- 27 Ekim 2025
- 40
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi emlyinparis
-
Evet azalıyor gibi oluyorKız var öyle bir şey diye biliyorum ben pahalıdır tabi. Bende dpo 7 deyim 19 20 Ekim pikti 20 gecesi çatladı ama ben 21 ini baz alıyorum. İlk 4 5 gün hormonların etkisiyle bir sürü bir şey hissediyordum ama şu an gittikçe azaldı. Hayırlısı olsun hakkımızda geçen ay histeroskopi oldum inşallah bu ay tutar da doktoruma sürpriz yaparım
O zaman daha yeni yeni ilerliyor süreç geç yumurtlama varsaEvet biliyorum ama geç yumurtlama oldu galiba bu ay yani eğer tuttuysa 6. Gün falan bugün
Şansıma eczane kapalı.Dpo 13 falan olmuş
Sabah ilk idrarla gebelik daha belirgin belli oluyor
Gün içinde yapılan idrarla negatif görmek daha olası
16 Pik 17 çtlama dpo 11 oluyor sanırım yani 12 diyen de var chatgbt 11 diyor sabah test yaptım silik çizgi çıktı bata 2 gün varBenim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
Kuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
Bende çok güveniyorum ama 3 yıldır bu yoldayım hamile olmadığım da bu öizgileriKuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
Bende güvenmiyorum yazacaktımKuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
Kuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
Şunuda belirtöek isterim bugün ili test yaptım ikiside bu siliklikte testim de bitti yapmasam sabretsem 2 gün sonra yapar koyulaşmaya bakardım çok sabırsız bi insanım yaKuzum brn şahsen bu tür belli bile olmayan testlere güvenmiyorum bat geçsin bir de öyle tekrarla belirginleşirse zaten bebiş vardır.
merhaba, aynı gün pik görmüşüz. belirtiniz var mı sizin bat tahmini hangi gün bekliyorsunuzBenim 15 pikti o günü değerlendirdim ve ve 21 ekimi de değerlendirdim. Şimdi idrar testi yapsam sabah ilk idrar ile mi olmalı? Bu aralar 15 ekimden sonra sol kasık ağrım arttı kramp var dün gece sol kolumun üstüne yatmışım daha çok battı.
Şunuda belirtöek isterim bugün ili test yaptım ikiside bu siliklikte testim de bitti yapmasam sabretsem 2 gün sonra yapar koyulaşmaya bakardım çok sabırsız bi insanım ya
merhaba, aynı gün pik görmüşüz. belirtiniz var mı sizin bat tahmini hangi gün bekliyorsunuz
Bat tarihi tam olarak ne oluyor yeni olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın. Benim göğüs hassasiyeti sol kasıkta kramp ve batmalar koku hassasiyeti ve vücut sıcaklığı mevcutmerhaba, aynı gün pik görmüşüz. belirtiniz var mı sizin bat tahmini hangi gün bekliyorsunuz
Bat beklenen adet tarihiBat tarihi tam olarak ne oluyor yeni olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın. Benim göğüs hassasiyeti sol kasıkta kramp ve batmalar koku hassasiyeti ve vücut sıcaklığı mevcut
Adet tarihim 7 kasım gösteriyor uygulamadaBat beklenen adet tarihi
Dpo ovülasyon sonrası geçen gün sayısı
Böyle terimler varmış
Ovülasyon ne zamandıAdet tarihim 7 kasım gösteriyor uygulamada
15 ekim ve 21 ekimOvülasyon ne zamandı
Yani evet eğer tuttuysa geç belli olacak normalde olmam gerekiyordu 2 gün geciktiO zaman daha yeni yeni ilerliyor süreç geç yumurtlama varsa
bat, beklenen adet tarihi demekBat tarihi tam olarak ne oluyor yeni olduğum için bilmiyorum kusura bakmayın. Benim göğüs hassasiyeti sol kasıkta kramp ve batmalar koku hassasiyeti ve vücut sıcaklığı mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?