- 29 Mayıs 2016
- 343
- 287
- 18
- 35
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Bu arada butun testleri sabah yaptim 14 a yazani aksam yaptimEki Görüntüle 1856640 Kizlar bana da yardim eder misiniz? sizce ne zaman yumurtladim? 14 a yazani yaptiktan birkac saat sonra iliskimiz oldu tutmus olabilir mi sizce?
Canım sanırım 15.gün yumurtlama olmuş çünkü en belirgin testin o gibi..iki cizgide aynı koyulukta olmalı son yaptığın testler silikLütfen bi yorum istiyorum 1 saat önce wc de sefaf yumurta akına benzeyen bi akıntı geldi yumurtlama zamanı yaklaşınca mi gelyo bu aknti yada tam yumurtlama gününde mi şimdi ne yapmam lazm kaç gün sürer bu aknti yardımcı olurmusunz testlerden bisey anlamadm daha devam etmem gerekyo mu acaba?
Cnm seninde 14 15 yumurtlama zamanin gibi gözüküyor testine devam et ve ilişkide bulunmayı unutma :)Eki Görüntüle 1856640 Kizlar bana da yardim eder misiniz? sizce ne zaman yumurtladim? 14 a yazani yaptiktan birkac saat sonra iliskimiz oldu tutmus olabilir mi sizce?
Canım sanırım 15.gün yumurtlama olmuş çünkü en belirgin testin o gibi..iki cizgide aynı koyulukta olmalı son yaptığın testler silik
Canım ben regl oldum maalesef bu ay olmadı şuan 10. Gündeyim 3 gün sonra başlıcam yine test yapmaya bakalım bu ay nasıl olacak :) sen neler yaptınCnm ne oldu senin son durumum. Merak ettim
İnşallah olur canım bakalım ben bu ay tekrar deneyeceğimÇok teşekkür ederim moralin için tatile gittik orada hissettim yumurtladığımı biz de değerlendirdik Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün
15.gün çift çizgiyi yakalamışsın 16 gün yumurtlamışsındır cnm öyle görünüyor değerlendirdiysen bekleme zamanı :))Kızlar benim testlerim yorumlayacak olan varmı kafam çok karıştı
Valla her günü değerlendirdim de 17 gün tekrar pozitif oldu onu anlayamadım15.gün çift çizgiyi yakalamışsın 16 gün yumurtlamışsındır cnm öyle görünüyor değerlendirdiysen bekleme zamanı :))
En koyusu 15 gün ondan koyu olmadığı sürece üzerinde durma benceValla her günü değerlendirdim de 17 gün tekrar pozitif oldu onu anlayamadım
Hamile olan arkadaşlar bi sorum olcak yardımcı olurmusunz bnm bat a suan 7 8 gün falan var esmle son 3 çalışmamızda böyle karnımın altında bi baskı var gibi hissediyorum canm aciyo biraz daha önce hiç böyle olmazdı hamile olabilir miyim siz böyle bi baskı gibi zorlama gibi bisey hissettnz mi ?? Y yorumkolik C cagla353535
Cnm aynen 16. Gün yumurtlamissin 3 gün ustuste yapsaydiniz inşallah tutar allah yardimcin olsun bebisiniz olsuuunnnn inşallah bende çok istiyodum anlıyorum seniYorum yazacak olanlar merhaba bende 10 aydır çocuk isteyenlerdenim. Bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü net verdi. Eşim ve bende hiçbi sorun çıkmadı tüm tahliller temizz bat'a 10 gün var ve yüklediğim fotoyu yorumlarmısınızz lütfenn. Hamiş olmayı çok istiyorum.
Cnm çok güzel günleri degerlendirmissinAy ne kadar sewindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Peki. Ben kalp koyduğum günleri değerlendirdim. Sen hangi günler değerlendirdin acaba
Canım 14 akşam yumurtlama gununmus senin 3 gün drgerlendirKızlar banada yardım edin lütfen yeni üye oldum geçen ay bebek düşünmeye başladık olmadi bu ay ovulasyon testi aldm denemek için ama anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?