öyküm artık yok...

canım ne dıyorsun sen ya ne parçasıı. :1shok: cok bışey anlayamadım yazından .ællak bullak oldum . msn de de yoksun .
Allahım bu ışın sonunu sızden yana çıkarsın ve yuregıne su serpılsın tez zamanda canım bnm. uuzun uzun konusuruz.
Allahım öykume kıyanların cezalarını ahirete bırakmasın bu dunyada cezalarını versın..!

Arkadaşım başın sağolsun , Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın Okurken gözlerim dolu dolu oldu ...Her bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren ne hayaller kurularak dünyaya getiriliyor , Allah sana ve senin gibi çocuğunu kucağına aldıktan sonra kaybeden ( böylesi daha zor çünkü ) annelere sabır versin ...Umarım tez zamanda yüreğinde ki yaralar iyileşir ve sağlıklı nur topu gibi bir yavrun olur .

:-(((
üf yaaa
siteye nerdeyse ilk girişim ve çok kötü oldum wallahi.
içim acıdı. allah sabır ve dayanma gücü versin. bol bol da dua edicem senin için.
tüh yaa, nasıl oldu niçin oldu demiycem, olmuş işteç öykün yok artık :-((
ama dik dur, onun ruhu acımasın huzurlu olsun annesi...

canımm msn,e pek giremiyorum.girdigimde seni göremiyorum.çevrimdışı oluyorum bazen..sedatın ablası oluyor.biliyosun konuşmak istemiorum.gerizekalı adam bize bebegimin parçalarından bahsetti deniz..ama öyle bişey yokmuş.vicdansızx adam sadece kabus dolu iki gün geçirmeme sebep oldu!!annemler öykümü aldı sonunda..zorluydu tabi..hiç kolay olmadı.biz burda babasıyla perişan;annemler yollarda..biraz uzun sürdü ama kızımı teslim etmişler..annemler izmire getirdiler.buca mezarlıgından yer aldılar.tüm cenaze işlemleri aynen tekrarlandı ve ben hem bittim hemde huzur doldum.annem kucaklamış bebegimi ve öpmüş benim için son kez..gece de rüyasında görmüş ve öyküm ona gülümsemiş.
işte böyle...desteginiz hala devam ediyor..en yakınlarım unutmuşken..sizler hep yanımdasınız..sizi seviyorum..aslında üzmek istemiyorum..
hayat devam ediyor tabi..genel olarak toparlandıgımı hissediyorum;ama çalışırken sadece
hukuki sürece gelince hastane belgelerinin kopyasını alsak iyi olurmuş;doktor degiştirebilirmiş..ama o anda kimin aklına gelir ki..3 aya kadar otopsi sonuçlanıyor ve bakalım nelerle karşılaşacagız...

canım ne diyebilierim Allah sana sabır versin.suan bogazım düğüm düğüm dayanamadım okurken sunu düşünmeye çalış en azından canım bebeğin şuanda senden uzakta ama cennet bahçelerinde dolaşıyor annesine kavuşacagı günü bekliyor.ölüm acı ama bizim için Allah sabır versin canım kimseyi evlat acısıyla imtahan etmesin

Canım Allah sana kendi sabrından versin yeni okudum yazını ve son olanları kendimden geçtim Allah'm yardımcın olsun senin için dua edicem Rabbim kimseye evlat acısı vermesin...

Söyleyecek fazla söz yok. İçim acıdı okurken. Allah sana sabır versin güzelim.

böyle bir durumda ne denir insan bilemiyor, henüz dün üye oldum ve birden bunu görünce çok üzüldüm rabbim dayanma gücü versin.

