- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Evet yumurtlaman olmamış canım korkma sen yapmaya devam et :)Kasiklarim da çok agriyinca acaba çatladim mi dedim
Kızlar yardım elimde ovulasyon testi vardı şimdi yaptım böyle çıktı 5 gün var reglimeHeyecan yaptım galiba cnm :) aynen devam
Ya çok heyecanlandım evde gebelik testim yok gidip alsam mı direk kan tahlili mi yaptırsam bilemedim iyice koyulaştı baksanaAdete yakın böyle çıkanların çoğu hamile çıktı idrar testi yappppp hadi
:))))
316 ise doğrudur inanamadın mı :)Kızlar ben de biraz önce kan testi yaptırdım sonuç 316 son adet tarihim 27mayıs bi gün kadar gecikmşti dayanamadım hemşire gözün aydın dedi ama doğru mudur acaba?
Gidip alayım bari inşallah negatif çıkmazBence ilk idrar tahlili yap silik cikicaktir büyük ihtimal sonra kan ver :)) inşallah hamilesinnn
İnşallah negatif çıkmıçaktir cnmGidip alayım bari inşallah negatif çıkmaz
Kesin hamilesinnn cnm söyle güzel bi süprizle..amin insallahhhÇok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Allah ım..
Amin İnşallah cnm tüm isteyen herkese nasip eder allahımVe svvm senin için de.. Sonradan okuyorum idare edin beni
Çok teşekkürler bizde o haberi alırız inşallah sende sağlıkla bebeğine kavuş inşallahClkozlm senin için de dua ediyorum inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?