- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Cnm ovulasyon testiyle ben gebeligimi öğrendim t çizgisi çok koyuydu hiç olmadığı kadar sonra gebelik testi yaptım gerçekten hamileyimmmKızlar bende iki aydır ovulasyon testini deniyorum ama bu ay bi gariplik var geçen hafta çift çizgiyi gördüm sonra siliklesti az önce kasiklarimda çok ağrı olunca yapayım dedim yine çift çizgi çıktı hatta t çok koyu ne anlama geliyor anlamadım bilen varmi ve bata 9 gün var
Hayırlısı olur inşallah cnm yaa 8nsallah bu ay güzel haberlerini oluruz burdan..bizede umut olursun..benim durumum adetime iki gün kaldı..7 gun kala test yaptım ama negatif..yok yani gelecek aya yükledim umutlarımı :)Canım ben regl oldum maalesef bu ay olmadı şuan 10. Gündeyim 3 gün sonra başlıcam yine test yapmaya bakalım bu ay nasıl olacak :) sen neler yaptın
Belli olmaz hemen umutsuz olma belki gecikirsin :)Hayırlısı olur inşallah cnm yaa 8nsallah bu ay güzel haberlerini oluruz burdan..bizede umut olursun..benim durumum adetime iki gün kaldı..7 gun kala test yaptım ama negatif..yok yani gelecek aya yükledim umutlarımı :)
Gebelik testi yap ama adetin geçmeden çıkmayabilir erken yapılan testler hayal kırıklığı olabiliyorKızlar benim adete 4 gün var dün ovulasyon testi yaptım köyü çizgi çıktı bugün tekrar yaptım daha koyu çıktı ve bugün akıntıyla karışık kahverengi leke geldi, sizc güzel haber geliyo olabilir mi eşime test siparisi verdim akşam nöbetçi eczanede bulabilirse getirecek inşallah bir de bu ay eşim şehir dışında olduğundan sadece bir kez deneme yapabildik
İdrar testi yaptirdim bu aksam negatif çıkınca kan testi yaptırdım o da negatif çıktı, inşallah dedigin gibidir arkadaşım testlerde erken olduğundan gorunmuyordur, ama aklıma takılan bir soru var testlerde çıkmayacak kadar erken bir gebelikte kahverengi leke gelir miydi?: 47303704 .!.:Gebelik testi yap ama adetin geçmeden çıkmayabilir erken yapılan testler hayal kırıklığı olabiliyor
Yok cnm ya dün malesef renklendim :) hayırlısı napalım bi dahaki ay artikBelli olmaz hemen umutsuz olma belki gecikirsin :)
Adetime dört gün var demişsin bu ay bende adete 4 gün kala lekelendim ve adet oldum onun belirtiside olabilir yerleşme kanamasıda olabilir bence en iyisi regl gününe kadar bekleyip sonra test yapmak biraz sabır :)İdrar testi yaptirdim bu aksam negatif çıkınca kan testi yaptırdım o da negatif çıktı, inşallah dedigin gibidir arkadaşım testlerde erken olduğundan gorunmuyordur, ama aklıma takılan bir soru var testlerde çıkmayacak kadar erken bir gebelikte kahverengi leke gelir miydi?
Ben bugün ovu testine başladım yine,bakalım ne olacak :)Yok cnm ya dün malesef renklendim :) hayırlısı napalım bi dahaki ay artik
Hadi hayırlısı olur insallahh cnm inşallah bu ay hamile kalirsinBen bugün ovu testine başladım yine,bakalım ne olacak :)
Tebrik ederim cnm hayırlı olsun..Rabbim kucagina almayi nasip eder insallahBen adete 4 gun kala clear blue erken gebelik testi ile ogrendim . Ayni markanin digital ovilasyon testiyle hamile kaldim yumurtlayinca gulumsuyo o gun ve ertesi gun iliski oldu cok sukur tuttu darisi tum isteyenlerin basina insallah
İnşallah bir daha ki ay tutar :)Arkadaşlar test negatif çıktı yine beta hcg 1,20. Bi dahaki aya inşallah
Hepimiz inşallah :) p.tesi çift çizgiyi yakaladım dün de silik çıkmıştı değerlendirdim bakalım inş tutarHadi hayırlısı olur insallahh cnm inşallah bu ay hamile kalirsin
Kızlar benim ovi testlerini yorumlar misiniz ben birseyen karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?