Gulsahcim nasilsin?Uzun suredir bend egiremiyorum.Son yazdiklarina baktimda,hersey ust uste gelmis...Bazilari sanki ozellikle yarana tuz basmak icin yarisa gecmis gibi...Allah kimsenin yaptigimi ahirete birakmiyor.Once bu dunyada soruyor....Umarim calismak biraz iyi gelmistir sana.Mahkemenin verecegi karari 4gozle bekliyorum ve dualarim hep seninle...

ben bu yazıyı yeni gördüm..allah sabır versin ne desek boş gerçekten..ben bile hüngür hüngür ağlıyorum şuan..rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın..sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve sağlıkla büyüdüğü günleri görmeyide

canim allah guc versin sana inan cok uzuldum ins.
rabbim sana bi tanedaha bebek nasip etsin uzme kendini herseyin en iyisini rabbim bilir
her serde bir hayir vardir guzel kardesim allaha emanet ol

merhaba arkadaslar.bugün duydugum haberi paylaşmak istedim.kızımın ölümüne sebep olanlardan biri yani hastanenin doktoru sürülmüş.bashekimliği elinden alınmış.sanırım istedigim oluyor.yavas yavas ta olsa..ben bu kadarıyla kalmayacagım tabi..yinede haber vermek istedim...

gülşahcım acını dindirmez ama yapılanlar cezasız kalmamalı...
inan her actıgımda sayfanı içim cız ediyor öyküm huzur içinde yatsın
HELEN

Allah sana sabır versin! sebep olanlara da müstehakkını!! hiç birşey acını dindiremez ama yine de cezasını bulmalı.

canım başın sağolsun bende senin gibi melek kzımı kaybettim bir anne yüreğini en çok parçalayansa evladın acı çekerken elinden bii gelmemesi. benim kızım 4,5 aylıktı ve bizde tam 20gün hastaende kaldık yoğun bakımda kızımın son anında yanında bile olamdım.çok acı çekti yavrum o acı çektikçe benim ciğerlerim yandı.
bilirim bitanem bilirim acsını yokluğu nasıl koyuyor insanın içine. dünyanın en tatlı ama en acı duygusu anne olmak. inan tek istediğim onu son kez emzirmekti sadece ama yavrum ne süt nede mama alabildi son 5 günü hep düşünürdüm rabbim yoksa rıskımı kesildi diye meğersem kesilmiş işte..
gülşahçım kesilmiş rızıkları ne yapabiliriz. herşey Allahın takdiri ...
inan şu an bende ağlıyorum hemkızıma hem 15 gün önce düşürdüğüm 6 hafatalık bebeğime hem de sana çünkü acını yürekten hissediyorum.

Rabbim sana sabır versin.. ama sakın isyan etme canım benim ... o gün gelecek bizim meleklerimiz bizi isticek ve cennette hiç bir anne evladıyla yaşamıcak ama bizim evlatlarımıuz yanımızda olacak biz ebedi hayatta tadıcaz anneliği....... dur sabret biraz zaman geçsin kzının büyüdüğünü göreceksin rüyalarında. ona kavuşucaksın bitanem. bizler bir yandan şanslıyız dünyada her insana nasip olmayan bir sünneti yerine geitiryoruz bak. bizde efendimiz (s.a.v.) gibi evladımızın arkasından ağlıyoruz. ama isyan değil bu ağla sakın kendini tutma yoksa sende benim gibi olursun. ben kimseye söyleyemiyorum içimde kopan tufanları eşimin yanında bile ağlıyamıyorum. konuşamıyorum hiç bu konuyu hiç kimseyle kimseyi üzmek istemiyroum. ama sen benim gibi yapma nolur.dök içini neresi olursa olsun ağla benden sana tavsiye...

her zaman yanındayım bunu bil. bazen canın kaçmak isterse bir yerlerden gel dertleşiriz inan. melek kızlarımızdan bahsederiz....

Allah sanada sabır versin canım..anlayan arkqadasların varlıgı beni daha da güçlendiriyor.cennette kavusmak tek ümidim..o yüzden hiç isyan etmiyorum..sen de konuşmak istersen bende buralardayım..tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…