- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
T çizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu olmalı yumurtlama günün olabilmesi için8. Günü
Anladım koyu görene kadar devam edicem. Her gün ayni saatte yapayım o halde çok teşekkürlerO zaman testi her gün yapmaya devam et daha erken yumurtlama günün gelmemiş
Tamam her gün denemeye devam çok teşekkürler.T çizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu olmalı yumurtlama günün olabilmesi için
Evet dün çok koyuydu alt alta koyup ceksene :)kızlar bugun biraz siliklesti...dün yumurtlama oldu galiba:)
var canım...sadece yumurtlama zamanlari olasılık artioKizlaar illa yumurtlama donemin de mi bebis oluyor diğer günler olasilik yok mu ??
Evet dün çok koyuydu alt alta koyup ceksene :)
Gerçekten olmuşvar canım...sadece yumurtlama zamanlari olasılık artio
Benimkine baksana bence daha koyulaşmadı benimki ya çok tuhaf :) Senin 24 25 gibi şu an benim son 2 günkızlar bugun biraz siliklesti...dün yumurtlama oldu galiba:)
saolasin cnm...25.gun degerlendirdik...dun degerlendiremedik..bugun ve yarinda degerlendiremicem ..nasip artik..senin nasil cikti bugunGerçekten olmuşyasasın 26. Gün bu günleri çok iyi değerlendir cnm çok sevindim
bir iki gune seninde yumurtlama olcak gbi sankiBenimkine baksana bence daha koyulaşmadı benimki ya çok tuhaf :) Senin 24 25 gibi şu an benim son 2 gün
İlk testiniz mi başka yaptıysanız onlarla karşılastırın ama çok yakın gibiHerkese merhaba. 2 yıllık evliyim maalesef başka bir ilçeye tayinim çıktı ve eşimle ayrıyız. Övulasyın testi daha önce de kullandım ama düzenli değildi. Bu ay sıvı alımına vs dikkat ederek kullanmaya çalışıyorum. Bugünki testim böyle çıktı kafam karıştı sizce değerlendirmeli miyiz?
Nasip canım olursa onunla da olur Allah ın takdiri ama yumurtladığını görmek bile insanı mutlu ediyorsaolasin cnm...25.gun degerlendirdik...dun degerlendiremedik..bugun ve yarinda degerlendiremicem ..nasip artik..senin nasil cikti bugun
İnşallah bugun olmasın zaten bir iki gün biz de değerlendiremeyeceğiz ama yumurtam çatlıyor olsun o bile yeter bana şimdilik1
bir iki gune seninde yumurtlama olcak gbi sanki
İlk testiniz mi başka yaptıysanız onlarla karşılastırın ama çok yakın gibi
aynen canim..bi ara hic yumurtlama olmicak sandimNasip canım olursa onunla da olur Allah ın takdiri ama yumurtladığını görmek bile insanı mutlu ediyor
canim koyu cizgi ciktimi..teste devam ediomusunNasip canım olursa onunla da olur Allah ın takdiri ama yumurtladığını görmek bile insanı mutlu ediyor
Yani pek anlayamadım canım en son hali bu bak atayımcanim koyu cizgi ciktimi..teste devam ediomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?