Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Canım ben ovulasyon testi yaptım 9 gün kala çift çizgi net çıktı. Gebelik testinde de 4 kala belli oldu ne kadar hayalet olsada
Hı anladım yani bat a 4 gün kala gebelik testi sonuç verdi . Rabbim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canim

Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın :) bu ay bende ovu. Testi ile denedim bakalım sonuç ne olacak

Bizde 1 yıllık evliyiz 2 aydır deniyoruz, bu ovulasyon testi kullandım yine olmadı siz nasıl değerlendirdiniz hamile olduğunuzu bat a kaç gün kala öğrendiniz bi belirtiniz var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrr bata iki gun kala ovulassssyonnnn testimmm poziiitif neden acabaaa ????
Sut hormonum yukselmiş olabilirmi ondan cikarmi pozitifffff. Gebelik testleride negatifff

Bizde 1 yillk evliyiz 2 aydr deniyoruz bu aynovulasyn testi kullandım yine olmadı siz nasl degerlndirdinz hamle olduğunuzu bat a kaç gün kala öğreniniz bi belirtiniz var mı acaba yardımcı olrsnz sevnrm

2 yıllık evliyiz. 2 ay denedik olmayınca 3. ayda ovü testi yaptım.. yumurtlamayı reglinin başlangıcından sonra 17. gün akşam yakaladım ve üst üst 18 - 19 unda yumurtlama devam etti. 3 günü değerlendirdim. bata 2 gün kala önce idrarda çıktı biraz. hatta 2. testtede çıkınca kan verdim ve c.tesi günü öğrendim.. belirti kasık ve karın ağrısı gibi hafif hafif bişeyler var gibi... H Hayalimi_yasarken

Yaaaa kizlarrrr dun ovu testi yaptim boyle cok silik degil ayni koyuluktada degildi bugun iki tane yaptim ikiside poziiiitiffff neden acaba kiiiii ?????

peki öncesinde pozitifi yakalamışmıydın? eğer öylesi ise şimdiki pozitife takılma dicem ama nolur nolmaz değerlendir yinede..

peki öncesinde pozitifi yakalamışmıydın? eğer öylesi ise şimdiki pozitife takılma dicem ama nolur nolmaz değerlendir yinede..

Cnm reglin 12.gununde pozitifti ertesi gun silikleşti gecen gecede yaptim silikten biraz koyuydu ama ayni renk degil ve cok sivi tuketip yaptigim icin onemsemedm. Bugunde reglin 26.gunu yine poztif cikti

Cnm reglin 12.gununde pozitifti ertesi gun silikleşti gecen gecede yaptim silikten biraz koyuydu ama ayni renk degil ve cok sivi tuketip yaptigim icin onemsemedm. Bugunde reglin 26.gunu yine poztif cikti

peki 12. gün sadece 1 defamı koyu çıktı.. acaba geçmi çatladı

Saol cnm bilgilndirdigin icin. Suan reglm btsn tekrar ovulasyon testi deniycem bakalm ins bu sefer olur geçen yumurtlama günüm 14 15. Günlerdi ama esm şehr dışındaydı en son 13 te olmuştu o yüzden belki bi umut olur dedim ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…