öyküm artık yok...

canım allah yardımcın olsun yazdıklarını okudum ve şu an ağlıyorum ne kadar zor şeyler yaşamışsın rabbim yar ve yardımcı olsun tekrar tekrar...

cnm bsşın sağolsun çok üzüldüm gerçekten allah o doktorun belasını versin onun ilgilenseydi bunlar olmucaktı.....offffffff çok kötüyümmmm lanet olsun bole doktorlara bir insanın bir bebeğin hayatı bu kadar ihmal edilmemeliydi.......meleğin cennette cnm bol bol dua et ona:=(((

çok sagolun arkadaslar,şimdi meleğimi görmeye gidiyorum..şehir dışında oldugum için bu 2.gidişim.gidip çiçeklerle süsleyeceğim melegimin yatağını..bana dua edin iyi mi,kızımı o halde görmeye dayanamıyorum bazen..

gülşahcığım başın sağolsun..inanki ne diyeceğimi bilemiyorum böyle bir acının tarifi yok..
allahım sana sabırlar versin...

canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum Allahım sana sabır versin inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın sağlıklı uzun ömürlü bir bebeğin olur öykün cennette seni bekliyor her zamanda yanında meleğin

seni çok iyi anlıyorum ben kızımın mezarına hiç gitmedim 3 aralıkta kaybettim yazarken ellerim titriyor ağlkamaktan yazamıyorum Rabbim hepimize sabır versin biliyorum inanıyorum ki meleklerimiz bizim hep yanımızda

Canım başın sağolsun. Allah ganigani rahmet ve sabirlar nasip etsin inşaallah. Tarif edilemez bişiy farkındayım, ama elimizden sadece bu geliyor.Fatmanazcım senin içinde söylüyorum. Allah yanınızda olsun inşaallah. Cennet kapısında meleklerinizle buluşacağınız günü beklemekten başka çarede yok sanırım.

evet tek çaremiz beklemek canım..ben her defasında tüm gücümü toplayıp gidiyorum..ama bu sefer ayrılamadım yanından..onu orda bırakmak istemiyorum..
Allah hepiniziden razı olsun..

canım bu acı kötulerın ötesınde...rabbım sabır versın..yazacak bısey bulamıyorum..

öykumu bende cok ozluyorum .. o bnmde kızımdı bırıcıgımdı ...

senden de cok haber alamıyorum artık gulşahım .. ama guclu oldugunu bılıyorum .. bı yerde hayata tutundugunu enıştemle sırt sırta verdıgınızı yılmadıgınızı bılmek bıle bana yetıyor..

acın ıse senınle en son konuşmamızda soyledıgın gıbı zamanla azalıcak..
ama en guzelı bı şeylere tutunman cocuklara faydalı olabılmen ..
senı hep takdır edıyorum cnm allahım yolunu acık etsın

Selam canım ben daha bugün aranıza katıldım
senin durumunun daha öncesini bilmiyorum yani bebeğinin ne durumda olduğunu ve niye böyle bir sonuç ortaya çıktığını çok kötü bir durum Allah sana ve ailene sabır versin. Allah cennette kapıda karşılaştırsın sizi çok üzüldüm

canım allah sabır versın sana o boyle ıstedı muhakkak dua ederek rahatlamaya calış benımde dualarımda olucaksın ınan cok uzuldum bende 2 yıldır bebek beklıyorum acın buyuk ama acıyı veren dermanınıda verır sabretmeye calış hersey onun elınde allah yardımcın olsun

yazan arkaaslarıma teşekkür ederim..denizcim buralardayım merak etme..iyi gibiyim.bazen umutsuz bazen umutlu ama en önemlisi hep inançlı..Allahım beterini verme diye dua ederken,kızımı bana rüyalarımda göster diyorum..beni ayakta tutan tek şey bu inanç..Allahtan iyi bilemem bişeyleri..o mutlaka canımı yaksa da beni bir kötülükten korudu..meleğim onun yanında..bana verilmek üzere bekliyor..bana bakıyor..
kötü olan tek şey yolumuz uzun ve yorucu..özlüyorum..bunu ne yeni bir bebekle ne de baska bişeyla atlatabilirim çünkü öyküm tekti..özeldi..onu çok seviyorum..bana bunu yasayacagımı önceden söyleselerdi yine öykümü dogururdum..onla ilk bakışmamız herşeye değerdi..o benim özelimm,meleğim,gözleri gözlerimde,eşimin gözlerinde yasıyor..
özledigimde hiç gocunmadan aglıyorum...fotografıyla konuşuyorum,gökyüzünden selamlıyorum..

canım ağlayarak yazıyorum

ne yazacağımı bilemiyorum

Allahım sabrını arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…