- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ovulasyon testiyle kacinci ay denemezdi hamile kaldiginizda ?Canım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.
Bende ovi testi sonrası pozitif gorenlerdeyim çok sukur
Hayirlisi olsun :) Ovulasyon testinin kacinci ayinda hamile kaldinizÇift çizgiyi koyu gördüğüm gün iki kere ilişki oldu sonraki üçgünde yine ilişki oldu ve hamileyimm
Saolun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben on aydır hamile kalmaya çalışıyordum. En son ilk Ovi testi yaptığım ay hamile kaldım çok sukur.Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ovulasyon testiyle kacinci ay denemezdi hamile kaldiginizda ?
Hayirlisi olsun :) Ilk denemenizde mi acaba ?Bbde ovulasyon testiyle hamile kaldim.en iyi marka.predictor
Hayirli olsun :) kac ay kullandiniz ovulasyon testini acaba ?bende ovulasyon testi ile hamile kaldım :) inşallah sende kalırsın cnm
Harika :) herkese umut oluyorsunuz Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin insallahSaolun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben on aydır hamile kalmaya çalışıyordum. En son ilk Ovi testi yaptığım ay hamile kaldım çok sukur.
Merhaba ovi testiyle nasıl yaptınız anlatır mısınız? Daha doğrusu o ayı nasıl degerlendirdiniz adetten sonraki tüm süreç :)Saolun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben on aydır hamile kalmaya çalışıyordum. En son ilk Ovi testi yaptığım ay hamile kaldım çok sukur.
Canım tebrik ederim . Sadece o 2 günü mu degerlendirdin diğer adetten sonraki günler ilişki olmadı miBen adete 4 gun kala clear blue erken gebelik testi ile ogrendim . Ayni markanin digital ovilasyon testiyle hamile kaldim yumurtlayinca gulumsuyo o gun ve ertesi gun iliski oldu cok sukur tuttu darisi tum isteyenlerin basina insallah
Hayirli olsun hangi ovi testini kullandinizSaolun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben on aydır hamile kalmaya çalışıyordum. En son ilk Ovi testi yaptığım ay hamile kaldım çok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?