- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Yaptım çıkmadıBen çıkacağını düşünüyorum özlem konunun başını okudun mu hiç böyle senin ovulasyon testin gibi çıktı sonra gebelik testi yaptı silik çıkmış. erken gebelik testi alırsan daha net cikar ama sen bilirsin cnm bekle istersen
Yok silik te olsa bir çizgi yok ama dediğim gibi idrara çıkalo daha 45 dk olmuştu belki ondadır hem idrarda hemen çıkmamış olabilir evet biraz daha bekleyelim bakalım ne olacakHiç silik cizgi falan yok mu..umutsuz olmayalım cnm belkide çok yeni olduğu için cikmamistir bekleyelim adet gününe kadar
Kızlar yardım elimde ovulasyon testi vardı şimdi yaptım böyle çıktı 5 gün var reglime[/QUOT
bu gece yapın ilişkiye girin alim allah pipiş geliri
Sabah ilk idrarla yapmıyoruz ve testi yapmadan en az 3 yada 4 saat öncesinde sıvı alımını kesiyoruz genelde öğlen saat 12 akşam da 8 gibi testi yapmak için en uygun saatler .yaptığın testin fotosunu koyarsan daha net bir şey söyleyebilirimMerhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi konusunda kafam çok karışık. reglimin bitmesinden itibaren ara ara testi yaptım. Geçtiğimiz çarşamba doktora gidip yumurtama baktirdim. 14-13-12 mm çapında uç yumurta vardı. O günden itibaren hergun testi yaptım. T c ye göre daha silikti. Dün t diğer testlere oranla daha koyuydu. Ama bugün tamamen beyaz t. Yumurtladgim için mi acaba? Öncesinde su içmeden yapıyorum. Benzer saatlerde yapıyorum.
Kızlar yardım elimde ovulasyon testi vardı şimdi yaptım böyle çıktı 5 gün var reglime
Bakalım ya nasip artık çokta umutlanmak istemiyorum bugün gebelikte yaptım negatif ben yokluğuna alıştırıyorum kendimi olursa ne ala :)Cnm bnce bat i bekle bu ay bnmde öyle oldu adetme 5 gün falan varken ovuasyn yaptm aynı senin gibi çıktı bende cook umutlandm ama snra adet oldm ;( ins senin öyle olmaz ama bekle bence snra uzulme
Kızlar ben de biraz önce kan testi yaptırdım sonuç 316 son adet tarihim 27mayıs bi gün kadar gecikmşti dayanamadım hemşire gözün aydın dedi ama doğru mudur acaba?
Hayrli olsn cnm ins sg saglim kucagna alirsn Allah hepi
Canım 7 haftalık hamileyim bilgin için yinede teşekkürlerrReglin bittikten sonra iki gün arayla birleşme iyi sonuç veriyor ve ovulasyonunu doktora hesaplayırsan en sağlıklı sonuç öıkar bir de birleşme sonrası sırtın başın yastıkta ayakların belinden yıkarısı havada biraz vekle bi beş dk sonra uyu maydonoz yeme bitki çayı içme bı ara lahana yemeği yeşil mercimek et gibi şeyler yemelisin
Çok çok silik bi çizgi görüyor gibiyim sanki..yenile testini bi kaç gün sonrsCanımGlsh_byzky bende az önce yazdıklarımdan sonra merakından evdeki gebelik testlerinden birini yaptım. Tam bir hayalet gibi ama ışıkda emin olunan bir çizgi çıktı sonra eczaneye gittim erken gebelik testi aldım, sonuç negatif acaba iki idrarın arası azdı ondan mı çıkmadı yoksa bu silik sonuç beni yanılttı mı çok üzgünüm şuan
Cnm napion ovulasyon testi yaptın mi hiç hala ayni koyulukta miBakalım ya nasip artık çokta umutlanmak istemiyorum bugün gebelikte yaptım negatif ben yokluğuna alıştırıyorum kendimi olursa ne ala :)
Bana doktor akıntı ve tek çıkan svilce yımurtalama göstergesi demişti geçen ay gerçekten öyle oldu 2 aydır onu takip et istersen cnmYapmaya devam ediyim o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?