ovulasyon pik 15-20 Ekim olanlar birlikte bekleyelim

Kizlar benimde 15 ve 16 pik 17 catlama bat 31 ekim diye düşünüyorum bundan 2 3 gun öncesine kadar regl belirtim vardi ha oldum ha olacagim diyordum bugun hic belirti yok bi gogus hassasiyeti dışında bir de yaklaşık 1 haftadır iştahım cok acik
28 ekim sabahı test yapmistim awox marka cok net olmayan varla yok arasi bi cizgi vardi
Elimde 1 tane testim kaldi bat gunu ya da regl olmazsam 1 gun gece yapayim diyorum

Eklentiler

• 1000115247.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 34
Benimde 15i çatlatma iğnesi vuruldu.17 pik.31 ekim regl tarihim bakalım 31i neler olcak zaman geçmiyor sürekli formdayım herkesin yazdıklarını okuyorum
Normalde adet olmaya yakın göğüslerim şişer ağrırdı şuan ağrı vs yok değişik durumdayım göbek deliğim falan sızlıyor gibi kramplarım var sırtımda ve kasıklarımda nefes darlığı yaşıyorum az .Ağız kuruluğum çok fazla idrar rengim koyu ve sık idrara çıkıyorum bilmiyorum çok kendimi de umutlandırmak istemiyorum ama bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ilk kez net pik gördüm pcoslu olarak .25 27 de test yaptım ama aşırı ince silik çizgiler var.inşallah olur kızlar güzel haberler almamızı temenni ederim

Eklentiler

• IMG_0321.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 7328CB6B-F7CA-4086-8E4D-85A46D66D2DD.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0333.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0332.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 24
Hcg 19,2 çıktı cuma yine kan vereceğim

İnşallahh isteyen herkese nasip olsun dpo kaç senin canım çıkar belki de yakında
Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtileriniz nelerdi yani bu süreçte ya da varmıyor belirti kaçıncı günde pozitifi gördünüz

Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtileriniz nelerdi yani bu süreçte ya da varmıyor belirti kaçıncı günde pozitifi gördünüz
Merhaba çok sağ olun

göğüs hassasiyeti, sol kasık ağrısı (ama regl gibi ağır değil) ve kasıklarda genel bir doluluk hissi, halsizlik bunlar vardı bende. Çift çizgiyi görmeden bir gün önce su boşalır gibi akıntı oldu 1 seferlik. Ertesi gün yani dpo10 dayken baya silik bir çizgi gördüm. Böylelikle kan verip sonucu öğrenmiş oldum. İnşallah siz de alırsınız müjdeyi

benimde 16-17 pik 18 çatlama oldu. Maalesef pik değerlendiremedik. 18 i ilişki oldu. 3 Kasım regl günüm. 4 gün awox gebelik testi yaptım hep gölge çıktı. Bugün duratest yaptım negatif. Hiç umudum kalmadı artık.

Gelecek ay olur İnşallah Umudunu yitirme herseyin elbette zamanı var. Burda bir birimize destek olarak beraber ireleyelim bu yolda

Gelecek ay olur İnşallah Umudunu yitirme herseyin elbette zamanı var. Burda bir birimize destek olarak beraber ireleyelim bu yolda
İnşallah amh düşüklüğü beni endişelendiriyor. Artık olmayacak gibi geliyor.

Bende acikcasi 3tane çocuğum var eşim 4u istiyor ben fazla istemiyorum 4tane cocuk çok fazla geldiği için ama o ısrarla istiyor ne yapacam ne düşünecem bilmiyorum

Merhaba kızlar benim de 20si pikti ertesi gün silikleşti iki günü de değerlendirdik. Bat 4 kasım. Beklemekte direniyorum elimde ovulasyon testi ve onunla gelen hcg testi var. Negatiften korkuyorum ama regl olursam da ayrı bir hayal kırıklığı offf napayım

Adetinoz gecikmeden test yapmayın hayal kırıklığı yaşarsınız zamanın akisina bırakın

Bende acikcasi 3tane çocuğum var eşim 4u istiyor ben fazla istemiyorum 4tane cocuk çok fazla geldiği için ama o ısrarla istiyor ne yapacam ne düşünecem bilmiyorum
Bizde 4 çocuğuz zor ama gerçekten çok güzel
Allah nasib ederse bende isterim 3-4 çocuk
Benim eşim de istiyor 4 çocuk ama gerçekten yardım ediyor bana
Eğer eşin de yardım ediyorsa çocukların da büyük onlar da yardım ederler yine de en iyisini sen bilirsin canım sensin doğuracak olan Allah gönlüne göre versin

Pikten 14-15 gün sonra regl olunuyor. Demek mi ovülasyon daha erken olmuş
Benim reglim çok duzensizdir, ama ovulasyon testleri ile takib etdim acaba yanlış mı yaptım. Reglim bitdikten 5 gün sonra yaptım testleri yalniş hatirlamiyorsam

Eklentiler

• IMG_9588.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 18
Evet eşim yardım etmesene ederse 2kiz bir oğlum var zannedersem esim buda erkek olsun esitlensin diye söylüyor galiba ama herşey malesef insanın istediği gibi gitmiyor
Tesekur ederim rabbim dizinde gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…