Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Merhaba ovi testiyle nasıl yaptınız anlatır mısınız? Daha doğrusu o ayı nasıl degerlendirdiniz adetten sonraki tüm süreç :)
Merhaba
Adetin 8. Günü kullanmaya başladım. O ay ekstra sadece eşimle corek otu bal karışımı yemistik. yaptığım zaman hic koyuluğu goremiyecem sanmistim. Neyse ki 13. Günde tam koyuluğu gordum. Aslında 13. Gun benim için erken bi tarihti. Genelde daha geç olurdu ovulasyon. Bu arada yumurtlama belirtilerini de yaşadım. Hafif adet ağrısı gibi kaşık ağrılarım oldu. Akintim artmıştı. 13. 14. 16. 18. Günleri degerlendirdik. Ve tuttu çok sukur. Tabiki rabbimin bize bağışlaması ama Ovi testi de vesile oldu. Çünkü erken diye o günleri tam degerlendirmezdim belki de.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu dua hep dilimde. Çünkü beklemek aylarca negatif görmek nasıl bi duygu çok iyi biliyorum.

Dün yaptığım ovü tessti.. Ama takvime görevde en yüksek ovü günümdü dün.. Nası iştir bu...
Elindeki test henüz yumurtlamadığını gösteriyor. Takvim adet sürene göre tahmini gün belirliyor ve yanılma payı çok yüksek. Takvimi boşver test yapmaya devam et ona göre hareket edersin.

Ay boyunca sadece 4 gun mu ilişkin oldu canım

Elindeki test henüz yumurtlamadığını gösteriyor. Takvim adet sürene göre tahmini gün belirliyor ve yanılma payı çok yüksek. Takvimi boşver test yapmaya devam et ona göre hareket edersin.
Ama canım benim adet döngüm 25 gün.. Testi öncesi yok zaten. Yumurtlamamda geçmiş olabilir.. Belirtilerimide yaşadım yani..

Ama canım benim adet döngüm 25 gün.. Testi öncesi yok zaten. Yumurtlamamda geçmiş olabilir.. Belirtilerimide yaşadım yani..
Bazen geç ya da erken yumurtlayabiliyoruz o yüzden ya adet bitiminden hemen sonra test yapmaya başlamalısın ya da 2 günde 1 ilişki yaşayıp riske atmamış olursun. Benim fikrim böyle canım inş en kısa sürede hayırlı haber alırsın.

Bende de var maalesef 3 4 ayda anca adet olabiliyorum acaba pco lularda hep böyle mi çıkıyor
bende evlenmeden önce 35 gunde bir oluodum..bazen bu sure uzuodu..usg de hormonlarda bi sıkınti yoktu..evlenince dogum kontrol hapi kullandim..ozamn ister istemez duzenli oluodu..biraktgim ay hamile kalmistim ama malesef sonlandi...uzun bi sure adet olmadim.doktora gttim pco oldgumu ogrendim..calismalara basladik ama endiseliyim bu sefer olmazsa die...pco lularda lh yuksek olabiliomus..o yuzden cift cizgi goruo olabiliriz ama emin degilim..adetim bayrama dek geldigi icin hormon testi yaptiramadim..bana sadece usg ile tani kondu.

Anladım canım ben de seviniyorum yumurtam çatlıyor diye

aynen bende.ama burda okudugum kadariyla testte t nin c den daha koyu ciktigi zamn catlama oluomus..tedavi goruomusun pco icin..
Ben 4 yıl önce üniversitedeyken bi çok doktora gittim. Doğum kontrol hapı falan verdiler aylarca kullandım düzenli olmaya başladı ama bırakınca yine eski haline döndü ben de kendi haline bıraktım 1 yıllık evliyim bu aya kadar hiç çocuk düşünmedik. Bu ay kendiliğinden deneyeyim dedim olmazsa doktora gidicem

bende bu ay deniorum olmazsa adet oldgumda doktora gtcem hormonlara bakilcak..hayirlisi ins en kisa zamanda olur..rabbim tum isteyenlere versin..stres yapmamak lazim ama olmuyor malesef..insan ister istemez kafaya takio..

bende bu ay deniorum olmazsa adet oldgumda doktora gtcem hormonlara bakilcak..hayirlisi ins en kisa zamanda olur..rabbim tum isteyenlere versin..stres yapmamak lazim ama olmuyor malesef..insan ister istemez kafaya takio..
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin cnm biz daha yeni sayılırız. Şimdi kafaya takmayalım yıllarca bekleyenler var böyle düşünmeye çalışıyorum

Bak Can'ım buda akşamki test. Benim ovü geçmiş yanii..

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba,bende pco luyum evlemeden önce 28 günde olurdum şaşmazdı pek ama ilişki olduktan sonra dengem şaştı 36 gün 34 gün 40 gün gibi sürelerde adet görmeye başladım ve artık bebek istiyorum. Yumurta takibi yaptırdım dün gittim en son doktora ve yumurta 18 cm çarşamba yada perşembe çatlayacak dedi. Dün ovulasyon testi yaptım gece 3 de test çizgisi koyu çıktı. Bugün az önce yine baktım çizginin rengi açılmıştı bu ne demek? Çatlamış demek mi hiç anlamıyorum kızlar ya bilen biri yardımcı olabilir mi çatlamış olsa dün doktor görmez miydi? Kafam karıştı hiç anlamıyorum testten. Fotoğraf koyabilirsem yükleyeceğim. Dün ilişki olmadı bugün oldu inşallah doğru günde olmuştur. Koyu renk olan dün gece yaptığım, açık renk olan az önce yaptığım test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…