Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Kızlar su ovulayn testlerine bakarmisinz lütfen yorum istiyorum hiç bisey anlamadım hngi gün bu yumurtlama?

Eklentiler

• IMG_20160708_214028-1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20160708_213940-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 42
Lütfen bi yorum istiyorum 1 saat önce wc de sefaf yumurta akına benzeyen bi akıntı geldi yumurtlama zamanı yaklaşınca mi gelyo bu aknti yada tam yumurtlama gününde mi şimdi ne yapmam lazm kaç gün sürer bu aknti yardımcı olurmusunz testlerden bisey anlamadm daha devam etmem gerekyo mu acaba?

Kizlar bana da yardim eder misiniz? sizce ne zaman yumurtladim? 14 a yazani yaptiktan birkac saat sonra iliskimiz oldu tutmus olabilir mi sizce?

Canım sanırım 15.gün yumurtlama olmuş çünkü en belirgin testin o gibi..iki cizgide aynı koyulukta olmalı son yaptığın testler silik

Ayy ins olmuştur o zamn :) 15 ten önceki ve sonraki günleri değerlendirdik tam 15 te bisy olmadı ama bakalm hayrlisi ins ya
Canım sanırım 15.gün yumurtlama olmuş çünkü en belirgin testin o gibi..iki cizgide aynı koyulukta olmalı son yaptığın testler silik

Merhaba arkadaslar. Elimde Clearblue dijital ovulasyon testi var. Icinden bir tane kullandim, sonra da hamile kaldim zaten, ugurlu yani =) 80 TL verdim son kullanma tarihi Kasim. O yuzden gercekten ihtiyaci olan bir arkadas buradan yazarsa ona gondermek isterim. Erafimda hamile kalmaya calisan arkadaslarim var ama ben gercekten ihtiyaci olana ulastirmak isterim:

- duzensiz adet goren
- duzensiz yumurtlayan
- vücudu yumurtlama belirtisi gostermeyen (akinti,vs)
- (esinin/kendi)calisma saatleri, ya da baska sebeplerle sık ya da duzenli cinsel iliski yasayamayan
- maddi olarak ovülasyon testine gucu yetmeyecek durumda olan

kisi bana ozelden yazarsa hemen gonderecegim. Yukaridaki durumlar sizde yoksa ovulasyon testi sizin icin cok da gerekli degildir zaten.

Allah gonlunuze gore versin.

Kızlar benim testlerim yorumlayacak olan varmı kafam çok karıştı

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 71
Hamile olan arkadaşlar bi sorum olcak yardımcı olurmusunz bnm bat a suan 7 8 gün falan var esmle son 3 çalışmamızda böyle karnımın altında bi baskı var gibi hissediyorum canm aciyo biraz daha önce hiç böyle olmazdı hamile olabilir miyim siz böyle bi baskı gibi zorlama gibi bisey hissettnz mi ?? Y yorumkolik C cagla353535

Merhaba, herkesin bunyesi cok farkli. Her hamilelik de farkli seyrediyor. Ben mesela bundan once dusukle sonuclanan hamileliklerimde adet olmadan anlardim kasik agrisindan. Ama baski gibi degil, bicak saplanmasi gibi. Ama bu hamileligimde hicbir sey hissetmedim. Bir de benim iliskide genelde rahatsizlik olur. O bakimdan yardimci olamayacagim sanirim. Bence kendini cok heveslendirme, uzulme sonra, ben cok husran yasadim. Gonlunce olsun insallah

Cnm aynen 16. Gün yumurtlamissin 3 gün ustuste yapsaydiniz inşallah tutar allah yardimcin olsun bebisiniz olsuuunnnn inşallah bende çok istiyodum anlıyorum seni

Ay ne kadar sewindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Peki. Ben kalp koyduğum günleri değerlendirdim. Sen hangi günler değerlendirdin acaba
Cnm çok güzel günleri degerlendirmissin benimde yumurtlamadan bigün öncesi de var sonra yumurtlamaya 3 gün ustuste yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…