öyküm artık yok...

canim benim cok üzüldüm....basin sagolsun, Allah bol sabir versin..... O simdi bir melek Allah onu erkenden yanina aldi....o kücük melek seni bekliycek onun bekledigini düsünerek sende ona dua et...bir gün kucaklasacaginizi unutma.....

allah sana ve ailene sabır versin canım çok üzüldüm diyecek hiçbirşey bulamıyorum.

Allah sabırların en büyüğünü ve en sonsuzunu versin canım..başın sağolsun.o kadar üzüldümki anlatamam.bende 19 günlük anneyim ve bilgisayarın başında ağlıyorum..çok ama çok üzgünüm.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Güçlü ol bitanem..ne diyceğimi şaşırdım

kızımsız ilk bayramımdı..aylar öncesinden hazırdı bayramlığı..bize nasip olmadı..ama eminim o beni izledi gökyüzünden..
bayram sabahı yarı burkulmuş yarı mutlu(diger sevdiklerim yanımda oldugundan)babaanneme gittik.herkes toplanır babaannemde çünkü..benle aynı dönemde hamile olan akrabamızda gelmişti..görünce biraz fena oldum ve eve gelmek istedim..tabi benim anlayışsız sülalem onları üzmek istemedigimi bile anlamadılar!!bir sürü laf etmişler arkamdan..alışçakmışım;böyle davranamazmışım..beni anlayan sadece sizlersiniz..insanlar ne kadar düşüncesizmiş..tabi bu olayların üzerine 2 gün kalp rahatsızlıgı yasadım..ilaç aldım ve sürekli uyudum(normalde ilaç kullanmıyorum)kimseye derdimi anlatmamaya karar verdim birkez daha...
en büyük destegim annem ve eşim..onlar yanımda diye hep şükrediyorum..

merak edenler olabilir;bebegim hala otopside..bekliyoruz..umarım davamız yolunda gider..öpüyorum..

canımm ya inan acını paylaşıyoruzz öyle arkandan konuşanların yavrusu yokmu...ne kadar anlayışsız insanlarmış....

canımm ya inan acını paylaşıyoruzz öyle arkandan konuşanların yavrusu yokmu...ne kadar anlayışsız insanlarmış....

olmaz mı canım ya!!konuşanlardan biri amcamın gelini..ve bir kızı var..ama gitmeden agzının payını vermeyi öyle çok istiyorum ki..yok ben babaannemi üzmüşüm;yok işte anneme ben varken gelemeyecek miymiş..gibi bir sürü saçma söz!!ya hiç mi vicdan kalmadı anlasam..herkes bayramlık giydirirken ben otopsiye gönderdim kızımı..kolay mı!!ben zaten bu acıyla yasamayı öğrendim..normale dönmeye çalışıyorum..ama arada bunları da yasıyorum yani..anlamadıkları da bu zaten canım..
size yazarken bile öyle çekiniyorum ki üzecegim için sizleri..ama anlatmasam delirecegimi hissediyorum..yazım topikten silinse diye bile düşünüyorum..

seni tanımazsamda inan okuyunca çok üzüldüm allah verir sabrını seni cennet kapısında bekliyo bebeğin ama şimdi ayağa kalkman gerekiyo tek caren ya sabır bende kaybettim bebeğimi 5 aylıktı allahım sabrını öle veriyokii bi şekilde sabır diyosun ölüm bizler içinmiş sabır kardeşim sabır

Rabbım hakkınızda hayırlısını versın . . . dualarımız senınle .. en azından benımkıler . Allahım başka acılar yaşatmasınnnnn hep yanındayım canım arkadaşım

canım benim yaaaa....çok üzüldüm...ne diyeceğim bilemiyorum,hala gözyaşlarım akıyor....
Allahım sana güç ve sabır versin...

