- Konu Sahibi burningaura
-
canım arkadaslarım kaç gündür giremedim..ve yine sizlerin güzel dularıyla karşılaştım..önce her zaman girdigim haziran anneleri buraya kısmına girdim..arkadaslarımı kontrol ettim vede meleklerin durumunu..içim sızlayarak hem mutlu hem buruk..okudum..
sonrada size bilgi vermek istedim.öyküm 4 gün önce otopsi için alınmıştı adana adli tıpa götürülmüş..ve hala bir haber yok..sıra falan olur diyolar..içim acıyor niye bu hale geldik diyorum ama nasip..kızım için bunları hayal etmedim elbette..ama mecburen otopsi yapılacaktı..sonucu bekliyoruz babasıyla..günlerim geçiyor yavas yavas ve içimde sadece yogun bir özlem var..Allaha heep şükrediyorum..daha beterini verme diye;bide Allahın yanında oldugu için..
çok özlüyorum..1 saniye yanıma gelse;canımı vermeye razıyımm o derece...herkese teşekkür ederim..Allah razı olsun..
senağlama Su son cumlen varya icimi yakti sana soyleyecek birsey birakmadi canim eminim o hep senin etrafinda ucusuyordur minicik bi kelebek gibi senin metanetine gucune hayran kaldim gercekten ozel bir kadinsin sen umarim suclu cezasini bulur insallah sende kendini hazir hissetigin an yine anne olursun arkadasim Allaha emanet ol su mubarek cuma gecesi Allah baska bir uzuntu kirintisi bile vermesin sana sevgilerimle
çok sagol nuray..çok zor aslında güçlü degilim gibi geliyor;gücüm tükeniyor gün geçtikçe..eşimle birbirimize tutunuyoruz;aglıyoruz,gülüyoruz öykümü anarak..4ten önce hiç uyumadım 1aydır..yiyemiyorum içemiyorum..ama yasıyorum bir şekilde..
bu arada hala bir haber yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?