- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
HamilemisinYorum yazacak olanlar merhaba bende 10 aydır çocuk isteyenlerdenim. Bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü net verdi. Eşim ve bende hiçbi sorun çıkmadı tüm tahliller temizz bat'a 10 gün var ve yüklediğim fotoyu yorumlarmısınızz lütfenn. Hamiş olmayı çok istiyorum.
silikleşinceye kadar devam edecem..ama bu ay hamile kalcagimi sanmiorum..hormonlarda sıkıntı var galiba..adet olsamda baktırsam..hayırlısı artıkBence 26 da olmuş 2. Çizgi oldukça koyu sen de devam et bakalım silikleşecek mi
Kendiliğinden adet olabiliyor musunsilikleşinceye kadar devam edecem..ama bu ay hamile kalcagimi sanmiorum..hormonlarda sıkıntı var galiba..adet olsamda baktırsam..hayırlısı artık
oluorum 35 gunde bir bazen daha uzun surede...simdiye kadar bikez falan adet sökturucu kullandim...ama simdiden sonra nasil olurum bilmiorum..yeni ogrendim pco oldgumuKendiliğinden adet olabiliyor musun
Hayır canım herkeste yerleşme kanaması olmazKızlar bırsey sorcam yerlesne kanaması gelmeyen gebe olur mu yanı bu kanama ılla gelırmı
Hayır canım herkeste yerleşme kanaması olmaz
Hmm anladım canım inşallah ilerlemez benim de 3 4 ay gelmez canıma tak ederse ilaç kullanırım ama genelde kendi haline bırakıyorum haziranda kendiliğinden oldu :)oluorum 35 gunde bir bazen daha uzun surede...simdiye kadar bikez falan adet sökturucu kullandim...ama simdiden sonra nasil olurum bilmiorum..yeni ogrendim pco oldgumu
pko oldgumu ogrendgimde doktor adet sokturucu verdi olunca hormonlara bakalim dedi..bnde kullanmadim bayram tatilinde olmasin baktiramam die kafayada takmadim..kendiliginden oldu ama tatilde..stres en buyuk etken galiba..Hmm anladım canım inşallah ilerlemez benim de 3 4 ay gelmez canıma tak ederse ilaç kullanırım ama genelde kendi haline bırakıyorum haziranda kendiliğinden oldu :)
kendiliginden oluosa yumurtlamada oluo benceHmm anladım canım inşallah ilerlemez benim de 3 4 ay gelmez canıma tak ederse ilaç kullanırım ama genelde kendi haline bırakıyorum haziranda kendiliğinden oldu :)
Bir dahaki ay onu da denerim teşekkürler canım :)Valla herkesin farklı canım ovulasyon zamanı ama ateş ölçerek tam gününü bulabiliyosun birçok arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı
Aynen gittiğim bir doktor ne kullanırsan kullan stresten uzak durmazsan bi faydası yok dedi ilaç o anlık bir şey iyileştirmiyo yanipko oldgumu ogrendgimde doktor adet sokturucu verdi olunca hormonlara bakalim dedi..bnde kullanmadim bayram tatilinde olmasin baktiramam die kafayada takmadim..kendiliginden oldu ama tatilde..stres en buyuk etken galiba..
İnşallah olmuştur bu günü de degerlendirim yarınki testi çok merak ediyorumkendiliginden oluosa yumurtlamada oluo bence
ins cnm..en kısa zamanda ovu testindeki gbi gebelik testindede koyu cizgileri goruruz ins hayirlisiyla:)İnşallah olmuştur bu günü de degerlendirim yarınki testi çok merak ediyorum
Adetinin kaçıncı günüBu testten bir sey anlamadim. Su an ilk kez yaptım böyle çıktı.
8. GünüAdetinin kaçıncı günü
O zaman testi her gün yapmaya devam et daha erken yumurtlama günün gelmemiş8. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?