öyküm artık yok...

seni sonsuz destekliyorum gülşahcım inşallah hakettiği cezayı alır o pislik kadınn biraz içine su serpilir allah hepimizi böyle insan müsvettelerinden korusunn..:Saruboceq:

arkadaslar gülşahcım bızlerın sayesınde bıraz sabır edıp ayakta durup azcıkta olsa oyalanıp tesellı buluyor. Allah hepınızden razı olsun herkese sevgıler

ay cok kotu canim inan cok uzuldum............40 gunluk olmasi dahada kotu.............benim annemde 40 gunluk bebegini kaybetti...............allah sabir versin,,,,,,,cok zor dayanmask bilirim.............ben dusukten sonra gunlerce kendime gelemezken ,,,,,,,,sen nasilsin kimbilir..................allah sabir versin tekrardan,,,,,,,,,allah guc versin...........

derdini veren Allah dermanınıda verir İnşallah. Rabbim dayanamayacağımız acıyı bize tattırmazmış. Cennette sonsuza dek öykün yanında olacak.bu dünya fani ve kısa. ebediyen öykün yanında olacak inşallah. Allah sabır versin.

şu anda tüylerim diken diken oldu o kadar çok üzüldümki bende bir anneyim gözyaşlarımı tutamıyorum rabbim yardımcın olsun inşallah rabbim mutlaka sabrını verir bizim diyeceklerimiz ancak bu kadar kardeşim elimizden bişeyler gelebilseydi rabbime emanetsin dualarımız senin ve bitanecik yavrun için

bu forumda günlük konuları paylaşmaya alışmıştım. görünce yazını altüst oldum canım allah sana sabır güç versin yüreğini taşıyabilecek kadar büyük güç versin canım.

canım başın sağolsun şimdi sana nedesem boş biliyorum ama metin ol allah herkeze ne yapıcağını çok ii biliyor sen onları allaha havale et yeter bu arada bende izmirdeyim hangi hastane acaba sen nerede oturuyorsun ALLAH SABIR VERSİN

canım arkadaslarım kaç gündür giremedim..ve yine sizlerin güzel dularıyla karşılaştım..önce her zaman girdigim haziran anneleri buraya kısmına girdim..arkadaslarımı kontrol ettim vede meleklerin durumunu..içim sızlayarak hem mutlu hem buruk..okudum..
sonrada size bilgi vermek istedim.öyküm 4 gün önce otopsi için alınmıştı adana adli tıpa götürülmüş..ve hala bir haber yok..sıra falan olur diyolar..içim acıyor niye bu hale geldik diyorum ama nasip..kızım için bunları hayal etmedim elbette..ama mecburen otopsi yapılacaktı..sonucu bekliyoruz babasıyla..günlerim geçiyor yavas yavas ve içimde sadece yogun bir özlem var..Allaha heep şükrediyorum..daha beterini verme diye;bide Allahın yanında oldugu için..
çok özlüyorum..1 saniye yanıma gelse;canımı vermeye razıyımm o derece...herkese teşekkür ederim..Allah razı olsun..

rabbim çok büyük sabır versin canım size zor bişi bu tarifi yok anlatılmaz allahım size dayanma gücü versin :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senağlama Su son cumlen varya icimi yakti sana soyleyecek birsey birakmadi canim eminim o hep senin etrafinda ucusuyordur minicik bi kelebek gibi senin metanetine gucune hayran kaldim gercekten ozel bir kadinsin sen umarim suclu cezasini bulur insallah sende kendini hazir hissetigin an yine anne olursun arkadasim Allaha emanet ol su mubarek cuma gecesi Allah baska bir uzuntu kirintisi bile vermesin sana sevgilerimle

Allah sabırlar versin. Evlat acısı çok zor olmalı. Anne olunca anlarsın derler ya gerçekten öyleymiş. kendine bir uğraş bul ve biraz olsun unutmaya çalış unutulacak bir şey değil elbette ama........

çok sagol nuray..çok zor aslında güçlü degilim gibi geliyor;gücüm tükeniyor gün geçtikçe..eşimle birbirimize tutunuyoruz;aglıyoruz,gülüyoruz öykümü anarak..4ten önce hiç uyumadım 1aydır..yiyemiyorum içemiyorum..ama yasıyorum bir şekilde..
bu arada hala bir haber yok maalesef

gulsahim suc cezasiz kalamaz hele senin durumunda inan o kadin dr oyle kizginim ki......insallah kisa surede sonuclanir dava sonucunu hepimiz bekliyoruz.....esinde sende cok zor bir surecten geciyorsunuz ama meleginiz hep etrafinizdadir sizi yanliz birakmiyordur birgun bu yalan dunyadan gercek dunyaya gittigimizde kaybettiklerimize kavusmus olacagiz acin yeni taze zamansa acina ilac ,merhem. unutulurmu! kesinlikle unutulmaz, ama kullenir ates soner adim gibi eminim sen demir gibi guclu, akilli bir kadinsin kendini toparlamanin yollarini bize uzun zamandir gosteriyorsun seni opuyorum Allah yardimcin yoldasin olsun arkadasim

llah sabırlar versin, çok büyük bir acıdır eminim. Yazdıklarınızı okurken gözyaşlarımı tutamadım. 25 günlük bir kızım var kendmi senin yerine koydum zor br imtihan. Allah yardımcın olsun canım kardeşim. İnş biran önce kendini toparlarsın. En hayırlı zamanda tekrar anne olursun..Dua ile..

canım gülşahcım allah büyük sabırlar versin yazdıklarını okuyunca boğazım düğümlendi gözyaşlarımı tutamadım hayat bir sınav ve sınavın en zorunu sen yaşadın ama güçlü olmak zorundasın meleğin hep yanındadır annesi inan senin ağlamana dayanamaz herşeyde vardır bir hayır doktor ihmaline gelince o gülücükler insafsızlıklar sanmaki onun yanına kalır eden elbette bulur canım dualarım kalbim hep seninle allah yardımcın olsun canım arkadaşım
bazen kelimeler duyguları anlatmaya yetersiz kalıyor tıkanıyor konuşamıyorsun işte öyle oldum bunları yazarken herzaman yanındayım

Allah sabrınızı verir ınsallah, gercek suclu da hem bu dunyada hemde otekı dunyada ceker ınsallah cezasını, artık bır melegınız var ... gercekten de uzuldum , Allah bolbol sabır versın sıze ve eşinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…