Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Valla herkesin farklı canım ovulasyon zamanı ama ateş ölçerek tam gününü bulabiliyosun birçok arkadaşım bu yöntemle hamile kaldı

Hamilemisin

Kızlar bırsey sorcam yerlesne kanaması gelmeyen gebe olur mu yanı bu kanama ılla gelırmı

oluorum 35 gunde bir bazen daha uzun surede...simdiye kadar bikez falan adet sökturucu kullandim...ama simdiden sonra nasil olurum bilmiorum..yeni ogrendim pco oldgumu
Hmm anladım canım inşallah ilerlemez benim de 3 4 ay gelmez canıma tak ederse ilaç kullanırım ama genelde kendi haline bırakıyorum haziranda kendiliğinden oldu :)

Hmm anladım canım inşallah ilerlemez benim de 3 4 ay gelmez canıma tak ederse ilaç kullanırım ama genelde kendi haline bırakıyorum haziranda kendiliğinden oldu :)
pko oldgumu ogrendgimde doktor adet sokturucu verdi olunca hormonlara bakalim dedi..bnde kullanmadim bayram tatilinde olmasin baktiramam die kafayada takmadim..kendiliginden oldu ama tatilde..stres en buyuk etken galiba..

pko oldgumu ogrendgimde doktor adet sokturucu verdi olunca hormonlara bakalim dedi..bnde kullanmadim bayram tatilinde olmasin baktiramam die kafayada takmadim..kendiliginden oldu ama tatilde..stres en buyuk etken galiba..
Aynen gittiğim bir doktor ne kullanırsan kullan stresten uzak durmazsan bi faydası yok dedi ilaç o anlık bir şey iyileştirmiyo yani

Bu testten bir sey anlamadim. Su an ilk kez yaptım böyle çıktı.

Eklentiler

• image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…