- Konu Sahibi burningaura
-
bugün benim için berbat birgündü..tüm gün okulun bir köşesindeydim..yalnız..neden mi?gece öyküm geldi rüyama..hasta yüzüyle ama bir taraftanda büyümüş..6-7 aylık gibi..yaşasaydı o kadar olacaktı zaten..yatıyordu aldım kucagıma..birden gözlerini açtı ve hafifçe gülümsedi..nasıl sevindim..hemen hastaneye götürelim dedim..izmirdeydik güya rüyamda..arabaya bindik..kızım tıpkı son günlerindeki gibi bitkindi rüyamda ama bir yandan agucuk yapıyor ve sürekli beni kokluyordu..birdee ba ba ba ba demeye basladı..hemen gidelim hastaneye dedim gittik onu yatırdık ve ben ter içinde uyandım..
meleğim geliyor sahiden annesinin yanına..biliyorum..ve o bakışları tüm gün gözümün önündeydi..
bu arada merak edenler olmuş..otopsi sonucu hala çıkmadı..bekliyoruz..kızımın ölümüne sebep olan adamı bir sitede buldum..ondan nefret ediyorum..
meleğimi çok özledim..içimi sızlıyor..
zuzi teşekkürler yazdıkların için,ama dediğim gibi şu anda 2. bebegi asla düşünmüyorum..ve bu beni teselli etmiyor canım.yüreğime su serpmek istiyorsun biliyorum..düşündügünüzü biliyorum inanın..ve siz,okuldaki öğrenccilerim beni yaşatıyor zaten..inan ben her olaydan sonra toparlanabilen,herşeyden ders alan bir insanım..kendimi hiç koymadım şu güne kadar ama öyle şeyler oluyor ki dayanamıyorum..çok acı çekiyorum..anneme geldik ve apartmanda benim kızımla aynı zamanlarda dogan bebekler annelerinin,anneannelerinin kucagındayken ben mezarlığa gidiyorum..tam aklımdan atmaya çalışırken,alt komşunun ayyy kızım bebegimmm diye seslenişlerini duyuyoru..ve adi bir hasta bakıcının son hamlesi yüzünden nasıl sapasaglam kızım çırpınarak öldü gözümün önünde diye bagırıyorum.
canım arkadaslarım yemin ederim birkaç kişi dışında sülalemden bile sizin kadar destek almadım ben..sizi çok seviyorum...ve lütfen aklınıza geldikçe yazın..ben mutlu oluyorum..
mercancım sonuçlar gelmedi ama yakındır..yalnız bişey duydum o hastanenin başhekimi erzurumun köyüne gitmişti..gitmeden beni tehdit etmiş..benle ugraşmasınlar ben suçlu degilim,onlarla ugrasırsam fena olur demiş..böyle insanlara ne denir bilmiyorum.Allah büyük.ona sıgındım..size mutlaka yazcam haber alırsam..az öncede dedigim gibi,kk iyi ki var,resim yolluyorum,dertleşiyorum ve biraz daha rahatlıyorum..
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
zuzi teşekkürler yazdıkların için,ama dediğim gibi şu anda 2. bebegi asla düşünmüyorum..ve bu beni teselli etmiyor canım.yüreğime su serpmek istiyorsun biliyorum..düşündügünüzü biliyorum inanın..ve siz,okuldaki öğrenccilerim beni yaşatıyor zaten..inan ben her olaydan sonra toparlanabilen,herşeyden ders alan bir insanım..kendimi hiç koymadım şu güne kadar ama öyle şeyler oluyor ki dayanamıyorum..çok acı çekiyorum..anneme geldik ve apartmanda benim kızımla aynı zamanlarda dogan bebekler annelerinin,anneannelerinin kucagındayken ben mezarlığa gidiyorum..tam aklımdan atmaya çalışırken,alt komşunun ayyy kızım bebegimmm diye seslenişlerini duyuyoru..ve adi bir hasta bakıcının son hamlesi yüzünden nasıl sapasaglam kızım çırpınarak öldü gözümün önünde diye bagırıyorum.
canım arkadaslarım yemin ederim birkaç kişi dışında sülalemden bile sizin kadar destek almadım ben..sizi çok seviyorum...ve lütfen aklınıza geldikçe yazın..ben mutlu oluyorum..
mercancım sonuçlar gelmedi ama yakındır..yalnız bişey duydum o hastanenin başhekimi erzurumun köyüne gitmişti..gitmeden beni tehdit etmiş..benle ugraşmasınlar ben suçlu degilim,onlarla ugrasırsam fena olur demiş..böyle insanlara ne denir bilmiyorum.Allah büyük.ona sıgındım..size mutlaka yazcam haber alırsam..az öncede dedigim gibi,kk iyi ki var,resim yolluyorum,dertleşiyorum ve biraz daha rahatlıyorum..
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
arkadaşım öncelikle başın sağolsun. çok üzüldüm. ama ne kadar da güzel anlatmışsın yaşadıklarını, üzüntülerini, umutlarını. ilk bebeğini kaybetmenin acısını ve yeni bebeğinin mutluluğunu. senin yazdıklarını okuyunca insan dünya üzerinde birtek anne yüreği hem bu büyük acıyı hem de bu kadar güzel bir mutluluğu yüreğinde barındırabilir diye düşünüyor. Allah yardımcın olsun, bebeğini ve aileni korusun. adaşının en fazla senin gibi annelere ihtiyacı var. sizler birbirinizi çok daha iyi anlarsınız, daha iyi empati kurarsınız. yazdıkların bir ders gibi. sadece gülşah'a değil hepimize. çok sağol. Allah'tan dilerim ki gülşah da senin gibi (belli bir süre sonra) tekrar mutluluğu yakalar. şimdi bile çok dirayetli ama inşallah daha iyi olur. bizlerde burada mutlu haberlerini kutlarız. şimdilik ona çok uzak gibi görünüyor ama senin yazdıkların belki de ona en büyük destek olur. hepiniz kendinize çok iyi bakın ve canı yürekten dilerim ki çok da mutlu olun.
canım,ne güzel,birgün yine kızım olursa inşallah ben onun adını da öyküm koycam..kızımı onunla yaşatçam belkide..Allahım en başta sana sonra cümlenize sabırlar versin meleğin osenin koruyucun artık bol bol dua edelim hepberaber ben senden esinlenerek kızımın adını öyküm koymaya karar vermmiştim bizimde öykümüz olsun diye allahım yar ve yardımcın olsun arkadaşım metanetli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?