Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Canım benimkide aynn böyle oldu bata 4 gün kala hemde. Ve teste inanamayıp kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimal hamilesin ama kesin sonuç için hemen git kan ver derim orda belli olacaktır

Canım benimkide aynn böyle oldu bata 4 gün kala hemde. Ve teste inanamayıp kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimal hamilesin ama kesin sonuç için hemen git kan ver derim orda belli olacaktır
Glsh_byzky cnm kan verdim sonuç 21 çıktı tam seninki gibi yumurtlamamın 12. Günündeyim :) şimdi napmalıyım bana yol gösterebilir misin?

Glsh_byzky cnm kan verdim sonuç 21 çıktı tam seninki gibi yumurtlamamın 12. Günündeyim :) şimdi napmalıyım bana yol gösterebilir misin?
Canım hamilesin tek yapman gereken hamile bi insan gibi kendine dikkat etmen ve acil folik asit alımına başlamalısın. Ki her hamileye direkt olarak ilk yazdıkları ilaç folio diye zaten sigorta karşılamıyor direk eczaneden alabilirsin. Bu arada ben ilk defa dün doktora gittim kalp atışını duydum keseyi gördüm. Ve 6+2 olduk bebeğimle

Bnde yarına randevu almıştım iptal mi edeyim acaba?

Git git bence ama görünmeyebilir şuan 3 veya 3 buçuk haftalık sanırım seninki. Görünmeyince alttan bakmak istiyolar o yüzden istersen bir iki hafta sonrada gidebilirsin ama folik asite hemen başla canım

Aynen dediginiz gibi uyguluyorum testi. Yalniz resmi yukleyemedim nedense

Git git bence ama görünmeyebilir şuan 3 veya 3 buçuk haftalık sanırım seninki. Görünmeyince alttan bakmak istiyolar o yüzden istersen bir iki hafta sonrada gidebilirsin ama folik asite hemen başla canım
Folik asit alıyorum bakalım yrn gidicem ne dicek doktor inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinn

Kızlar resim ekledim bi yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20160630_135155-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 73
Dimı cnm bayagi koyu cikmis bugünlere değerlendiriyim o zaman..silikl3since yumurta çatlamis olucak yani..teste devam

Kızlar bana da bilgi verirmisiniz ben tam bir hafta önce koyuluğu yakaladım ve değerlendirdim hatta aynı gün dik durmayacak kadar kasık ağrısıda yaşadım resmi atıyorum sonrasında baya silindi ikinci çizgi ama iki gündür yine kasık ağrım ve süt beyaz akıntım var ilk defa kullandığım için bu testleri emin olamadım tekrar yaptım bugün ve yine koyulaşmış ikinci çizgi bir ayda iki kere yumurtlayamayacağıma göre bu neden böyle oldu neden tekrar yumurtlamaya yakın zamandaki gibi koyulaşmaya başladı anlamadım

Eklentiler

• IMG_20160629_193623.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 69
İlk gönderdiğin testlerde yumurtlamışsın ama bugün yaptığın birşey ifade etmez çünkü silik çıkmış her zaman bir silik çizg çıkar zaten önemli olan aynı koyulukta çıkması

Biliyorum ama ilk gönderdiğim resimden sonrasındakiler silikleşmişti baya tekrar koyulaşmaya başlaması benim kafamı karıştırdı yumurtlamadan sonra baya silikti hep var olan o ikinci çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…