- 24 Haziran 2016
- 73
- 18
- 3
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Aslında ben hep vücut belirtilerine bakıp yumurtlama günlerini takip ediyorum cnm bu ay bu testleri bi Deniyim dedim o yüzden bu kitler hakkında bilgisizliğim..insallahh bi vesile olurda nasip olur hepimizeBana doktor akıntı ve tek çıkan svilce yımurtalama göstergesi demişti geçen ay gerçekten öyle oldu 2 aydır onu takip et istersen cnm
İnşallah ama bnm gördüğüm kadarıyla kitleride kullanmak çok kolay değil inşallah doğru kullanırızAslında ben hep vücut belirtilerine bakıp yumurtlama günlerini takip ediyorum cnm bu ay bu testleri bi Deniyim dedim o yüzden bu kitler hakkında bilgisizliğim..insallahh bi vesile olurda nasip olur hepimize
Aynen yaa hiç kolay deilmis öyle.bu arada yazdım okumadın galiba cnm gebelik testinde çok silik bi çizgi gördüm gibi bi kaç gün sonra tekrarlar inşallah hamilesindirİnşallah ama bnm gördüğüm kadarıyla kitleride kullanmak çok kolay değil inşallah doğru kullanırız
Aa evet cnm o yazdığını atlamışım Silik var ama ümitlenmek istemiyorum işte bide bugün çok kötü kalktım sabahtan beri karınlarım ağrıyor üşütmüşüm işten erken geldim ateş 38 yatıyorum ilaçda almaya korkuyorum puffAynen yaa hiç kolay deilmis öyle.bu arada yazdım okumadın galiba cnm gebelik testinde çok silik bi çizgi gördüm gibi bi kaç gün sonra tekrarlar inşallah hamilesindir
İki gün sonra tekrarla cnm benimde ilk gebeligimde çok karın kasık ağrım olmustu..ilaç alma cnm ne olur ne olmaz ılık duş al iyi gelir belki ıhlamur çayıda iyi gelir..geçmiş olsunn dikkat et dinlen..Aa evet cnm o yazdığını atlamışım Silik var ama ümitlenmek istemiyorum işte bide bugün çok kötü kalktım sabahtan beri karınlarım ağrıyor üşütmüşüm işten erken geldim ateş 38 yatıyorum ilaçda almaya korkuyorum puff
Yok yapmadım yapmıcam insan stres oluyor kendimi sıkmak ta istemiyorum daha yolumuz uzun :) hafta sonuna kadar beklicem adet olmazsam kan tahlili yaptırıcamCnm napion ovulasyon testi yaptın mi hiç hala ayni koyulukta mi
Doğru yaa stres oluyo insan ovulasyon testini yaparken bile kalbim kut küt atıyorum :)) en mantıklısi kan testi kesin sonuç. İnşallah hamilesindirYok yapmadım yapmıcam insan stres oluyor kendimi sıkmak ta istemiyorum daha yolumuz uzun :) hafta sonuna kadar beklicem adet olmazsam kan tahlili yaptırıcam
İnşallah Allah hepimize nasip eder en kısa zamanda :)Doğru yaa stres oluyo insan ovulasyon testini yaparken bile kalbim kut küt atıyorum :)) en mantıklısi kan testi kesin sonuç. İnşallah hamilesindir
Amin amin inşallah cnmİnşallah Allah hepimize nasip eder en kısa zamanda :)
Slm bnm ablam yeni doğum yaptı onunda 2 gün kanaması oldu biz regli sandık sona regli kadar çok gelmeyince 1 hafta sona test yaptık ilk kanamadaki test negatifti ikinci pozitif çıktıİnşallah Allah hepimize nasip eder en kısa zamanda :)
Şimdi gördüm resmi benimde 8.gün böyle çıktı arkadaşlar daha var dedi yumurtlama zamanına aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyormuş ikinci cizginin
Tabiki cnim.oyle zaten.ama ben birak 10.gunu 20.gun yaptim gene boyle gormemistim cizgi.ondan attim.yani nzaman yapsam hep cooook silik cikardi benim
Aaa ne güzel inşallah bizdede öyle olur ama çok umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyor insan bakalım kan testi yaptırana kadar yokmuş gibi düşünücemSlm bnm ablam yeni doğum yaptı onunda 2 gün kanaması oldu biz regli sandık sona regli kadar çok gelmeyince 1 hafta sona test yaptık ilk kanamadaki test negatifti ikinci pozitif çıktı
4. Gün derken ne demek istiyorsun reglin başladığı günden 4. Gün mü yoksa reglin bittiği günden sonraki 4. Gün müher topiğe yazıyorum neredeysekızlar çok karşılaşılan bir durum değil ve napıcağımı bilemiyorum adetimin 4.günü ovulasyon testi yaptım ilk kez yapıyorum bu ay satın aldım adet bitince başlayacaktım ama bir deniyim dedim ve pozitif çıktı yani yumurtlama yakın mı demek oluyor adet döneminde pozitif çıkaan varmı aranızda
Var orda çizgi hamilesinCanımGlsh_byzky bende az önce yazdıklarımdan sonra merakından evdeki gebelik testlerinden birini yaptım. Tam bir hayalet gibi ama ışıkda emin olunan bir çizgi çıktı sonra eczaneye gittim erken gebelik testi aldım, sonuç negatif acaba iki idrarın arası azdı ondan mı çıkmadı yoksa bu silik sonuç beni yanılttı mı çok üzgünüm şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?