Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

10 dakika sonraki sonuclar gercegi yansitmiyor diyor testte.ilk cikan cizgi zamanla koyulasiyo sanki siz ne dusunuyosnz
Cnm bende ovulasyonla hamile kaldım çift çizgiyi gordugunde hemen dene o gün ve ertesi gün.allahin izniyle olur inşallah.zaten 5 dkda belli oluyo çizgiler 10 dk dan sonra doğruluk payı yok sanırım kolay gele

Cnm bende ovulasyonla hamile kaldım çift çizgiyi gordugunde hemen dene o gün ve ertesi gün.allahin izniyle olur inşallah.zaten 5 dkda belli oluyo çizgiler 10 dk dan sonra doğruluk payı yok sanırım kolay gele
Çok olmasada evet sonradan koyulaşıyor ama benim çift çıktığı gün 10 dk da t ile c aynı olmuştu sonrada t iyice koyu olmuştu ilk 20 dk baz al bence birde ilk 10 dk içinde olan koyulaşmaya bak yumurtlama gününde zaten 10 dk geçmez koyulaşması

Merhaba kizlar. Beni de araniza alirmisiniz. Bende 3 aydir yapiyorum. Iki kere yakaladim. Bati bekliyrm suan. Ins Rabbim bu guzel ayda bizlerede nasip eder ins.

Eklentiler

• 20160615_151802.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 117
Benimde ilk ayım beklemedeyiz :)

Ya ben umutlanmak istemiyorm ama garip seyler oluyo yaaa hicbirini de belirtiye yormuyorum ama kafam rahat :) bir ihtimal diyorm. Hem sol kasigimda garip bir agri var yumurtlama agrisi gibi de degil.
Yururken agri hissediyorum kalkarken flan. Normaldede olur ama agri olur bu agri degil rahatsizlik hissi. Ve belim agriyor normalde belimde agrimaz oooofff beynimin mi oyunu psikolojik desem takmiyorum kafama.

Ne kadar kaldı bat a ?

Bu da bugün öğlen yaptığım test çizgi neredeyse hiç görünmüyor demekki olay bitti :) bu üç günüde değerlendirdim sıra geldi beklemeye rabbim herkesin gönlündekini nasip eder inşallah. ..

Eklentiler

• 20160619_135242-1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 105
Zaten ovu testi tamamen silikleşmiyor. Bende 9 günkala yaptım ikinci çizgi baya koyuydu ve hamileydimm

Çift çizgiyi koyu gördüğüm gün iki kere ilişki oldu sonraki üçgünde yine ilişki oldu ve hamileyimm

Herhangi bir şey kullandın mı özellikle hamile kaldığın ay canoö
Hiç bişey kullanmadım on aydır istiyordum. Ve test kullandığım ilk ay başatılı oldu bak ov testi örneklerimi gönderiyorum kalpli olanlarda ilişki oldu

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…