Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Merhabalar ,ben de 2015 eylül ayından beri bebiş bekliyorum ,ama sağ yumurtalığıma yakın bir 4,5 cm çikolata kistim var ama rahim içi filmim temiz çıktı tüplerim açıkmış.ama hamile kalamıyorum.bugün yine adet oldum ilk günüm.övülasyon testini denemk istiyorum bu ay ama nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz rica etsem.

Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Ovulasyon testiyle kacinci ay denemezdi hamile kaldiginizda ?

Slm kızlar bende sizin gibi bekleyisteyim inş hepimiz gusel haberler alırız.. Bu ay bende Ovi testi kullandim ve 14. 15. Günde koyuluk gördüğüm günleri değerlendirdim yumurtlama doneminde sadece iki kere gün aşırı ilişki oldu sizde bu ay bişeler olabilir mi ?

Saolun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben on aydır hamile kalmaya çalışıyordum. En son ilk Ovi testi yaptığım ay hamile kaldım çok sukur.
Merhaba ovi testiyle nasıl yaptınız anlatır mısınız? Daha doğrusu o ayı nasıl degerlendirdiniz adetten sonraki tüm süreç :)

Ben adete 4 gun kala clear blue erken gebelik testi ile ogrendim . Ayni markanin digital ovilasyon testiyle hamile kaldim yumurtlayinca gulumsuyo o gun ve ertesi gun iliski oldu cok sukur tuttu darisi tum isteyenlerin basina insallah
Canım tebrik ederim . Sadece o 2 günü mu degerlendirdin diğer adetten sonraki günler ilişki olmadı mi

Merhaba kizlaar çok merak ettiğim bi soru ben 2 ay kullandim ovulasyon testini yumurtlama gunlerimde hep T çizgisi daha önce belirdi bende bu ayda kullaniyorum T çizgisinin önce belirmesini bekliyorum hep sizde de böyle bi durum oluyor muu

selam kızlar.. bu ay bnde almayı dusunuyorum bu testlerden eczanedn alcm onerdgnz markalar varmı. bıde ne zaman yaplmaya baslancak bu test 9 10. gun baslasam olurmu.. bıde koyu cızgı gorldnde yumrta catlamısmı oluyo catlayacak hale gelmsmı oluyo

Kizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?

Eklentiler

• P_20160727_002342.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
Ben daha hiç ovulasyon testi kullanmadım ve yarın evleneli 1 sene oluyor.. ayıptır söylemesi 2 günde bir değerlendiriyoruz yinede ovulasyon testi kullansammı arkadaşlar??

Dün yaptığım ovü tessti.. Ama takvime görevde en yüksek ovü günümdü dün.. Nası iştir bu...

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…