu oldugu güne kadar yapmaya devam et bırakma
İnş olur :) ben çift çizgiyi yakaladım şimdi günümü bekliyorumKızlar bugün 8.gün ovulasyonda ve bayagi koyulasti ama c kadar koyu deil çok heyecanlandim anlatamam yarın veya sonraki gün çatlar heralde diye dusunuyorum çünkü kasiklarim ve belim agriyo..bir kürtaj bir kimyasal gebelikten sonra yine korkuyorum ama çok istiyorum inşallah ilk denememde tutturabilirim..
Reglin bittikten sonra iki gün arayla birleşme iyi sonuç veriyor ve ovulasyonunu doktora hesaplayırsan en sağlıklı sonuç öıkar bir de birleşme sonrası sırtın başın yastıkta ayakların belinden yıkarısı havada biraz vekle bi beş dk sonra uyu maydonoz yeme bitki çayı içme bı ara lahana yemeği yeşil mercimek et gibi şeyler yemelisinCanım zaten adeti düzenli biriyim ve dört gün kala testte hemen çıktı belirtiler daha 6 haftalık olunca başladı. Ağrılar bulantılar vb.
4 yıllık evliyim, 3 aydır da istiyoruz bakalım bu ay testle denedim inş olur.rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallahAy cnm insallahh hamileyim dersin burdan :)) bizede ümit olursun valla.ne kadar zamandır istiyosun bebis
İnşallah cnm allah nasip eder yaa.. bende 4. Seneye girdim evlendigimden bu yana hiç korunmadim geçtiğimiz ekim ayında hamile kaldım tedaviyle ama aralıkta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum..nisanda ayında tedaviyle gebelik oluştu yine ama kimyasal oldu..bide doktora gitmeden bunu deneyeyim dedim bakalım ne olcak..4 yıllık evliyim, 3 aydır da istiyoruz bakalım bu ay testle denedim inş olur.rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
senin ne kadar oldu
Rabbim gönlündekini nasip eder inşallah bu mübarek günlerde , şimdilik bir sorunum yok gibi yani doktor ve hormon testleri öyle söylüyor ama bakalım bir kaç ay daha olmazsa doktora gidicemİnşallah cnm allah nasip eder yaa.. bende 4. Seneye girdim evlendigimden bu yana hiç korunmadim geçtiğimiz ekim ayında hamile kaldım tedaviyle ama aralıkta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum..nisanda ayında tedaviyle gebelik oluştu yine ama kimyasal oldu..bide doktora gitmeden bunu deneyeyim dedim bakalım ne olcak..
Benim günüme 5 gün var ama şimdi kahverengi leke geldi sanırım regl olucam benİnşallah doktora ve ilaç kullanmaya gerek kalmadan hamile normal dogal yolla hamile kalırız cnm..ama bi yerden sonra Dr kontrolünde olmak gerekli..hiç ihmal etme benimde genetik testi yaptırmam lazımmış bi o test kaldı diğer hersey normal..bazen strese etkiliyo ama düşünmeden de edemiyo inşan..
Yerleşme kanaması olabilir mi acabaBenim günüme 5 gün var ama şimdi kahverengi leke geldi sanırım regl olucam ben
Bilmiyorum ki normalde de bir kaç gün önceden kahverengi gelir ama şimdi 5 gün var biraz erken gibi ama artık beklemekten başka çarem yokYerleşme kanaması olabilir mi acaba((
Evet ilişki esnasında pembemsi bir akıntı oluyor, dün gelen kahverengi akıntı dün akşamdan beri yok arada adet olacakmışım gibi belim ve karnıma bir ağrı giriyor ama normalde benim öncesinde ağrım olmaz ilk gün olur kafam çok karıştı ve 5 gün var dahaHayırlısı olsun cnm başka çare yok beklemekten baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?