- 22 Haziran 2016
- 226
- 45
- 13
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Dediğim gibi c çizgisi gibi koyu değilse birşey ifade etmez zaman zaman böyle çıkabiliyorBiliyorum ama ilk gönderdiğim resimden sonrasındakiler silikleşmişti baya tekrar koyulaşmaya başlaması benim kafamı karıştırdı yumurtlamadan sonra baya silikti hep var olan o ikinci çizgi
Üzülme vardır vakti zamanı bak ben bu ay yakaladım çift çizgiyi ama tutmadı regl olmak üzereyim ümitsiz olma ne zaman ne olacağı belli olmaz Rabbim en kısa zamanda bizlere de tattırır inşallah bu duyguyu :)Benim hiç ikinci çizgim C kadar koyu olmadı ama belirgin olduğu günü değerlendirdim hayırlısı ama hiç umudum yok yumurtlamadım mı acaba çok akıntım da olmadı offff
Kızlar bunay ilk defa ben de ovulasyon testi aldım;içinde 5 tame vardı-sadece şüphelendiğim günler yaptım.birinde koyuluğu yakaladım ama emin olamıyorum.adetim bazen 29 bazen 32 günde oluyor.eğer gecikmezse bat9 temmuz;bugün süt renginde akıntım başladı.acaba tarihi kaçırmış olabilir miyim;ya da bu bir belirti midir?
Ben de adet tarihimden emin olamadığım için bekliyicem;en iyisi gecikmesini beklemek cnm.Aynı
Aynı durumdayız bende koyuları yakaladım 15.günüydü sanırım benim bat da 9 temmuz ve iki gündür süt beyaz akıntım var test yaptım hayalet bi çizgi var gibi ama daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için adet geçmeden kan verip hayallere kapılmak istemiyorum
Bi değişim var mı cnm;bugün benim akıntım durdu;göğüslerim şişti-adet olcak gibi hissediyorumAynı
Aynı durumdayız bende koyuları yakaladım 15.günüydü sanırım benim bat da 9 temmuz ve iki gündür süt beyaz akıntım var test yaptım hayalet bi çizgi var gibi ama daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için adet geçmeden kan verip hayallere kapılmak istemiyorum
Bi değişim var mı cnm;bugün benim akıntım durdu;göğüslerim şişti-adet olcak gibi hissediyorum
Canım çok silik çıkmış foto anlayamadım ben :)Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım ama eski okuyucularınızdanım:))ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 1855145 Eki Görüntüle 1855145
Cnm ne oldu senin son durumum. Merak ettimCanım çok silik çıkmış foto anlayamadım ben :)
Resim silik çıkmış ama 11 ve 12 günler ikinci çizgide koyuluk olmuss o günleri değerlendir sonrasında çizgin siliklesmisse çatlamis oluyo yumurtan inşallah olumlu sonuç alırsın :)Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım ama eski okuyucularınızdanım:))ben de bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 1855145 Eki Görüntüle 1855145
Evet o günleri değerlendirdim bakalım hayırlısı artık :)Resim silik çıkmış ama 11 ve 12 günler ikinci çizgide koyuluk olmuss o günleri değerlendir sonrasında çizgin siliklesmisse çatlamis oluyo yumurtan inşallah olumlu sonuç alırsın :)
İnşallah cnmm hayırlısı olur bende bu ay ilk defa kullandım 12 13 14 bayagi belli durumdaydı bugün siliklesmeye başladı olumlu sonuç alırız inşallah esinle temas yine devam etsin :))Evet o günleri değerlendirdim bakalım hayırlısı artık :)
Pozitif gibi görünüyo cnm devam et testi yapmaya ilişkide olsun mutlakaKizlar ovu testi pozitif mi sizce? Ust tarafi silik anlayamadim
Çok teşekkür ederim moralin için tatile gittik orada hissettim yumurtladığımı biz de değerlendirdik Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsünÜzülme vardır vakti zamanı bak ben bu ay yakaladım çift çizgiyi ama tutmadı regl olmak üzereyim ümitsiz olma ne zaman ne olacağı belli olmaz Rabbim en kısa zamanda bizlere de tattırır inşallah bu duyguyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?