- Konu Sahibi burningaura
-
merhaba gülşah.ilk önce Allah sabır versin diyorum ve bu sabrın sonunda mutlaka mükaftalandırılacaksın.Canım herşeyde bir hayır olduğu gibi her ölümde de bir hayır varmış.Ama insanoğlu üzülünce bunu düşünmüyor.Ya kızını büyüyüp en güzel çağında kaybetseydin.Ya da ilerde sakat kalıcaktı.Ozaman acısı çok fazla olurdu.allah belki ilerde üzmek istemedi küçükken aldı yanına.Zaten kızının sayesinde yerin cennet artık.genelde bebeğini kaybeden annelerin acısı yeni bir bebek olduğunda azalıyor.Bence sen en kısa zamanda yine bir bebek düşün.Ve kızını kaybettiğin için hiçbirzaman isyan etmeki Allah bundan sonraki çocuklarına uzun ömür versin.Yaşayacağın güzel var daha önünde gülşah.Çocukların olacak inşallah boy boy.Şehit Anneleri neyapsın ozaman. bence sen haline şükretki bebeğinle çok günler geçirmeden ayrıldın.Bak gör sen hele bir bebeğin olsun unutursun herşeyi.hayat yeniden güzelliklerle başlarsın.mesela bugünlerde hamile kalabilirsin.hamilelikte güzel birşey.
konuşmak öyle kolay ki arkadasım..zaten ben sabah akşam şükrediyorum.ama özlem duygusu durmuyor..anne evladını hangi yasta isterse karnında kaybetmiş olsun;acı aynı anı fazlalaşıyor sadece..bilmeni istedim.Allah senin basına vermesin..ne yani şimdi ben karnında ölen bebegi olanlar onların sayfasına girip üzülmeyin;ben kucagıma alım demeli miyim?yani keşke herşey söylenigi gibi olsa..
çok sagol arkadasım..duaların için..ve ne olur hiç bitmesin dualarınız..gerçekten hiçbişey avutmuyor bazen ama..sizin ilginiz,dualarınız kardeşten öte yaklaşımınız beni ayakta tutuyor..ne acılar oldugunu mezarlıkta anladım..bu acı bana mahsus degilmiş..daha büyük acılar var biliyorum..Allah cümlemizi onlardan korusun.arkadaşım, seninle beraber ağlıyorum, çok üzgünüm. ALLAH sabrını versin. acını hiçbir şey hafifletmez biliyorum ama dayanmaya çalış. gelecek günler sana inşallah başka bir meleğin müjdesini getirir. yeni bir bebeğin kaybettiğin yavrunun acısını alması mümkün değil, biliyorum ama en azından yüreğine bastıracağın bir cennetin daha olur. gökyüzündeki meleğiniz de sizleri korur. çok üzgünüm, acına ortağım. ALLAH bebeğini kaybeden, yavrusunu kaybeden her ana babaya sabrını da versin. ne olur dayanmaya çalış, gelecekteki güzel yavrularına güzel bir yuva yaratmak için çalış arkadaşım. yanındayız, seninle ağlıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?