Tatlım ateş düştüğü yeri yakıyor işte.insanlar biraz empati yapmayı başara bilseler en azından kendi iç huzurları için.Herşeye rağmen bu derin ve en büyük acıya rağmen ayakta kalmaya ve hayata tutunmaya çalışıyorsun herşeyden önce bunu melek Öykün için yapıyosun oda annesinin perişan olmasını üzüntüden hasta olmasını hiç istemez eminim sana hayranım senin insanlığına senin gücüne sadece yazılarını okuyarak yaydığın tertemiz ışığına hayranım.Senin arkandan konuşanların cahilliğine ver bir saniye bile düşünme bir kere bile düşünmene değmez.Hayatta insanın başına ne geliceği belli olmuyor her sabah uyandığımızda yeni bir güne yeni süprizler konuk oluyor hayatımıza aldıklarıyla verdikleriyle.tek bir laf etme cüretini gösteren kişilerde insan ve yarın ne olucağı belli değil.Dilerimki Allah seni acılardan, kederlerden korusun hep sağlıklı olmanı ve hep güçlü olmanı dilerim.

merhaba arkadaslar..berbat günlere geri döndük:dün okuldan çıkmıştım..eşimle pazara giderken bir yandan annemle konuşuyordum.telefon geldi ona..bende duydum.bizi aradılar.10 dakika içinde bir karar vermem gerektigini;damdan düşer gibi,kaba bir dille anlattılar.anlattıkları suydu:bebeginiz istanbul adli tıpta 15 günlük bekleme süresi doldu.ya hemen alın yada belediyeye verilecek.dondum kaldım.ardından adam bana parçaları alcanız mı gibi daha fazla söyleyemeyecegim bir anneye söylenebilecek en kötü lafları söyledi.mahvoldum.adli tıpı aradım..olmaz öyle şey dedi..neyse zorlu bir süreci böyle geçirdik.ve en son izmirden babamı aradım.o ve annem bu gece kızımı almaya gidecekler.ve yarın izmirde mezarlıga tekrar gömülcek..şimdi yarını bekliyorum.ve anneme bişey olmasından korkuyorum.kızım ya istanbulda kalacaktı ki bunu kimse istemedi..yada izmire gelcekti.izmiri seçtik.dua edinde işler yolıunda gitsin..öpüyorum sizi

canım şoke oldum yazdıklarını okuyunca.. insanlıktan bihaber bu yaratıklar.. nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar anlamıyorum.. Rabbim sana kendi sabrından versin, yavrunun acısını en kısa zamanda dindirsin inşallah.. çok üzüldüm, üzüntünü paylaşmak istedim.. dualarım seninle

gulsahim yazdiklarinin hangisine uzuleyim bilemedim nasil akraba bu insanlar yarabbim ne uzucu tavir bunlar bayram gunu yapilirmi bu hareketler ates dustugu yeri yakar kiyamam sana uzulme lutfen biz burda sana tum akrabandan daha akrabayiz seni kizkardesimiz gibi sevip acini paylasiyoruz ayrica sana bu kadar gaddar bir tavirla tel acan insanlarada pes bile demiyorum insan demeli mi onuda anlamadim ya .............gulsahcim daha bir cok bayram gun gecicek omrunden bu tavirlar olucak yada olmiycak sen acinin en derin yerini gordun sana teselli verecek soz bulunmaz ama sen sabrinla buyuklugunle direncinle inancini gosterdin yazini okuyan herkez biran gulsah oldu gozyasi doktu canim arkadasim birgun gelicek bu yalan dunyadan ayrilicaz ve o gun geldiginde tum yitirdigimiz sevdiklerimiz bizi sonsuza kadar birakmamak icin yanimizda olucak iste o zaman gercek dunyayi yasayacagiz melek kizinda cennetin kapisinda seni bekliycek onu kaybettigini dusunsende o surekli seninle sana senden yakin Allah insallah sana yoldas olur bu sinavinda sen guclu sabirli dimdik aslan gibi kadinsin sen bir melek annesisin sen oykunun annesisin direncinin bittigi yerde ona tekrar birgun kavusacagini dusun herbirimiz olumlu degilmiyiz bu yeryuzunde tum kalbimle sana dua ediyorum bundan sonraki omrunde seni uzup hirpalayacak hicbirsey olmasin

gülşahcım o kadar üzüldüm ki anlatamam. allah sana sabır versin. ben daha yeni dokuz haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. ben ki bu kadar üzüldüm, kim bilir sen nasıl üzülmüşsündür. allah sabır versin. diyecek başka bişey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…