- Konu Sahibi burningaura
-
canımm ya inan acını paylaşıyoruzz öyle arkandan konuşanların yavrusu yokmu...ne kadar anlayışsız insanlarmış....
kızımsız ilk bayramımdı..aylar öncesinden hazırdı bayramlığı..bize nasip olmadı..ama eminim o beni izledi gökyüzünden..
bayram sabahı yarı burkulmuş yarı mutlu(diger sevdiklerim yanımda oldugundan)babaanneme gittik.herkes toplanır babaannemde çünkü..benle aynı dönemde hamile olan akrabamızda gelmişti..görünce biraz fena oldum ve eve gelmek istedim..tabi benim anlayışsız sülalem onları üzmek istemedigimi bile anlamadılar!!bir sürü laf etmişler arkamdan..alışçakmışım;böyle davranamazmışım..beni anlayan sadece sizlersiniz..insanlar ne kadar düşüncesizmiş..tabi bu olayların üzerine 2 gün kalp rahatsızlıgı yasadım..ilaç aldım ve sürekli uyudum(normalde ilaç kullanmıyorum)kimseye derdimi anlatmamaya karar verdim birkez daha...
en büyük destegim annem ve eşim..onlar yanımda diye hep şükrediyorum..
merak edenler olabilir;bebegim hala otopside..bekliyoruz..umarım davamız yolunda gider..öpüyorum..
olmaz mı canım ya!!konuşanlardan biri amcamın gelini..ve bir kızı var..ama gitmeden agzının payını vermeyi öyle çok istiyorum ki..yok ben babaannemi üzmüşüm;yok işte anneme ben varken gelemeyecek miymiş..gibi bir sürü saçma söz!!ya hiç mi vicdan kalmadı anlasam..herkes bayramlık giydirirken ben otopsiye gönderdim kızımı..kolay mı!!ben zaten bu acıyla yasamayı öğrendim..normale dönmeye çalışıyorum..ama arada bunları da yasıyorum yani..anlamadıkları da bu zaten canım..
size yazarken bile öyle çekiniyorum ki üzecegim için sizleri..ama anlatmasam delirecegimi hissediyorum..yazım topikten silinse diye bile düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?