öyküm artık yok...

ne yazicagimi bilmiyorum,dügüm dügüm oldu bogazim..Allahim sana sabir versin..Rabbim yardimcin olur insl.

şuan okurken gozyaslarıma hakım olamıyorum..allah sabrını versın soylecek hıc bır sey bulamıyorum...

canım allh sana sabırlar versin.inan çok üzüldüm.okurken eşim ve ben göz yaşlarımızı tutamadık.insan ancak anne olunca anlar ne kadar acı birşey olduğunu.

inanılmaz bır acı emınım cektığınçallah sana sabır versın.annelık gercektende cok ama cok guzel olmasına karsın gercekten cok acı..ona bırsey olduğunda senın ciğerin parcalanıyor,mahvoluyorsun..
başın sağolsun.diyeck fazla bişi yok..

merhaba gülşah.ilk önce Allah sabır versin diyorum ve bu sabrın sonunda mutlaka mükaftalandırılacaksın.Canım herşeyde bir hayır olduğu gibi her ölümde de bir hayır varmış.Ama insanoğlu üzülünce bunu düşünmüyor.Ya kızını büyüyüp en güzel çağında kaybetseydin.Ya da ilerde sakat kalıcaktı.Ozaman acısı çok fazla olurdu.allah belki ilerde üzmek istemedi küçükken aldı yanına.Zaten kızının sayesinde yerin cennet artık.genelde bebeğini kaybeden annelerin acısı yeni bir bebek olduğunda azalıyor.Bence sen en kısa zamanda yine bir bebek düşün.Ve kızını kaybettiğin için hiçbirzaman isyan etmeki Allah bundan sonraki çocuklarına uzun ömür versin.Yaşayacağın güzel var daha önünde gülşah.Çocukların olacak inşallah boy boy.Şehit Anneleri neyapsın ozaman. bence sen haline şükretki bebeğinle çok günler geçirmeden ayrıldın.Bak gör sen hele bir bebeğin olsun unutursun herşeyi.hayat yeniden güzelliklerle başlarsın.mesela bugünlerde hamile kalabilirsin.hamilelikte güzel birşey.

konuşmak öyle kolay ki arkadasım..zaten ben sabah akşam şükrediyorum.ama özlem duygusu durmuyor..anne evladını hangi yasta isterse karnında kaybetmiş olsun;acı aynı anı fazlalaşıyor sadece..bilmeni istedim.Allah senin basına vermesin..ne yani şimdi ben karnında ölen bebegi olanlar onların sayfasına girip üzülmeyin;ben kucagıma alım demeli miyim?yani keşke herşey söylenigi gibi olsa..

Rabbim sana sabır versin insanın elinden bunu söylemekten başka hiçbişey gelmiyor inan.Herkes derdini paylaşmak ve bi nebze hafifletebilmek için bişeyler söylüyor ama tabii bunu yaşayan sensin ve ancak sen anlayabilirsin.Hepimiz ne kadar anlamaya çalışsakta sonuçta o hayatı sen yaşıyorsun.Rabbimden geçen zamanın özlemini hafifletmesi ve sana ferah günler göstermesini diliyorum inş.

ben daha yeni okudum, aslinda yazicak halim bile kalmadi aglamaktan, icim paramparca oldu; canim Allah sana hayat boyu yanindan almayacagi bir evlat bagislasin en kisa zamanda.bebek sahibi olmak icin dua ederken sende dularimda olacaksin.

tüylerim diken diken..şimdi okudum..çok üzüldüm..
öykü sana sonu acı biten ama tadı damağında yarım bir öykü bırakmış arkadaşım..Seni Rahmeti Sonsuz olan Allah'a emanet ediyorum..öykü artık bir melek ve meleklerle birlikte; cennetin kapısında annesinin elinden tutup Rahmet kapısından geçirmeyi bekliyor...

arkadaşım, seninle beraber ağlıyorum, çok üzgünüm. ALLAH sabrını versin. acını hiçbir şey hafifletmez biliyorum ama dayanmaya çalış. gelecek günler sana inşallah başka bir meleğin müjdesini getirir. yeni bir bebeğin kaybettiğin yavrunun acısını alması mümkün değil, biliyorum ama en azından yüreğine bastıracağın bir cennetin daha olur. gökyüzündeki meleğiniz de sizleri korur. çok üzgünüm, acına ortağım. ALLAH bebeğini kaybeden, yavrusunu kaybeden her ana babaya sabrını da versin. ne olur dayanmaya çalış, gelecekteki güzel yavrularına güzel bir yuva yaratmak için çalış arkadaşım. yanındayız, seninle ağlıyoruz...

