- Konu Sahibi emlyinparis
-
Tesekur ederim rabbim herkesin gönlüne göre versinKimyasal olmuş sizin benim de mayista olmuştu çok geçmiş olsun
Regl olana kadar umut bitmez. Hatta bazen regl olursun ama o ana kadarkilerden farklıdır, ondan bile şüphe edersin. Bata kadar testi tekrarlayın. Varsa çizgi günden güne belirmeye başlayacaktır. Yoksa zaten regl gelirKızlar bat 1 Kasım bugün dpo 11 negatıf cıktı pozıtıfe döner mı ?
Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHcg 19,2 çıktı cuma yine kan vereceğim
İnşallahh isteyen herkese nasip olsundpo kaç senin canım çıkar belki de yakında
Merhaba çok sağ olunMerhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbelirtileriniz nelerdi yani bu süreçte ya da varmıyor belirti kaçıncı günde pozitifi gördünüz
Neden inanmıyorsunuz henüz çok erkenMerhaba, benim de 18 Ekim pikti. Bende test yaptim bugün negatif çıktı, çok üzüldüm
Bende değişeceğine inanmıyorum ama İnşallah sende degisir pozitif olur
Malesef bugün regl oldum, hiç belirtim yoktu test de negatif çıkınca anladım olmadığınıNeden inanmıyorsunuz henüz çok erken
Gelecek ay olur İnşallahbenimde 16-17 pik 18 çatlama oldu. Maalesef pik değerlendiremedik. 18 i ilişki oldu. 3 Kasım regl günüm. 4 gün awox gebelik testi yaptım hep gölge çıktı. Bugün duratest yaptım negatif. Hiç umudum kalmadı artık.
İnşallahGelecek ay olur İnşallahUmudunu yitirme herseyin elbette zamanı var. Burda bir birimize destek olarak beraber ireleyelim bu yolda
Adetinoz gecikmeden test yapmayın hayal kırıklığı yaşarsınız zamanın akisina bırakınMerhaba kızlar benim de 20si pikti ertesi gün silikleşti iki günü de değerlendirdik. Bat 4 kasım. Beklemekte direniyorum elimde ovulasyon testi ve onunla gelen hcg testi var. Negatiften korkuyorum ama regl olursam da ayrı bir hayal kırıklığı offf napayım
Bizde 4 çocuğuz zor ama gerçekten çok güzelBende acikcasi 3tane çocuğum var eşim 4u istiyor ben fazla istemiyorum 4tane cocuk çok fazla geldiği için ama o ısrarla istiyor ne yapacam ne düşünecem bilmiyorum
Pikten 14-15 gün sonra regl olunuyor. Demek mi ovülasyon daha erken olmuşMalesef bugün regl oldum, hiç belirtim yoktu test de negatif çıkınca anladım olmadığını
İnşallah sizde olur
Benim reglim çok duzensizdir, ama ovulasyon testleri ile takib etdim acaba yanlış mı yaptım. Reglim bitdikten 5 gün sonra yaptım testleri yalniş hatirlamiyorsamPikten 14-15 gün sonra regl olunuyor. Demek mi ovülasyon daha erken olmuş
16 Ekim pik görünüyor. Bu durumda 30-31 Ekim adet tarihi. Pikten 14-15 gün sonra adet olur çünkü. Bu durumda hesap doğruBenim reglim çok duzensizdir, ama ovulasyon testleri ile takib etdim acaba yanlış mı yaptım. Reglim bitdikten 5 gün sonra yaptım testleri yalniş hatirlamiyorsam
Evet eşim yardım etmesene ederse 2kiz bir oğlum var zannedersem esim buda erkek olsun esitlensin diye söylüyor galiba ama herşey malesef insanın istediği gibi gitmiyorBizde 4 çocuğuz zor ama gerçekten çok güzel
Allah nasib ederse bende isterim 3-4 çocuk
Benim eşim de istiyor 4 çocuk ama gerçekten yardım ediyor bana
Eğer eşin de yardım ediyorsa çocukların da büyük onlar da yardım ederler yine de en iyisini sen bilirsin canım sensin doğuracak olan Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?