Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Akıntıyı görünce mi test yaptın

Şimdi bir test daha yaptım böyle çıktı sanırım çatlamadı daha

Eklentiler

• 20160617_161111-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 70
Akıntıyı görünce mi test yaptın
Çarşamba gece akintim geldi canim gece 12 gibi 11. Gunumdu test yapmadim uyudum sabah yaptim o ilk testti öyle cikti.dun gece baya yoğun o yumurta beyazi akintim geldi saat 10 gibi aksam yine test yapmadim bugün yaptim oda ikinci testin.bu ay garip bi şey oldu. Diğer aylardan bahsedeyim 13.14. Günlerinde hafif sol kasikta minik minik agrim olur anlarimki yumurtlayacagim 15. Gün akintim gelir ve hemen test yaparim iki çizgide cok koyu olur bu sefer biraz karisti yani.bugün 13. Günüm yine sol kasikta minik agrilarim var yani testlerde cok koyu değil yumurtlamamis olabilirim kafam baya karisti

Bir saat önce yaptım bunu ama dün de böyleydi hala çatlamadı demekki
Anladim canm catlayacaktir merak etme sen değerlendirmeye calis her ihtimale karşı günlerini eğer yarinda boyle cikarsa 4-5 adet inciri 15 dakika 1 buçuk bardak su ile kaynar içine bitane havucu elinle ikiye kir kaynayan suya at 5 dakika kaynar ilik olarak iç canm çatlatmak için ise yariyor

Ins iyi haberlerinizi duyariz

Ya kızlar ben bu ay ılkkez ovulasyon testını denedım boyle sonuc cıkdı bılenler yardımcı olabılır mı ? 11.gün yumurta akı gıbı akıntım oldu 12. gunde yumurta akı kıvamında sarı akıntım oldu noldu anlamadım ya

Eklentiler

• 20160617_163223.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba iyi aksamlar herkese ovu testlerinden anlayanlar bir yprum yapabilirmi aceba

Eklentiler

• 20160618_000150.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 146
Selamlar sanırım yumurtlama olayım oluştu çünkü çizgim siliklesmiş :)
Örnek olsun diye foto yu koydum yorumlarasanız sevinirim

Eklentiler

• 20160618_131703-1.webp
    28 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…