- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Ne kadar kaldı bat a ?
Canım bata 9 gun kala sen ovu testi mi yaptın gebelik testi mi yaptın ben onu anlamadimZaten ovu testi tamamen silikleşmiyor. Bende 9 günkala yaptım ikinci çizgi baya koyuydu ve hamileydimm
Bilemeyiz idrarda reglin geçmeden belli olmayabilir. Geçmesini bekle sonra yap bence hemen ümitsiz olmaBgn 2 kaldi dun ve bugun test yaptim negatif cikti. Umudum gitti yani hayirlisi
Canım ben ovulasyon testi yaptım 9 gün kala çift çizgi net çıktı. Gebelik testinde de 4 kala belli oldu ne kadar hayalet olsadaCanım bata 9 gun kala sen ovu testi mi yaptın gebelik testi mi yaptın ben onu anlamadim
Hı anladım yani bat a 4 gün kala gebelik testi sonuç verdi . Rabbim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canimCanım ben ovulasyon testi yaptım 9 gün kala çift çizgi net çıktı. Gebelik testinde de 4 kala belli oldu ne kadar hayalet olsada
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın :) bu ay bende ovu. Testi ile denedim bakalım sonuç ne olacakMerhaba,
bu konuya girer yazışmalara bakıp bakıp içlenirdim..bir gün inşallah bende yazarım derdim.. 3 aydır istiyoruz ve son ay ovü testi kullandım...çok şükür hamişim...çok yeni..Allah olmayanada nasip etsin
Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın :) bu ay bende ovu. Testi ile denedim bakalım sonuç ne olacak
Siz Nasıl hangi günler değerlendirdnizMerhaba,
bu konuya girer yazışmalara bakıp bakıp içlenirdim..bir gün inşallah bende yazarım derdim.. 3 aydır istiyoruz ve son ay ovü testi kullandım...çok şükür hamişim...çok yeni..Allah olmayanada nasip etsin
Merhaba,
İnş canım yaa 4 yıl oldu evleneli son 3 aydır istiyoruz bizde :) bu arada ovu. Hangi günleri değerlendirdin ? Benim ovu geçti ama olsun bir fikir verir en azındanhadi hayırlısı canım..güzel habeler ver bize...
Bilemeyiz idrarda reglin geçmeden belli olmayabilir. Geçmesini bekle sonra yap bence hemen ümitsiz olma
Bizde 1 yillk evliyiz 2 aydr deniyoruz bu aynovulasyn testi kullandım yine olmadı siz nasl degerlndirdinz hamle olduğunuzu bat a kaç gün kala öğreniniz bi belirtiniz var mı acaba yardımcı olrsnz sevnrm
Yaaaa kizlarrrr dun ovu testi yaptim boyle cok silik degil ayni koyuluktada degildi bugun iki tane yaptim ikiside poziiiitiffff neden acaba kiiiii ?????
peki öncesinde pozitifi yakalamışmıydın? eğer öylesi ise şimdiki pozitife takılma dicem ama nolur nolmaz değerlendir yinede..
Cnm reglin 12.gununde pozitifti ertesi gun silikleşti gecen gecede yaptim silikten biraz koyuydu ama ayni renk degil ve cok sivi tuketip yaptigim icin onemsemedm. Bugunde reglin 26.gunu yine poztif cikti
2 yıllık evliyiz. 2 ay denedik olmayınca 3. ayda ovü testi yaptım.. yumurtlamayı reglinin başlangıcından sonra 17. gün akşam yakaladım ve üst üst 18 - 19 unda yumurtlama devam etti. 3 günü değerlendirdim. bata 2 gün kala önce idrarda çıktı biraz. hatta 2. testtede çıkınca kan verdim ve c.tesi günü öğrendim.. belirti kasık ve karın ağrısı gibi hafif hafif bişeyler var gibi... H Hayalimi_yasarken
2 yıllık evliyiz. 2 ay denedik olmayınca 3. ayda ovü testi yaptım.. yumurtlamayı reglinin başlangıcından sonra 17. gün akşam yakaladım ve üst üst 18 - 19 unda yumurtlama devam etti. 3 günü değerlendirdim. bata 2 gün kala önce idrarda çıktı biraz. hatta 2. testtede çıkınca kan verdim ve c.tesi günü öğrendim.. belirti kasık ve karın ağrısı gibi hafif hafif bişeyler var gibi... H Hayalimi_yasarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?