öyküm artık yok...

gulsah035 canımmm allah yardımcın olsun allah sana sabırlar versin bitanem.inan bana bunları yazarken ağlıyorum evlat acısı çok zor annemden biliyorum.30sene önce ölen 2günlük bebeğini anarken halen ağlar.inan bana dualarım bebeğinle olcak...bu acın geçmicek ama zamanla hafifliycek sabırlı ol rabbim dayanacak kuvveti vercek sana inanki....başın sağolsunn

BAŞIN SAOLSUN ARKADASIM BU YAZINI OKURKEN GÖZYASLARIMI TUTAMADIM senağlamasenağlamasenağlama ALLAH SABIR VERSIN INAN ÇOK ÜZÜLDÜM NE DESEK BOŞ AMA MELEGIN SENI CENNETE BEKLIYO.... DUALARIMIZ SENINLE....

gülşah cığım nasıl bir yazı öyle okurken öldüm öldüm dirildim allahım hepimizin yavrusunu bağışlasın sen de biraz kendini toparla artık o daha melekti o acı nedir bilmez büyük melek geldi onu kanatlarıyla yavaşça aldı ve gitti, Rabbim sana büyük sabırlar versin

ALLAH sabır versin canımmm çok zorr gözlerim doldu inan ALLAHI TEALANIN TAKDİRİ bol bol dua edip sabır dile lütfen

canım başın saolsun kurban olduğum allah acil sabırlar ihsan eylesin.çok zor bir durum allahım kimselere yaşatmasın evlat acısı. ama unutmaki herşeyde bir hayırdır vardır.isyan etme olurmu hep sabır iste allahtan .allah yardımcın olsun her daim...

canım basın sagolsun suanda bogazıma sankı bısey dugumlendı bende senın gıbı bebegımı kaybetmıstım senın acını cok ıyı anlıyorum ama şunu unutmakı alan verende yaradan allah atevekkul et unutmakı bebeklerımız bızı cennetın kapısında beklıycek sakın ısyan etme canım olurmu allah sabır versın arkadasım ddunyadakı en buyuk acıyı yaşıyosun ne dıyım soylıycek soz bulamıyorum

canım benim sözün bittiği yer burası işte
büyük bi sınavdan gectin canım
rabbim hep yanında olsun sabırların en büyüğünü versin
baska bi evlatla kucagını doldurur inşallah
er gec yavruna kavuşacaksın sakın unutma

arkadasim basim sagolsun su an gözlerimden akanyaslari durduramiyorum.acinin ne kadar büyük ne kadar tarifsiz oldugundan eminim yüce rabbim bidaha yasatmasin kimseye vermesin bu aciyi.eminim minik melegin cennete oyunlar oynuyordur.lütfen kenide iyi baksenağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli::teselli:

diyecek hiç kelime yok canım allah yardımcın olsun başın sağolsun allah size ve ileride olacak bebeklerinize ömür versin

gulsahcim,gercekten sozun bittigi yer burasi olsa gerek.Dun ogrendigimden beri acini icimde hissedip,goz yai dokuyorum.Erkekler aglamaz safsatasina inat,esime bahsettigim andan itibaren onun da gozlerinde ki yasi gordum .Allah sana dayanma gucu versin..Allah kulun dayanabileceginden fazlasini vermezmis.Derdini veren Allahim dermanini da versin canim...
Allah sevdigi kulunu bir sekilde siniyor.Tipki Eyup peygamber gibi...Once maliyla ,sonra evlat acisiyla,daha sonra caniyla...Umarim sende bu sinavi basariyla gecersin.Allah sana Eyup Peygamber sabri versin diyorum.Dualarimiz seninle...Allahim dusmanima bile yasatmasin bu aciyi.....

Hukuku savasinda da basarili olmani cani gonulden diliyorum....Umarim suclular gerken cezayi fazlasiyla alir ve buda biraz olsun iicine su serper...Aslinda en buyuk ceza insanin kendi vicdaninin verdigi cezadir.Senin yerinde olsam (belki suan da sacma gelecek ama) srumlu kisiye hitaben su an yasadiklarini ve hissettikleri anlatan bir mektup yazardim..Bu sayfalardan birinde bir arkadas su yazdiklarini okuyupta,yuregi burkulmayacak veya gozunden ya gelmeyecek bir insan evledi oldugunu sanmiyorum demisti,aynen katiliyorum....Senin acini ona hissettirir,ihmalinin neye mal oldugunu anlatir ve kendi vicdanina teslim ederdim......Tabi artik vicdanlari kaldiysa..

Umarim lafi fazla uzatip,seni daha fazla uzmemisimdir canim.Allah rahmet eylesin....

basin sagolsun canim inanki ne diyecegimi bilemiyorum Allah sabir versin insallah kisa zamanda tekrar bir bebegin olurda acini hafifletir.sanki kendimin gibi cok üzüldüm ne diyebilirizki ALLAH bunu unutturacak daha büyük acilardan korusun bizisenağlama

ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda gözyaşlarım yanaklarımdan süzülüyor aalah böyle bi acı yaşatmasın allah sana sabır versin güç versin gerçekten çok üzgünüm
izmirde hangi hastane bu acaba?
nasıl bir ilgisizlik bu nasılbi dikkatsizlik anlayamıyorum

Kelimelerin tükendiği an okudum ve buz kestim allah sana sabırlar versin. Dualarım seninle

Canım ya başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten..Biliyorumki ne söylesem boş çünkü daha okurken ağlamaya başladım..Allah sana sabır versin..Bebeklerimiz bize Allah'ın birer emaneti ama doktor hatası varsa sonuna kadar mücadele et..Allah yardımcın olsun..Dilerim en kısa zamanda yeniden bir bebeğin olur ve sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah..Dualarım seninle..

ebrucum teşekkür ederim.haziran boyunca hep szi takip etmiştim..yerin ve tzvsiyelerin bende baska..Allah böyle sınıyor ve elimden bişey gelmiyor
Türkiyede sistemi biliyorsun ama yılmadAN davayı sürdürmeye kararlıyım..teşekkür ederim..

cnm tekrar tekrar başınız saolsun hep içim burkuluo bu topiği görünce bi de aklıma şey gelio, arada bakıodum haziran anneleri forumlarına ve hatırlıorum bebişinin doğum hikayesini yazmıştın fotoları da vardı büyük, içimden ne güzel bebiş demiştim ben maşallah diyenlerdenim ama acaba nazar mı değdi güzeller güzeli kızına Allah hepimizin yavrularını kem gözlerden bi de böyle doktorlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…