- 21 Ekim 2025
- 29
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi emlyinparis
-
Bu ay gebe olduğuma neredeyse yüzde yüz emindim hissel ve belirtisel olarak
Bat yarın
Test yaptım koca bir negatif
Belirtilerim kasıklarda hafif ağrı, iğne batması hissi, bir iki kez baş ağrısı, alt karında doluluk, mide bulantısı hafif, ağızda tat değişikliği vs..
şaşkınım demek ki psikolojik belirtiler yaşamışım :)
Ovülasyon günümden eminim, Dpo 14. olsa en azından silik çıkardı
Herkesin gönlüne göre olsun
Ay inşallah görür gibi olduklarımız pozitiftir benim de aynı 20 pik 4 Kasım bat bugün kaset test düm düz beyaz çıktı İnovita Silik çıktı var mıdır
Canım bende gördüm İnşallah doğrudurYaa hadi inşallah
Ya Allah razı olsun umarım doğrudur ve vardır ama bu mesajlar bile öyle mutlu ediyor ki rabbim dileyen bebiş yolu gözleyen herkese nasip etsinCanım bende gördüm İnşallah doğrudur
Amin canımYa Allah razı olsun umarım doğrudur ve vardır ama bu mesajlar bile öyle mutlu ediyor ki rabbim dileyen bebiş yolu gözleyen herkese nasip etsin
Benim de 18 pikti şuan bir gün gecikmedeyim test silik çizgi sizde durum nasılBenim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
Merhaba. Yumutlama ve çatlamamız aynı gün siz beta verdiniz miGebelik testi, erken gebelik testi, ultra erken gebelik testi vb. yazıyor farklı testlerin üzerinde ama hepsinin içinden çıkan kağıtta adet gecikince test yapın diyor çözemedim gitti
Merhaba ben cuma akşamı beta verdim en son 96 çıktıMerhaba. Yumutlama ve çatlamamız aynı gün siz beta verdiniz mi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Siz evde testi yaptınız mı ben bugün evde yaptım da silik çıktıMerhaba ben cuma akşamı beta verdim en son 96 çıktı
Bu daha açıktı bekleyince koyulaşmışMerhaba ben cuma akşamı beta verdim en son 96 çıktı
Evet 29 ekim çarşamba sabah laboqick test yaptım böyle silik çıktı sonra hemen kan verdim beta 19 çıktı. O şekilde öğrenmiş oldum. Çok sağ olun inşallah siz de hamişsinizdirHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Siz evde testi yaptınız mı ben bugün evde yaptım da silik çıktı
bence kan verin bugün marka güvenilir ise var inşallahBu daha açıktı bekleyince koyulaşmış
Ayy inşallah. Çok teşekkür ederim. Ben de yarın test vereceğim inş. Sizde bel kasık ağrısı oluyor mu benim var da adet olacam diye korkuyordumEvet 29 ekim çarşamba sabah laboqick test yaptım böyle silik çıktı sonra hemen kan verdim beta 19 çıktı. O şekilde öğrenmiş oldum. Çok sağ olun inşallah siz de hamişsinizdir
İki ayrı markayla yaptım ikisi de aynı çıktıbence kan verin bugün marka güvenilir ise var inşallah
Evet bel kasık ağrısı göğüslerde doluluk var bence hamişsiniz inşallahAyy inşallah. Çok teşekkür ederim. Ben de yarın test vereceğim inş. Sizde bel kasık ağrısı oluyor mu benim var da adet olacam diye korkuyordum
İnşallahEvet bel kasık ağrısı göğüslerde doluluk var bence hamişsiniz inşallah
Ben elendim. Sizin var maşallahBu daha açıktı bekleyince koyulaşmı
Günden güne koyulaşmış, bence testlere devam edip aynı zamanda değerlendirilmeliKızlar merhaba sizce pik olmaya yakın mı bakar mısınızz
Peki sabah akşam mı yapayımGünden güne koyulaşmış, bence testlere devam edip aynı zamanda değerlendirilmeli
Amin Allah razı olsun. Sizin de en yakın zamanda hayırlısıyla olur inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versinBen elendim. Sizin var maşallahAllah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?