öyküm artık yok...

Aralımın melek gelinine..

'Ö'mre bedeldi bakışlarındaki gulumseme
'Y'arım kalan bir aşksın sen benim yureğimde
'K'eşke.. keşke gerı dönuş olsa o cennet gözlerine
'Ü'zülüp aglarım her aklıma geldiğinde
'M'elekler ölmez bebeğm sen hep yaşayacaksın içimde..........

boğazımda düğümsün öyküm..

Allah yardımcın olsun, Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum bu doktorlar nasıl doktor onuda hiç anlamıyorum Allah geride kalanlara sabır versin

Allah buna sebep olanların cezasını verecektir kimsenin hakkı kimsede kalmaz hele hele böyle küçük bir meleğin hakkı hiç kimsede kalmaz o yüzden dilerim en kısa zamanda küçük meleğinin sonunu getirenlerin cezaları verilir Allah sabır versin arkadaşım ne diyim diyecek başka söz inan bulamıyorum

gülşahcım otopsi sizin isteğiniz üzerinemi oldu..yoksa mahkeme kararıylamı olduu..inşallah bu günlerde geçecek canım biz her ne kadar çok güçlü görünsekte içimizde ne fırtınalar kopuyo bende geceleri uyku uyuyamıyorum yastığa başımı koyunca uykularım kaçıyo her an oğlum aklımda oğlum rüyalarıma gel diye dua ediyorumm:1no2:

cemre süper yazmışsın şairmisin nesim canım arkadaşım gülşah acını içimde yaşıyorum hep aklımdasın bebeğime her bakışımda öykümü hatırlıyorum rabbim yar ve yardımcın olsun ikinciyi dene acın hafiflesin yanımda olsan sana sıkı sıkı sarılır hüngür hüngür ağlardım aklımızda ve kalbimizdesin öykümün ömrünü diğer bebeklerine versin rabbim sen en iyi annesin rabbim sana çift çift evlatlar versin ne olur artık üzülme kendine başka uğraşlar bul

Okurken okadar kötü oldum ki ağlamaktan yazamadım bile,senağlamaALLAH SABIR VERSİN cnm,bizler ne desek boş ama güçlü olman gerekir senin...Allahım kimseye evlat acısı göstermesin vermesin...DualarımIZ seninle sakin ol sabırlı ol...Minik meleğin her daim seninle bunu unutmaa...:a015:

gülşahcım bu sayfayı her açtığımda içim öyle sızlıyor ki ağlamadan kapatamıyorum...yaşadığın acının ne tarifi ne tesellisi ne de avutacak sözü yok biliyorum ama Allah sabrını veriyor cnm ...bende genç yaşta 19 yaşındayken abimi kaybettim hayatta bi daha hiç güzel birşey yaşayamayaksın gibi geliyor ama öyle değil işte hayat devam ediyor ...daha sonra bir erkek kardeşim oldu ben 20 yaşındayken ...kimse kimsenin yerini tutamaz elbet ama Rabbim sana da evlatlar nasip ettikçe onlarla biraz olsun acın dinecek ama sabır et ve bol bol dua et bebeğin için cnm meleğinin en çok buna ihtiyacı var...

cemrecim senin şiirin de çok güzeldi ağlayarak okudum inan...

Her genç kızın hayalidir.Evlenmek bir çocuk sahibi olmak.
Evlenirsiniz belki büyük umutlarla belki hic ummadığınız anda bir test yaparsınız çift çizgi ve tüm hayatınız değişir..9 aylık buyuk heyecan başlar..

Doktora gidersiniz size kücük bir siyah nokta gösterir.İste sizin bebeğiniz der....

Siz çaktırmadan eliniz karnınızda gezersınız..Yemeniz,içmeniz ,yürümeniz tüm hayatınız değişir..

tüm evde ayrı bır heyecan vardır....Dokuz ay bir bitse dıye dualar edersınız..
Bu duygular anlatılmaz sadece yaşanır...

Ve sonunda buyuk gün gelir.Dunya tatlısı bebısınız karşınızdadır..

Dunyanın servetını verseler sacının bır telıne değişmezsınız..

Ona bakmaya kıyamazsınız..Herkes mısıl mısıl uyurken sız gecelerı her an uyanıp ona bakarsınız...

Bu duygular ancak yasanır..Ve duygusuz bır ınsanın ıhmalı yuzunden o değerlı varlığı kaybedersınız..

Bu sayfayı her okuyan her ınsan gözyaşlarına boğulmuştur...Anne olanların ben gibi yureklerı parçalandı..

Acınız cok buyuk ..ama dunyada ne buyuk acılar unutuluyor..Rabbım dayanma gucu verıyor...

Ben bu sıteye gırene kadar ne buyuk dertlerım var dıye evımde uzuluyordum...

ama bu sıtedekı uzuntulerı okuyunca rabbım ne kucuk dertlerım var dıyorum..

Cok sukur eşınız yanınızda ve sıze buyuk destek..

Meleğiniz cennette sizi bekleyecek..Annemıde yanımda ıstıyorum dıyecek..

Rabbım yüreğinize ferahlık versın..Eşinize ve sıze sağlık sıhhat versın...

Bu sıtede beraberce ne acıların ustesınden geldık..

Tum dualarımız her daım sızınle..

Allah ' emanet olunuz...Rabbım başka acı yaşatmasın sıze...

canım inan şuan ağlıyorum allah sabır versin ÖYKÜCÜĞÜN seni cennette bekliyor.sende inş.en kısa zamanda toparlanırsın:teselli:

gülşahcım yeni geldim bende eve yeni okudum başına gelenleri
canım benim boğazım düğümlendi,allah sana ve eşine sabır versin birtanem,çok üzüldüm
ne yazacağımı bilemiyorum
bu arada benim bebğinde doğduğunda çocuk doktoru kalbinde üfürüm duydu,kalp ekosu çektirin dedi
öldük korkudan,2mmlik kalbinde delik çıktı ve ilk sorduğu soru emzirikem morarıyormuydu
çok şükür ilerde kapanabilecek bir açıklıkmış
son kontroldede üfürüm bayağı azalmış dedi doktor
bu üfürümüde her doktor anlamazmış..
doktorun deneyimi çok önemli

canım allah sabır versin.inan ki çok üzüldüm.dayanma gücü versin rabbim.bir yerde okumuştum anne ve babalar kaybettikleri evlatlarının arkasından ağladıklarında, çocuğun suyun içine battığını yazıyodu.bi arkadaşım annesinin gördüğü rüyayı anlatınca yazıda bahsedilenlerin ne anlama geldiğini daha iyi anladım.arkadaşımın annesi kaybettiği çocuğunun arkasından aklına geldik sıra ağlıyomuş.rüyasında çocuğunu suyun içinde çırpınırken görmüş ve çocuk anne gelme benden uzak dur sen ağladığın için daha çok suya batıyorum demiş.annesi rüyadan sıçrayak uyanmış.bu anlattıklarımın inşallah bi yararı olur.

çok üzüldüm allah sabır versin o doktorlarada söyleyecek bir şey bulamıyorum rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın kızın seni cennette bekliyor çünkü o günahsız ve saftı diyecek başka birşey yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…