Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Ben çıkacağını düşünüyorum özlem konunun başını okudun mu hiç böyle senin ovulasyon testin gibi çıktı sonra gebelik testi yaptı silik çıkmış. erken gebelik testi alırsan daha net cikar ama sen bilirsin cnm bekle istersen

Başka sayfada da okumuş olabilirim emin olamadım şimdi ama dedigim gibi olMuş cnm..hakkında hayırlısı olsunn ama inanıyorum sen hamilesin

Yaptım çıkmadı erken mi acaba daha ya kafamda bir sürü soru

Hiç silik cizgi falan yok mu..umutsuz olmayalım cnm belkide çok yeni olduğu için cikmamistir bekleyelim adet gününe kadar

Hiç silik cizgi falan yok mu..umutsuz olmayalım cnm belkide çok yeni olduğu için cikmamistir bekleyelim adet gününe kadar
Yok silik te olsa bir çizgi yok ama dediğim gibi idrara çıkalo daha 45 dk olmuştu belki ondadır hem idrarda hemen çıkmamış olabilir evet biraz daha bekleyelim bakalım ne olacak

Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testi konusunda kafam çok karışık. reglimin bitmesinden itibaren ara ara testi yaptım. Geçtiğimiz çarşamba doktora gidip yumurtama baktirdim. 14-13-12 mm çapında uç yumurta vardı. O günden itibaren hergun testi yaptım. T c ye göre daha silikti. Dün t diğer testlere oranla daha koyuydu. Ama bugün tamamen beyaz t. Yumurtladgim için mi acaba? Öncesinde su içmeden yapıyorum. Benzer saatlerde yapıyorum.

Sabah ilk idrarla yapmıyoruz ve testi yapmadan en az 3 yada 4 saat öncesinde sıvı alımını kesiyoruz genelde öğlen saat 12 akşam da 8 gibi testi yapmak için en uygun saatler .yaptığın testin fotosunu koyarsan daha net bir şey söyleyebilirim

Cnm bnce bat i bekle bu ay bnmde öyle oldu adetme 5 gün falan varken ovuasyn yaptm aynı senin gibi çıktı bende cook umutlandm ama snra adet oldm ;( ins senin öyle olmaz ama bekle bence snra uzulme
Kızlar yardım elimde ovulasyon testi vardı şimdi yaptım böyle çıktı 5 gün var reglime

Cnm bnce bat i bekle bu ay bnmde öyle oldu adetme 5 gün falan varken ovuasyn yaptm aynı senin gibi çıktı bende cook umutlandm ama snra adet oldm ;( ins senin öyle olmaz ama bekle bence snra uzulme
Bakalım ya nasip artık çokta umutlanmak istemiyorum bugün gebelikte yaptım negatif ben yokluğuna alıştırıyorum kendimi olursa ne ala :)

Canım 7 haftalık hamileyim bilgin için yinede teşekkürlerr

Merhaba kızlar ilk mesajdan itibaren okudum. Tüm hamileleri tebrik ederim Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Ve Allah isteyen herkese sağlıkla bir evlat nasp etsin

Ben 2,5 senedir evliyim 3 aydır bebek istiyoruz, ilk ay oluruna bıraktık olmadı ikinci ay doktora gittik yumurta takibi yaptı ve yumurtam 22. Gün çatladı. Değerlendirmemize rağmen tutmadı. 3. Ay ovulasyon testi aldım. Ayın 17 sinde koyu çizgiyi gördüm yani yine 22. Günde muhtemelen 23. Gün yumurtladım. Ayın 17 ve 18ini değerlendirdik 19unu değerlendiremedik malesef.
Genelde yumurtlamadan sonra 14. Gün regli olunur diyorlar, ama ben 10. Gün regli oldum geçen ay. Bu ayda yumurtladıktan sonraki 11. Günümdeyim. Göğüslerim çok ağrıyor belim kopuyor ama üşütmüş olabileceğimden şüpheliyim ve çok heyecanlıyım. Sonuçlarımı ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum

Canım Glsh_byzky bende az önce yazdıklarımdan sonra merakından evdeki gebelik testlerinden birini yaptım. Tam bir hayalet gibi ama ışıkda emin olunan bir çizgi çıktı sonra eczaneye gittim erken gebelik testi aldım, sonuç negatif acaba iki idrarın arası azdı ondan mı çıkmadı yoksa bu silik sonuç beni yanılttı mı çok üzgünüm şuan

Eklentiler

• image.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 86
Çok çok silik bi çizgi görüyor gibiyim sanki..yenile testini bi kaç gün sonrs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…