- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 44
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Akıntıyı görünce mi test yaptınKizlar etkili sonuç almak için çift çizgiyi görünce uç günü değerlendirin diyor bazi hamsiler bende ovulasyon kullandim henüz çift çizgiyi görmedim fakat yumurta ani kivamindaki akintim dun geldi testleri yukluyorum 11.gün ve 12.gün ilk foto 11 ikinci 12. Gün normalde 15.gün çift çizgiyi görürüm akintimdan anlarim ama bu ay erken geldi akintim
Çarşamba gece akintim geldi canim gece 12 gibi 11. Gunumdu test yapmadim uyudum sabah yaptim o ilk testti öyle cikti.dun gece baya yoğun o yumurta beyazi akintim geldi saat 10 gibi aksam yine test yapmadim bugün yaptim oda ikinci testin.bu ay garip bi şey oldu. Diğer aylardan bahsedeyim 13.14. Günlerinde hafif sol kasikta minik minik agrim olur anlarimki yumurtlayacagim 15. Gün akintim gelir ve hemen test yaparim iki çizgide cok koyu olur bu sefer biraz karisti yani.bugün 13. Günüm yine sol kasikta minik agrilarim var yani testlerde cok koyu değil yumurtlamamis olabilirim kafam baya karistiAkıntıyı görünce mi test yaptın
Testin cok iyi bu testi ne zaman yaptin canim bu testi yaptıktan 24-36 saat içinde yumurtlamak olacaktır yumurtlama olduktan sonra catlaliyor siliklesiyor test.Şimdi bir test daha yaptım böyle çıktı sanırım çatlamadı daha
Bir saat önce yaptım bunu ama dün de böyleydi hala çatlamadı demekkiTestin cok iyi bu testi ne zaman yaptin canim bu testi yaptıktan 24-36 saat içinde yumurtlamak olacaktır yumurtlama olduktan sonra catlaliyor siliklesiyor test.
Anladim canm catlayacaktir merak etme sen değerlendirmeye calis her ihtimale karşı günlerini eğer yarinda boyle cikarsa 4-5 adet inciri 15 dakika 1 buçuk bardak su ile kaynar içine bitane havucu elinle ikiye kir kaynayan suya at 5 dakika kaynar ilik olarak iç canm çatlatmak için ise yariyorBir saat önce yaptım bunu ama dün de böyleydi hala çatlamadı demekki
Anladim canm catlayacaktir merak etme sen değerlendirmeye calis her ihtimale karşı günlerini eğer yarinda boyle cikarsa 4-5 adet inciri 15 dakika 1 buçuk bardak su ile kaynar içine bitane havucu elinle ikiye kir kaynayan suya at 5 dakika kaynar ilik olarak iç canm çatlatmak için ise yariyor
Çarşamba gece akintim geldi canim gece 12 gibi 11. Gunumdu test yapmadim uyudum sabah yaptim o ilk testti öyle cikti.dun gece baya yoğun o yumurta beyazi akintim geldi saat 10 gibi aksam yine test yapmadim bugün yaptim oda ikinci testin.bu ay garip bi şey oldu. Diğer aylardan bahsedeyim 13.14. Günlerinde hafif sol kasikta minik minik agrim olur anlarimki yumurtlayacagim 15. Gün akintim gelir ve hemen test yaparim iki çizgide cok koyu olur bu sefer biraz karisti yani.bugün 13. Günüm yine sol kasikta minik agrilarim var yani testlerde cok koyu değil yumurtlamamis olabilirim kafam baya karisti[/
Selam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım
Ins iyi haberlerinizi duyarizSelam kızlar, bu ay bende ovulasyon testi ile deniyorum adetimin 10. Gününden itibaren başladım testi yapmaya dün 18. Gündü testlerim aşağıdaki gibi çıktı sabah çift çizgi akşam t iyice koyulaşmıştı bu sabah yaptığım rengi açılmaya başlamış dün geceyi değerlendirdim inş yumurtlamışımdır. Bu gün de değerlendirsem mi yoksa boş mu geçsem bilemedim üstteki sabahki test ortadaki dün akşam ki en alttakinide bugün öğlen yaptım
T nin c ile aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyor bence sen testi yapmaya devam et çünkü rengi açık görünüyor noralde ne zaman yumurtlama gününMerhaba iyi aksamlar herkese ovu testlerinden anlayanlar bir yprum yapabilirmi aceba
Benimde ilk ayım beklemedeyiz :)Kizlaaaar neler yapiyosunuz varmi ovulasyonla hamile kalan benimde ilk ayim
Sanirim 18. gun olusmus canm ...Selamlar sanırım yumurtlama olayım oluştu çünkü çizgim siliklesmiş :)
Örnek olsun diye foto yu koydum yorumlarasanız sevinirim
Banada öyle geldi bakalım 18 ini ve 19 unu değerlendirdim inş sonuç güzel olurSanirim 18. gun olusmus canm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?