çok sagol arkadasım..duaların için..ve ne olur hiç bitmesin dualarınız..gerçekten hiçbişey avutmuyor bazen ama..sizin ilginiz,dualarınız kardeşten öte yaklaşımınız beni ayakta tutuyor..ne acılar oldugunu mezarlıkta anladım..bu acı bana mahsus degilmiş..daha büyük acılar var biliyorum..Allah cümlemizi onlardan korusun.

Cnm sana ve eşine Rabbim çokk çok sabır versin:Saruboceq:
Tüm yazdıklarını gözyaşlarımı tutamayarak okudum. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun, birdaha böle acılar yaşatmasın inşallah (amin):Saruboceq:

canım ya başın sağolsun okurkern gözlerim doldu boğazım düğümlendi sanki allah kimseye evlat acısı yaşatmasın bunun tesellisi çok zor ama allah başka acılar yaşatmasın sana sabır versin yüreğine su serpsin rabbim yardımcın olsun

ne denırki....ben sımdı okudum ve içim parcalandı...Rabbim sabırlar wersinn acını bıran once dındırsın...ne desek boıs bılıorum..ama yanındayızz gulsah.....senı anlamayan o anlayısız ınsanlarıda boswer...onlar once kendıne baksınlar..ates dustugu yerı yakıyor tabiii...canım benim....

canım inşallah bu zor günleri atlatcaksın bizim bile karnımızda görmediğimiz bi kaç aylık bebeklerimize üzülürken senin içinin parçalanması çok normal allah bizi görüyo eminim bi bildiği vardr ve tekrar yüzümüğzü güldürcek allh yardımcın olsunnnnnnnnn

Basiniz saolsun, ALLAH size güc ve sabir versin, okurken icim parcalandi nasil üzüldüm anlatamam...

bugün benim için berbat birgündü..tüm gün okulun bir köşesindeydim..yalnız..neden mi?gece öyküm geldi rüyama..hasta yüzüyle ama bir taraftanda büyümüş..6-7 aylık gibi..yaşasaydı o kadar olacaktı zaten..yatıyordu aldım kucagıma..birden gözlerini açtı ve hafifçe gülümsedi..nasıl sevindim..hemen hastaneye götürelim dedim..izmirdeydik güya rüyamda..arabaya bindik..kızım tıpkı son günlerindeki gibi bitkindi rüyamda ama bir yandan agucuk yapıyor ve sürekli beni kokluyordu..birdee ba ba ba ba demeye basladı..hemen gidelim hastaneye dedim gittik onu yatırdık ve ben ter içinde uyandım..
meleğim geliyor sahiden annesinin yanına..biliyorum..ve o bakışları tüm gün gözümün önündeydi..
bu arada merak edenler olmuş..otopsi sonucu hala çıkmadı..bekliyoruz..kızımın ölümüne sebep olan adamı bir sitede buldum..ondan nefret ediyorum..
meleğimi çok özledim..içimi sızlıyor..

az önce okudum inan çok üzüldüm allah sana sabırların en büyüğünü versin inşallah allah kimi kullarını eşiyle kimisini ailesiyle kimisinn de çoçuğuyla imtihan edermiş sen en zoruyla imtihandasın seni cennette karşılayacak bir meleğin var inşallah rabbim sana bu üzüntünü unutturacak dert vermesin inşallah allah her zaman yanında ve yardımcın olsun

cnm
allah sana daynama gücü ve sabırlar versin. inş sebep olanları en ağır şekilde cezalandırma fırsatın olur. hiçbirşeyin çözümü değil bu ama en azından için biraz olsun ferahlar ve başka öyküler zarar görmez.
evlat acısı en zor olandır ama işte elimizde olan bir şey olsa keşke maalesef sözün tükendiği anlar bunlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…