Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Bana doktor akıntı ve tek çıkan svilce yımurtalama göstergesi demişti geçen ay gerçekten öyle oldu 2 aydır onu takip et istersen cnm
Aslında ben hep vücut belirtilerine bakıp yumurtlama günlerini takip ediyorum cnm bu ay bu testleri bi Deniyim dedim o yüzden bu kitler hakkında bilgisizliğim..insallahh bi vesile olurda nasip olur hepimize

Aslında ben hep vücut belirtilerine bakıp yumurtlama günlerini takip ediyorum cnm bu ay bu testleri bi Deniyim dedim o yüzden bu kitler hakkında bilgisizliğim..insallahh bi vesile olurda nasip olur hepimize
İnşallah ama bnm gördüğüm kadarıyla kitleride kullanmak çok kolay değil inşallah doğru kullanırız

İnşallah ama bnm gördüğüm kadarıyla kitleride kullanmak çok kolay değil inşallah doğru kullanırız
Aynen yaa hiç kolay deilmis öyle.bu arada yazdım okumadın galiba cnm gebelik testinde çok silik bi çizgi gördüm gibi bi kaç gün sonra tekrarlar inşallah hamilesindir

Aynen yaa hiç kolay deilmis öyle.bu arada yazdım okumadın galiba cnm gebelik testinde çok silik bi çizgi gördüm gibi bi kaç gün sonra tekrarlar inşallah hamilesindir
Aa evet cnm o yazdığını atlamışım Silik var ama ümitlenmek istemiyorum işte bide bugün çok kötü kalktım sabahtan beri karınlarım ağrıyor üşütmüşüm işten erken geldim ateş 38 yatıyorum ilaçda almaya korkuyorum puff

İki gün sonra tekrarla cnm benimde ilk gebeligimde çok karın kasık ağrım olmustu..ilaç alma cnm ne olur ne olmaz ılık duş al iyi gelir belki ıhlamur çayıda iyi gelir..geçmiş olsunn dikkat et dinlen..

Yok yapmadım yapmıcam insan stres oluyor kendimi sıkmak ta istemiyorum daha yolumuz uzun :) hafta sonuna kadar beklicem adet olmazsam kan tahlili yaptırıcam
Doğru yaa stres oluyo insan ovulasyon testini yaparken bile kalbim kut küt atıyorum :)) en mantıklısi kan testi kesin sonuç. İnşallah hamilesindir

Selam kizlar.bende polikistik overim.adet olamama sikintim war benimde.anca ilacla oluyorum.ama su 1 aydir inofolic combi kullandim sabah aksam tok.ve dun reglin 10.gunuydu ovi yaptim inanamadim.ben hic boyle gormemistim 2.cizgiyi...lutfen yorumlarmisiniz??????

Resmi koyarsanız belki daha net yorum yapar arkadaşlar. Ama köyü çıkması yumurtlama yakın demek.oluyo

Şimdi gördüm resmi benimde 8.gün böyle çıktı arkadaşlar daha var dedi yumurtlama zamanına aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyormuş ikinci cizginin

Şimdi gördüm resmi benimde 8.gün böyle çıktı arkadaşlar daha var dedi yumurtlama zamanına aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyormuş ikinci cizginin

Tabiki cnim.oyle zaten.ama ben birak 10.gunu 20.gun yaptim gene boyle gormemistim cizgi.ondan attim.yani nzaman yapsam hep cooook silik cikardi benim

her topiğe yazıyorum neredeyse kızlar çok karşılaşılan bir durum değil ve napıcağımı bilemiyorum adetimin 4.günü ovulasyon testi yaptım ilk kez yapıyorum bu ay satın aldım adet bitince başlayacaktım ama bir deniyim dedim ve pozitif çıktı yani yumurtlama yakın mı demek oluyor adet döneminde pozitif çıkaan varmı aranızda

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 66
Slm bnm ablam yeni doğum yaptı onunda 2 gün kanaması oldu biz regli sandık sona regli kadar çok gelmeyince 1 hafta sona test yaptık ilk kanamadaki test negatifti ikinci pozitif çıktı
Aaa ne güzel inşallah bizdede öyle olur ama çok umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyor insan bakalım kan testi yaptırana kadar yokmuş gibi düşünücem

4. Gün derken ne demek istiyorsun reglin başladığı günden 4. Gün mü yoksa reglin bittiği günden sonraki 4. Gün mü

Var orda çizgi hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…