öyküm artık yok...

canım benim ben nazar ihtimalini düşünmedim hiç.içimden böyle bişey geçmeden koymuştum fotoları..bebegim zatürreydi ama iyileşecekti.emzirdikten sonra soluk borusu tıkandı ve nöbetçi hemşire kontorole geldigine dönüp bakmadı kızıma..oda o saniye içinde gitti zaten..yani ihmal diyoruz..çok acı bişey Allah hiçbirinize vermesin..öyle güzeldi ki sahiden..bende haziran anneleri sayfalrını hem okumak istiyorum hemde içim çok kötü oluyor..
eger beni duyuyosa öyküm;onu çok seviyorummm..

ay kıyamam cnm ya bi de öyle bi bakışı var ki fotoda sanki bişey demek ister gibi anlamlı anlamlı.. hayat işte herşey insanlar için hepimizin başına gelebilir Allah bundan sonraki çocuklarının ömrünü uzatır inşallah hiç durmayın bi bebek daha yapın başka türlü aklınızdan çıkmaz yeni bi hayat yeni umutlar getirir

gülşah dün okudum bebeğinin ve senin başına gelenleri. ve dünden beri aklım hep sende. ve inan bana namazlarımdan sonra sana dua ettim hep. allah sabır versin diye. ama bil ki bebeğin ahiret günü cennetin kapısında duracak ve 'annem olmadan girmem, annem olmadan girmem' diye diretecek. allah yardımcın olsunnn...

hasret umarım dedigin gibi kavusurm kızımla..tek tesellim bu zaten..
alisha hemen bebk fikrine karsıyım kendimce..çünkü ruh hali olarak asla hazır degilim..hem eşimle kan uyuşmazlıgı problemimiz var..hemde bu kadar olayı kaldırıpta tekrar bir bebegim olursa hem tasırken;hem dogduktan sonra hep telaş yasayacagım..belki haklı olabilirsin canım ama ben kendi psikolojim el vermeden bişey yapmak istemiyorum..yapsamda acımın hafifleyecegini sanmam..çünkü öyküm hep bambaska brnim için..zaten kadın dogum uzmanıda aynı şeyi söyledi ..fikir senin ama birkaç sene vucüdunun toplanmasına izin ver dedi..hayırlısı herşeyin canım
öykümün bakışları gerçekten çok anlamlıydı ve son üç gün daha bir aylıkken elimi sımsıkı tutup anne dedi bana..gerçekten dayanması çok zor ama inancım ayakta tutuyor beni..
Allahtan gelmişti ve ona geri döndü..

biliyo musun arkadasım bende haziran grubumuza siteden ayrılmak istedigim söyledim..sizi üzmek istemiyorum dedim ama şiddetle karsı çıktılar..ben size yazmazsam ve dualarınızı almazsam asıl o zaman yıkılırım..yalnız kalmak daha beter..

denilebilecek hiçbirşey yok..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Allah sabır versin..:a015: :a015: :a015:

basin saga olsun canim allah yardimcin olsun insallah nekadar zor oldunu biliyorum
sabirli olman gerekiyor senin kendine iyi bak :Saruboceq::teselli::teselli:

canım ya gerçekden okudukça yüreğim parçalandı başın sağ olsun tatlımm..
Allah bir daha böyle acı yaşatmasın ne sana nede başka anne babalara
Bebeğin sana öbür dünyada şefaatçi olacak canım annesini cennete taşıyacak meleğin..
İnancını hiç bi zaman sars ma sakın..
Ve burdanda hiç bir yere ayrılma...
Dertler üzüntüler paylaşıldıkça bi nebzede olsa azalır haifler canımm..
Zaman herşeyin ilacı..Evladın herzaman yüreğinde olacak..
Allahın takdiri canım..Gelen herşey Allahdan
:teselli:

desteginiz için çok sagolun arkadaslar..ben izmirdeyim ve bebegim bitlis ahlatta yatıyor..dün otopsi için çıkarıldı..adana adl itıpa götürüldü..baska hiçbişey bilmiyorum şuanda..çok acı sahiden çünkü tırnagını kesmeye kıyamıyordum..ama adalet yerini bulsun diye bunu yaptırmak zorundaydım..bu arada hastane doktoru kadın aynı zamanda bashekim kendisi..eşimin hastande çalışan yakınına benim emzir dedigimi ispat edemezki demiş..böyle adi duygusuz insanlarda var ve bu beni çok yıktı;birde öyküm öldügünün ertesi günü bahçede kahkahalarla kahvaltı ediyomuşAllah böyle insanlarla karşılaştırmasın sizi..işte ben bu yüzden bu dava için elimden ne geliyosa yapçam..ne olur banaa yine hepiniz dua edin olur mu??

Elinden geleni ardina koyma ateş düştüğü yeri yakar zaten her anlamda susmaktan bu hallere düştük hakkini savun arkadasim sonuna kadar bir can kolay olmuyor çeken bilir yaşayan bilirr allah yardimcin olsun

vicdansiz dr olucak birde sakin birakma pesini senin sahitligin var birkere kaldiki annenin oldugu bir hastane odasinda 40kisi mi olucakti sahit olucak gecenin bir vakti tabiki sen ve dr olucak terbiyesizlige piskinlige bak burda seni tanimadigimiz halde bizim icimize kor dustu seninle agladik bilg.basinda insanda zerre kadar sevgi kirintisi olmali tabi altini ciziyorum INSAN da insallah iyi bir sonuc alirsin oyku cugun geri gelmez ama kalbinin minicik bir yerine su serpilir arkadasim Allah sana sabir versin dayanma gucu versin dualarimizdasin canim

başın sağolsun ya
Rabbim sabırlar versin,şu anda cennette ve inşallah ahirette Rabbim nasip ederse seni o karşılıyıcak
bu arada inşallah adalet yerini bulur ve suçlular cezalandırılır....
sağlıcakla kala.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…