- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi burningaura
-
merhaba arkadaslar..berbat günlere geri döndük:dün okuldan çıkmıştım..eşimle pazara giderken bir yandan annemle konuşuyordum.telefon geldi ona..bende duydum.bizi aradılar.10 dakika içinde bir karar vermem gerektigini;damdan düşer gibi,kaba bir dille anlattılar.anlattıkları suydu:bebeginiz istanbul adli tıpta 15 günlük bekleme süresi doldu.ya hemen alın yada belediyeye verilecek.dondum kaldım.ardından adam bana parçaları alcanız mı gibi daha fazla söyleyemeyecegim bir anneye söylenebilecek en kötü lafları söyledi.mahvoldum.adli tıpı aradım..olmaz öyle şey dedi..neyse zorlu bir süreci böyle geçirdik.ve en son izmirden babamı aradım.o ve annem bu gece kızımı almaya gidecekler.ve yarın izmirde mezarlıga tekrar gömülcek..şimdi yarını bekliyorum.ve anneme bişey olmasından korkuyorum.kızım ya istanbulda kalacaktı ki bunu kimse istemedi..yada izmire gelcekti.izmiri seçtik.dua edinde işler yolıunda gitsin..öpüyorum sizi
canım ne dıyorsun sen ya ne parçasıı. :1shok: cok bışey anlayamadım yazından .ællak bullak oldum . msn de de yoksun .
Allahım bu ışın sonunu sızden yana çıkarsın ve yuregıne su serpılsın tez zamanda canım bnm. uuzun uzun konusuruz.
Allahım öykume kıyanların cezalarını ahirete bırakmasın bu dunyada cezalarını versın..!
Allah sanada sabır versin canım..anlayan arkqadasların varlıgı beni daha da güçlendiriyor.cennette kavusmak tek ümidim..o yüzden hiç isyan etmiyorum..sen de konuşmak istersen bende buralardayım..tekrar teşekkürlercanım başın sağolsun bende senin gibi melek kzımı kaybettim bir anne yüreğini en çok parçalayansa evladın acı çekerken elinden bii gelmemesi. benim kızım 4,5 aylıktı ve bizde tam 20gün hastaende kaldık yoğun bakımda kızımın son anında yanında bile olamdım.çok acı çekti yavrum o acı çektikçe benim ciğerlerim yandı.
bilirim bitanem bilirim acsını yokluğu nasıl koyuyor insanın içine. dünyanın en tatlı ama en acı duygusu anne olmak. inan tek istediğim onu son kez emzirmekti sadece ama yavrum ne süt nede mama alabildi son 5 günü hep düşünürdüm rabbim yoksa rıskımı kesildi diye meğersem kesilmiş işte..
gülşahçım kesilmiş rızıkları ne yapabiliriz. herşey Allahın takdiri ...
inan şu an bende ağlıyorum hemkızıma hem 15 gün önce düşürdüğüm 6 hafatalık bebeğime hem de sana çünkü acını yürekten hissediyorum.
Rabbim sana sabır versin.. ama sakın isyan etme canım benim ... o gün gelecek bizim meleklerimiz bizi isticek ve cennette hiç bir anne evladıyla yaşamıcak ama bizim evlatlarımıuz yanımızda olacak biz ebedi hayatta tadıcaz anneliği....... dur sabret biraz zaman geçsin kzının büyüdüğünü göreceksin rüyalarında. ona kavuşucaksın bitanem. bizler bir yandan şanslıyız dünyada her insana nasip olmayan bir sünneti yerine geitiryoruz bak. bizde efendimiz (s.a.v.) gibi evladımızın arkasından ağlıyoruz. ama isyan değil bu ağla sakın kendini tutma yoksa sende benim gibi olursun. ben kimseye söyleyemiyorum içimde kopan tufanları eşimin yanında bile ağlıyamıyorum. konuşamıyorum hiç bu konuyu hiç kimseyle kimseyi üzmek istemiyroum. ama sen benim gibi yapma nolur.dök içini neresi olursa olsun ağla benden sana tavsiye...
her zaman yanındayım bunu bil. bazen canın kaçmak isterse bir yerlerden gel dertleşiriz inan. melek kızlarımızdan bahsederiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?