- Konu Sahibi burningaura
-
Yaaa yazma dayanamiyorum artik seni düşünmek bile istemiyorumm allahh bol sabir versin sana ve senin olayini yaşayan annelere:a015:
hay eline sağlık denizokuma o zaman bu topıgı arkadasım .. !
biliyo musun arkadasım bende haziran grubumuza siteden ayrılmak istedigim söyledim..sizi üzmek istemiyorum dedim ama şiddetle karsı çıktılar..ben size yazmazsam ve dualarınızı almazsam asıl o zaman yıkılırım..yalnız kalmak daha beter..
desteginiz için çok sagolun arkadaslar..ben izmirdeyim ve bebegim bitlis ahlatta yatıyor..dün otopsi için çıkarıldı..adana adl itıpa götürüldü..baska hiçbişey bilmiyorum şuanda..çok acı sahiden çünkü tırnagını kesmeye kıyamıyordum..ama adalet yerini bulsun diye bunu yaptırmak zorundaydım..bu arada hastane doktoru kadın aynı zamanda bashekim kendisi..eşimin hastande çalışan yakınına benim emzir dedigimi ispat edemezki demiş..böyle adi duygusuz insanlarda var ve bu beni çok yıktı;birde öyküm öldügünün ertesi günü bahçede kahkahalarla kahvaltı ediyomuşAllah böyle insanlarla karşılaştırmasın sizi..işte ben bu yüzden bu dava için elimden ne geliyosa yapçam..ne olur banaa yine hepiniz dua edin olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?