öyküm artık yok...

canım merhaba
başın sağ olsun
ne desem boş acını dindirmez biliyorum
bir bebek kaybetmiş bir anne olarak
bende senin gibi ihmal yüzünden 49 günlük bebeğimi kaybettim
sadece acının nasıl olduğunu hissediyorum canım
allah sabır versin arkadaşım
kalbim seninle inaniyorum ki meleğininde öyledir

Allah sabır versin ne denebilir ki acınız büyük, bu acının karşısında kelimeler kifayetsiz

başınız sağolsun allah sabırlar versin..bende anneyim allah ewlatlarımızın acısını göstermesin..çok zordur bilirim..ne desek ne yapsak boş allah sabırlar versin..başka ewladınız var mı..

başın sagolsun canım benim allahım sabır versin.sana ve eşine çok zordur eminim.ben agustos annesiyim kendi bölümümü açerken tesadüf sizin bölüme tıklamışım şimdiye kadar hiç olmadı ama direk senin yazın çıktı karşıma eşimle okuduk inanki çok üzüldük allahım sabır versin ailene.allah büyük en kısa zamanda öykünün kardeşinide versin sana tek diyebilecegim tesselli verebilecegim bu olur arkadaşım.en kısa zamanda al kucagına bebegini.saglıkla kal hoşçakala.s.

selam arkadaslar gülşahı merak eden arkadaşlar olmuş . ben buranın dışında da göruşuyorum gülşahla en son agustos sonunda eşıyle kafa dınlemek ıcın tatıle gıttıler bende o gunden berı haber alamıyorum bana tatılının bıraz uzun olacagını soylemıştı. eşı ogretmen ve manısaya eşının asıl gorev yapacagı yere gecıceklerdı (en son ızmırde annesındelerdı) ordakı evı toparlamaya calışıyordur emınım kı ınternetıde henuz baglatamadııgı ıcın bızlere haber verememış olabılır gelışmelerı..
herkese sevgılerrr...

ne dıyecegımı bılemıyorum...ALLAH SABIRLAR VERSIN

sagol arkadasim tatile cikmasina sevindim meraklanmistim girmeyince umarim tatil ikisinede iyi gelir sevgilerimizi iletirsin tesekkurler ilgin icin

Allah sabırlar versin söylenecek kelime yok ağladım yazını okurken Allah yardımcınız olsun aynı acıyı tekrar yaşatmasın ...

canım arkadaslarımı o kadar özledim ki...cemre dogru bir bilgi vermiş..ama tatil planlarımız bozuldu maalesefkendimi hiç iyi hissetmemeye baslamıştım.manisanın bir ilçesinde oturuyruz..buraya geldik eşiimle..evimizi yerleştirdik..aslında internet baglattık ama bilgisayarımıız arızalı..serviste..yakında gelecek..şu andada internet cafedeyim..sizi çok özledim..

durumuma gelince..gitgide yıkılıyorum..acı çekiyorum..yeni evimizin üst katındada yeni dogum yapan bir bayan var..kızıının sesiyle yatıp onla kalkıyorum..alışmaya çalışıyorum ama olmuyor arkadaslar..zaman en iyi ilaç ama..ben artık çok yoruldum

kimi arkadaslarım yeni bir bebek yap hemen demişler...saygı duyuyorum fikrinize ama..eşimle bende kan uyuşmazlıgı var..diyeceksinizki igneyle hallediliyor..evet ama yasayacagım stres ne olacak?hadi panik ola ola bir gebelik geççirdim ve herşey yoluunda gitti..kucagıma aldıgımda bu ruhla ona nasıl saglıklı bakacagım??bir kusma yada morarma da ne hale gelirim?kızım gözümün önünde öldü arkadaslar..bana baka baka..saniye saniye yasadım bunları...

sizede kızmıyorum ama keşke herşey bu kadar basit olsa..dildeki söylenişi gibi..yani şu anda düşünmüyorum..özlemim sadece kızım..baska bir evlat degil şimdilik inanın

beni yalnız bırakmadıgınız için öyle mutluyum öyle şanslıyım ki...ben yokken bile yazıyorsunuz...

bu arada diger iyi haber..burda bir okulda ücretli öğretmenliğe baslıyorum..biraz rahatlarım kafam dagılır diye düşünüyorum..hepiniizi çok seviyorum..ailem gibi...

ağlıyorum ağlıyorum hıçkırarak ağlıyorum rabbim sana dayanma gücü versinnn.....bu acının tesellisi yok ....kıyamam sana arkadaşım hiç kıyamam.....keşke yanında olabilseydim diyorum.....

Canım allah sana ve eşine sabır versin, umarım bundan sonra herşey senin için çok daha iyi ve güzel olur. sevgiler;

Canim ne desem bos su yazilarini okuyunca bile ben dagildim parcalandim suan nasil agliyorum bilemezsin gozyaslarim damla damla akiyo engelliyemiyorum

Ve dusunuyorum ben bile sadece anlatimindan bu kadar kotu olduysam sen ne haldesin neler yasadin ne acilar cektin ve cekiyorsun.

Inan canim diyecek soz bulamiyorum cunku biliyorumki seni teselli edecek tek bir soz yok.Sadece senin icin bolbol dua edicem canim.Sabir icin dayanabilmen icin.Belki cok zor ama Allahim yardim edicektir senağlama

canim benim su sitede dayanma gucunu sabri senden ogrenen ne kadar insan var bir bilsen insallah bu zor gunleri asarsin arkadasim ates dustugu yeri yakar milyonda birini bilemeyiz duygularinin Allah sabir versin arkadasim sen tanidigim guclu kadinlardansin ben yasca senden buyugumdur ama senin yasadiklarini kaldirabilecek 1gr gucum olmazdi kesinlikle seni sevdigimizi unutma insallah bilgisayarinda cabucak olur yeni gorevinde basarilar canim umarim hersey o icten samimi gonlun gibi olur

Canım ne denir ne söylenir inanki bilmiyorum :çok üzgünüm: Başın Sağolsun :teselli:

gülşahhh Allah yardımcın olsun canım bır an evvel netın olsunda kavuşalım . yenı ışınde başarılar hep senınle olsun . inşallah yenı guzel başlangıçlar senı beklıyor canım . hep yanındaym bunu ztn bılıyorsun. burda da cok dostun var.. çokk optum bır tanem

not : bana bı an evvel ulaşş konuşalım

başın sağolsun canım allah sabırlar versin size.meleğin rahat uysun o cennette seni bekliyo.diyecek birşey bulamıyorum.yüce rabbim dayanma gücü versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…