- 23 Kasım 2013
- 146
- 67
- 28
- 35
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Reglin başladığı günden 4. Gün. İlginç olan kısmı da bu anlayamadım vallahi4. Gün derken ne demek istiyorsun reglin başladığı günden 4. Gün mü yoksa reglin bittiği günden sonraki 4. Gün mü
Ya çokta umutlanmak istemiyorum canım ya sona hüsranlar çok kötü oluyor olmassaVar orda çizgi hamilesin
Kaç gün sürüyor reglin çok ilginç gerçekten bilemedimReglin başladığı günden 4. Gün. İlginç olan kısmı da bu anlayamadım vallahi
5 gün sürüyor emin olmak için tekrar test yaptım 2 saat sıvı almadan yaptım yine bi tık daha silik sanki ama yine pozitif Ben en iyisi değerlendiriyim bu günleriKaç gün sürüyor reglin çok ilginç gerçekten bilemedim
Canım benimkide aynn böyle oldu bata 4 gün kala hemde. Ve teste inanamayıp kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimal hamilesin ama kesin sonuç için hemen git kan ver derim orda belli olacaktırCanımGlsh_byzky bende az önce yazdıklarımdan sonra merakından evdeki gebelik testlerinden birini yaptım. Tam bir hayalet gibi ama ışıkda emin olunan bir çizgi çıktı sonra eczaneye gittim erken gebelik testi aldım, sonuç negatif acaba iki idrarın arası azdı ondan mı çıkmadı yoksa bu silik sonuç beni yanılttı mı çok üzgünüm şuan
Canım benimkide aynn böyle oldu bata 4 gün kala hemde. Ve teste inanamayıp kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim büyük ihtimal hamilesin ama kesin sonuç için hemen git kan ver derim orda belli olacaktır
Canım hamilesin tek yapman gereken hamile bi insan gibi kendine dikkat etmen ve acil folik asit alımına başlamalısın. Ki her hamileye direkt olarak ilk yazdıkları ilaç folio diye zaten sigorta karşılamıyor direk eczaneden alabilirsin. Bu arada ben ilk defa dün doktora gittim kalp atışını duydum keseyi gördüm. Ve 6+2 olduk bebeğimleGlsh_byzky cnm kan verdim sonuç 21 çıktı tam seninki gibi yumurtlamamın 12. Günündeyim :) şimdi napmalıyım bana yol gösterebilir misin?
Bnde yarına randevu almıştım iptal mi edeyim acaba?Canım hamilesin tek yapman gereken hamile bi insan gibi kendine dikkat etmen ve acil folik asit alımına başlamalısın. Ki her hamileye direkt olarak ilk yazdıkları ilaç folio diye zaten sigorta karşılamıyor direk eczaneden alabilirsin. Bu arada ben ilk defa dün doktora gittim kalp atışını duydum keseyi gördüm. Ve 6+2 olduk bebeğimle
Aynen dediginiz gibi uyguluyorum testi. Yalniz resmi yukleyemedim nedenseSabah ilk idrarla yapmıyoruz ve testi yapmadan en az 3 yada 4 saat öncesinde sıvı alımını kesiyoruz genelde öğlen saat 12 akşam da 8 gibi testi yapmak için en uygun saatler .yaptığın testin fotosunu koyarsan daha net bir şey söyleyebilirim
Folik asit alıyorum bakalım yrn gidicem ne dicek doktor inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinnGit git bence ama görünmeyebilir şuan 3 veya 3 buçuk haftalık sanırım seninki. Görünmeyince alttan bakmak istiyolar o yüzden istersen bir iki hafta sonrada gidebilirsin ama folik asite hemen başla canım
Resimleri küçültüp koymak gerekiyor bu şekilde yapıyorsan testi sorun olmazAynen dediginiz gibi uyguluyorum testi. Yalniz resmi yukleyemedim nedense
12. Gün iyi çıkmış bugün yarın değerlendir silindiği zaman yumurtlama olmuş demek oluyorKızlar resim ekledim bi yorumlar misiniz
Evet aynen akşamda yap bir test :)Dimı cnm bayagi koyu cikmis bugünlere değerlendiriyim o zaman..silikl3since yumurta çatlamis olucak yani..teste devam
İlk gönderdiğin testlerde yumurtlamışsın ama bugün yaptığın birşey ifade etmez çünkü silik çıkmış her zaman bir silik çizg çıkar zaten önemli olan aynı koyulukta çıkmasıBuda bugünki test
İlk gönderdiğin testlerde yumurtlamışsın ama bugün yaptığın birşey ifade etmez çünkü silik çıkmış her zaman bir silik çizg çıkar zaten önemli olan aynı koyulukta çıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?