Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Cnm yerleşme kanaması olabilir ozaman..Çünkü daha 5 gün var adetine..Gebelik testin varsa yap bakalım. .

Cnm yerleşme kanaması olabilir ozaman..Çünkü daha 5 gün var adetine..Gebelik testin varsa yap bakalım. .
Negatif görmek istemiyorum yaa üzülüyor insan cuma ya kadar bekleyip adet olmazsam direk kanda baktırmak istiyorum kesin sonuç olsun :) senin testler nasıl gidiyor bu arada

Evet bilirim o tek çizgi testleri insanı perişan ediyo inşallah hamilesindir cnm duaları seninle..Bugün ki testi daha yapmadım saatin gelmesini bekliyorum dün bayagi belliydi çizgi bakalım bugün ne olucak..kasiklarim acayip agriyo ama bi kacgune catlicaktir galiba

Benimde öyle oldu koyulaştıktan sonra 18.gün t çizgisi c den daha koyu çıkmıştı seninkde çıkar inşallah canım. Tüm isteyenlerle birlikte bizde güzel haber alırız bu ay dua ediyorum :)

İnsallahh cnm insallah sen 18. gun mu gördün çizgiyi. Benim bugün 9. Günüm erken yumurtluyorum galiba bu ay

Merhabalar,Allah herkesin gönlüne göre versin. deneyimli yada bilgi sahibi olanlara bişey sormak istiyorum yumurtlama günü tayini yapmadan ilişkiye girdik adet bitimim 7 haziran. 11 haziran da ve 16 haziranda ilişkiye girdik tecrübelerinize dayanarak cinsiyet ne olabilir teşekkürler kızlar, sizleri seviyorum..
segiyle kalın

İnsallahh cnm insallah sen 18. gun mu gördün çizgiyi. Benim bugün 9. Günüm erken yumurtluyorum galiba bu ay
Benim adetim 33 günde bir oluyor o yüzden 18. Gün cift çizgi oldu senin aylık periyodun daha kısa ise erken yumurtluyosundur

Cinsiyet merak ettiğine göre hamilesin :) bu konuda çok bilgim yok ama zaten öncesi olursa kız sonrası olursa erkek muhabbetine ben şahsen inanmıyorum herşeyi yapan eden rabbim cinsiyet tayininide kendi yapar herşey nasip meselesi onlarca anne bir çocuğum olsun diye çırpınırken kız mı olsun erkek mi sorusu bana ilginç geliyor canım yaa. O konuya gelecek olursak benimde içimden oğlum olsun diye geçiyor ama nasip edecek olan Allah o yüzden çok düşünmüyorum ben

Sağlıklı olsun cinsiyetin hiç önemi yok..Allah herseyin en iyisini güzelini bilendir..

Yaa testi yaptım ama ilk yaptığım günkü gibi silik çıktı koyuluk yok testte ay yumurtLadım mi yoksa..28 günde bir adet görüyorum bende ondan erken galiba..resimde eklemeyi beceremedim

bende bu ay ilk kez ovu testi denedim ve dün t c den daha koyuydu ve akşamına ilişki oldu :) inşallah Allah isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda

İnsallahh ebru olumlu sonuçlanır. Bende ilk kez denedik bu ay denedim bugün 9. Günüm ve silik çıktı 8. Gün gayet belirgindi çizgi ( bu ayı kaçırmak istemiyodum halbuki

foto yükle bakalım bi kendiminkine göre yorumlarım, mesaj yazma yerinde dosya yükle de fotoyu seç sonra kapat de mesajını yaz gönder

Yaa testi yaptım ama ilk yaptığım günkü gibi silik çıktı koyuluk yok testte ay yumurtLadım mi yoksa..28 günde bir adet görüyorum bende ondan erken galiba..resimde eklemeyi beceremedim
O belli olmaz sen yapmaya devam et çift çizgi çıkana kadar bazı günler biraz daha silik çıkabiliyor fotoğrafı önce kes küçült sonra yükle büyük resim olmuyor

Kasiklarim da çok agriyinca acaba çatladim mi dedim

Eklentiler

• 20160627_123458-1.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…