- 27 Haziran 2016
- 623
- 341
- 103
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Yumurtan çatlamış dünü ve bugünü değerlendirseydiniz canım inş tutmuşturEki Görüntüle 1863104 Merhaba,bende pco luyum evlemeden önce 28 günde olurdum şaşmazdı pek ama ilişki olduktan sonra dengem şaştı 36 gün 34 gün 40 gün gibi sürelerde adet görmeye başladım ve artık bebek istiyorum. Yumurta takibi yaptırdım dün gittim en son doktora ve yumurta 18 cm çarşamba yada perşembe çatlayacak dedi. Dün ovulasyon testi yaptım gece 3 de test çizgisi koyu çıktı. Bugün az önce yine baktım çizginin rengi açılmıştı bu ne demek? Çatlamış demek mi hiç anlamıyorum kızlar ya bilen biri yardımcı olabilir miçatlamış olsa dün doktor görmez miydi? Kafam karıştı hiç anlamıyorum testten. Fotoğraf koyabilirsem yükleyeceğim. Dün ilişki olmadı bugün oldu inşallah doğru günde olmuştur. Koyu renk olan dün gece yaptığım, açık renk olan az önce yaptığım testEki Görüntüle 1863104 Eki Görüntüle 1863104
Mrb,bu testtler güvenilşr mi gercekten?İki çizggnin cıktığıi günlerde akıntı cok mu oluyr?Vücutta ne gbi değişikli olıyr?Eki Görüntüle 1863104 Merhaba,bende pco luyum evlemeden önce 28 günde olurdum şaşmazdı pek ama ilişki olduktan sonra dengem şaştı 36 gün 34 gün 40 gün gibi sürelerde adet görmeye başladım ve artık bebek istiyorum. Yumurta takibi yaptırdım dün gittim en son doktora ve yumurta 18 cm çarşamba yada perşembe çatlayacak dedi. Dün ovulasyon testi yaptım gece 3 de test çizgisi koyu çıktı. Bugün az önce yine baktım çizginin rengi açılmıştı bu ne demek? Çatlamış demek mi hiç anlamıyorum kızlar ya bilen biri yardımcı olabilir miçatlamış olsa dün doktor görmez miydi? Kafam karıştı hiç anlamıyorum testten. Fotoğraf koyabilirsem yükleyeceğim. Dün ilişki olmadı bugün oldu inşallah doğru günde olmuştur. Koyu renk olan dün gece yaptığım, açık renk olan az önce yaptığım testEki Görüntüle 1863104 Eki Görüntüle 1863104
Yumurtan çatlamış dünü ve bugünü değerlendirseydiniz canım inş tutmuştur
Mrb,bu testtler güvenilşr mi gercekten?İki çizggnin cıktığıi günlerde akıntı cok mu oluyr?Vücutta ne gbi değişikli olıyr?
Valla aynen canım değerlendirebildiğiniz kadar değerlendirin. Biz bu ay iki günde bir yaptık ama ovu testim koyu çıktığı günden itibaren üst üste 3 gün yaptık. Bat cumartesi umutla bekliyoruz. 2 gün içinde demiş ama 2 gün sonra dememiş o yüzden çatlamıştır yüksek ihtimal. Siz yine de devam edin çalışmaya bence.Ya canım kafamı karıştıran şu, dün öğleden sonra doktora gittim çatlamamış ama büyümüş 2 gün içinde çatlayacak dedi. Eve geldim gece saat 3 de yani diğer gün sabaha karşı yaptım testi çift çizgi çıktı bu arada dün ilişki olmadı. Ama bugün oldu ve 1 saat önce test yaptım silik çıktı. Çatladıysa doktor görmezmiydi dün.Bi insan hiç mi anlamaz ya o kadar kafam karıştı:) bugünü değerlendirdim bakalım inşallah. Kimisi de koyu çizgiden sonra silik çizgi görünce 2 3 gün çok önemli mutlaka değerlendir diyor.
Benim o günlerde baya uzayan akıntım oluyo ve göğüslerim acıyor ordan anlıyorum.Mrb,bu testtler güvenilşr mi gercekten?İki çizggnin cıktığıi günlerde akıntı cok mu oluyr?Vücutta ne gbi değişikli olıyr?
Valla aynen canım değerlendirebildiğiniz kadar değerlendirin. Biz bu ay iki günde bir yaptık ama ovu testim koyu çıktığı günden itibaren üst üste 3 gün yaptık. Bat cumartesi umutla bekliyoruz. 2 gün içinde demiş ama 2 gün sonra dememiş o yüzden çatlamıştır yüksek ihtimal. Siz yine de devam edin çalışmaya bence.
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyomuş canım o arada spermle bıluşması laZım.İnşallah hamilesindir , Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok ara vermeyiz devam ederiz de yumurta çatladıktan sonra 2 gün mü gebelik ihtimali var?
Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalabiliyomuş canım o arada spermle bıluşması laZım.
Olucağı varsa tek ilişkide de olur çok stres yapma ben 6 aydır korunmuyorum ama bakalım ne zaman gelicek. Klasik ama kafaya takınca olmaz diyolar takmamaya çalışalım hayırlısı olsun canım.Anladım canım artık nasip ya hayırlısıyla olur inşallah. Cumartesi ilişki olmuştu bir de çarşamba yani dün oldu salı çatladıysa ihtimal var sanırım ama daha çok üstüne düşmem gerekiyordu olmadı işte iş yoğunluğundan
Olucağı varsa tek ilişkide de olur çok stres yapma ben 6 aydır korunmuyorum ama bakalım ne zaman gelicek. Klasik ama kafaya takınca olmaz diyolar takmamaya çalışalım hayırlısı olsun canım.
canim sanki en koyu cizgi bugun gbi senin...bende yaptim yine koyu..Kızlar kafam çok karıştı bu testler hiç silikleşmiyor 2. Cizgi hep var. Sizin fikriniz ne ?
Seninki gercekten garip o zaman acaba yumurtlama bi kac gun mu suruyo anlamadim kicanim sanki en koyu cizgi bugun gbi senin...bende yaptim yine koyu..
bende pek anlamadim..ama hergun dahada koyu cikio sankiSeninki gercekten garip o zaman acaba yumurtlama bi kac gun mu suruyo anlamadim ki
bende pek anlamadim..ama hergun dahada koyu cikio sanki
Bence 26 da olmuş 2. Çizgi oldukça koyu sen de devam et bakalım silikleşecek mihangi gun yumurtlama olmus sence
O işe yarar mı dersin :)Valla kızlar ovi testi hep pozitf çıkarıyo onun yerine ateş ölçerek kendinizi tanısanıza o daha keyifli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?