- 7 Şubat 2016
- 1.123
- 1.826
- 83
- 36
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Cnm bende ovulasyonla hamile kaldım çift çizgiyi gordugunde hemen dene o gün ve ertesi gün.allahin izniyle olur inşallah.zaten 5 dkda belli oluyo çizgiler 10 dk dan sonra doğruluk payı yok sanırım kolay gele10 dakika sonraki sonuclar gercegi yansitmiyor diyor testte.ilk cikan cizgi zamanla koyulasiyo sanki siz ne dusunuyosnz
Çok olmasada evet sonradan koyulaşıyor ama benim çift çıktığı gün 10 dk da t ile c aynı olmuştu sonrada t iyice koyu olmuştu ilk 20 dk baz al bence birde ilk 10 dk içinde olan koyulaşmaya bak yumurtlama gününde zaten 10 dk geçmez koyulaşmasıCnm bende ovulasyonla hamile kaldım çift çizgiyi gordugunde hemen dene o gün ve ertesi gün.allahin izniyle olur inşallah.zaten 5 dkda belli oluyo çizgiler 10 dk dan sonra doğruluk payı yok sanırım kolay gele
Bencede çizgi görünüyor kan da baktır bence kesin olsun :)Kızlar hamilelik testi yaptimmm
Kızlar test ime bakar misiniz[/QUOTgozunuz aydin..hamilesiniz
Insallah canim hayirlisiylaaMerhaba kizlar. Beni de araniza alirmisiniz. Bende 3 aydir yapiyorum. Iki kere yakaladim. Bati bekliyrm suan. Ins Rabbim bu guzel ayda bizlerede nasip eder ins.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay:)Merhaba kizlar. Beni de araniza alirmisiniz. Bende 3 aydir yapiyorum. Iki kere yakaladim. Bati bekliyrm suan. Ins Rabbim bu guzel ayda bizlerede nasip eder ins.
Benimde ilk ayım beklemedeyiz :)
Ne kadar kaldı bat a ?Ya ben umutlanmak istemiyorm ama garip seyler oluyo yaaa hicbirini de belirtiye yormuyorum ama kafam rahat :) bir ihtimal diyorm. Hem sol kasigimda garip bir agri var yumurtlama agrisi gibi de degil.
Yururken agri hissediyorum kalkarken flan. Normaldede olur ama agri olur bu agri degil rahatsizlik hissi. Ve belim agriyor normalde belimde agrimaz oooofffbeynimin mi oyunu psikolojik desem takmiyorum kafama.
Zaten ovu testi tamamen silikleşmiyor. Bende 9 günkala yaptım ikinci çizgi baya koyuydu ve hamileydimmKızlar bende iki aydır ovulasyon testini deniyorum ama bu ay bi gariplik var geçen hafta çift çizgiyi gördüm sonra siliklesti az önce kasiklarimda çok ağrı olunca yapayım dedim yine çift çizgi çıktı hatta t çok koyu ne anlama geliyor anlamadım bilen varmi ve bata 9 gün var
Çift çizgiyi koyu gördüğüm gün iki kere ilişki oldu sonraki üçgünde yine ilişki oldu ve hamileyimmOvulasyon la hamile olan arkadaşlar çift çizgiyi koyu gördüğünüz gün mu degerlendirdiniz biraz bahseder misiniz . Bide sormaya cekiniyorum ama bacakları kaldırmak falan gibi o esnada yapılacak şeyler varmış ben hemen duş alıyordum
Herhangi bir şey kullandın mı özellikle hamile kaldığın ay canoöZaten ovu testi tamamen silikleşmiyor. Bende 9 günkala yaptım ikinci çizgi baya koyuydu ve hamileydimm
Hiç bişey kullanmadım on aydır istiyordum. Ve test kullandığım ilk ay başatılı oldu bak ov testi örneklerimi gönderiyorum kalpli olanlarda ilişki olduHerhangi bir şey kullandın mı özellikle hamile kaldığın ay canoö
16.gün test-ilşki test-ilişki olmuş anladığım kadarıylaHiç bişey kullanmadım on aydır istiyordum. Ve test kullandığım ilk ay başatılı oldu bak ov testi örneklerimi gönderiyorum kalpli olanlarda ilişki oldu
Zaten ovu testi tamamen silikleşmiyor. Bende 9 günkala yaptım ikinci çizgi baya koyuydu ve hamileydimm
Nasil 9 gun kala belli oldu ki şaşırdım . Bat a kaç gün kala ovulasyon oldu kiAyyyy ne güzel 9 gün kala nasıl cikti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?