Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Kızlar ya ilişkiden 6gun sonra 3 gun erken regl oldum. Hiç yaşamadığım şeyler yaşadım akıntı şişkinlik goguslerde şişkinlik ve ağrı. Acaba üstüne mi gördüm dedim ve adetimin 3. Gununyanin aslında olmam grrekn günde idrar ve kan testi yaptım sonuç negatif. Goguslerimde sondu ağrıda kalmadı sizce hala hamile olabilir miyim? Yoksa artık imkansızmı ?

Biliyorum ama ilk gönderdiğim resimden sonrasındakiler silikleşmişti baya tekrar koyulaşmaya başlaması benim kafamı karıştırdı yumurtlamadan sonra baya silikti hep var olan o ikinci çizgi
Dediğim gibi c çizgisi gibi koyu değilse birşey ifade etmez zaman zaman böyle çıkabiliyor

Benim hiç ikinci çizgim C kadar koyu olmadı ama belirgin olduğu günü değerlendirdim hayırlısı ama hiç umudum yok yumurtlamadım mı acaba çok akıntım da olmadı offff

Benim hiç ikinci çizgim C kadar koyu olmadı ama belirgin olduğu günü değerlendirdim hayırlısı ama hiç umudum yok yumurtlamadım mı acaba çok akıntım da olmadı offff
Üzülme vardır vakti zamanı bak ben bu ay yakaladım çift çizgiyi ama tutmadı regl olmak üzereyim ümitsiz olma ne zaman ne olacağı belli olmaz Rabbim en kısa zamanda bizlere de tattırır inşallah bu duyguyu :)

Kızlar bunay ilk defa ben de ovulasyon testi aldım;içinde 5 tame vardı-sadece şüphelendiğim günler yaptım.birinde koyuluğu yakaladım ama emin olamıyorum.adetim bazen 29 bazen 32 günde oluyor.eğer gecikmezse bat9 temmuz;bugün süt renginde akıntım başladı.acaba tarihi kaçırmış olabilir miyim;ya da bu bir belirti midir?

Aynı

Aynı durumdayız bende koyuları yakaladım 15.günüydü sanırım benim bat da 9 temmuz ve iki gündür süt beyaz akıntım var test yaptım hayalet bi çizgi var gibi ama daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için adet geçmeden kan verip hayallere kapılmak istemiyorum

Ben de adet tarihimden emin olamadığım için bekliyicem;en iyisi gecikmesini beklemek cnm.

Bi değişim var mı cnm;bugün benim akıntım durdu;göğüslerim şişti-adet olcak gibi hissediyorum

Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım ama eski okuyucularınızdanım:))ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yorumlarınızı bekliyorum

Bi değişim var mı cnm;bugün benim akıntım durdu;göğüslerim şişti-adet olcak gibi hissediyorum

Aynı durumdayım bende akıntı yok denecek kadar az göğüslerim hassas bel kasık ağrım çok bide aşırı baş dönmem var özellikle yerimden kalkınca dünyam kararıyo resmen başkada bi durum yok

Resim silik çıkmış ama 11 ve 12 günler ikinci çizgide koyuluk olmuss o günleri değerlendir sonrasında çizgin siliklesmisse çatlamis oluyo yumurtan inşallah olumlu sonuç alırsın :)
Evet o günleri değerlendirdim bakalım hayırlısı artık :)

Evet o günleri değerlendirdim bakalım hayırlısı artık :)
İnşallah cnmm hayırlısı olur bende bu ay ilk defa kullandım 12 13 14 bayagi belli durumdaydı bugün siliklesmeye başladı olumlu sonuç alırız inşallah esinle temas yine devam etsin :))

Kızlar tarih yazmadıgim test 14. Gün..test bittiği için 15.günü yapamadim yani bugünü..sizce yumurtlama gerçekleşmiş midir..2 gündür kaşık ağrısı çektim akıntıya beraber..ilişkide 2 günde bir oluyo yok sa bu ara hergün mu olmasi lazim

Eklentiler

• 20160702_190730-1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar ovu testi pozitif mi sizce? Ust tarafi silik anlayamadim

Eklentiler

• IMAG2103.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 64
Adete 10 gün kala sırf merakımdan çıkmıcani bile bile gebelik testi yaptım sonuç tabiki tek çizgi :)

Çok teşekkür ederim moralin için tatile gittik orada hissettim yumurtladığımı biz de değerlendirdik Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…