E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi burningaura
-
merhaba canım.dua edin arkadaşlar ne olur,baska hiçbişey istemiyorum sizden..bu gece zor olacak,uyuyamıyorum,kalp atışlarımı etkiliyor.bana dua edin..Allah razı olsun..
sagolun arkadaslar..dimdik durmaya çalışıyorum ama zaman zaman olmuyor tabi..özelllikle kız bebeklere karşı çok duyarlıyım..çok üzülüyorum gördügümde..bu zamanla mı geçecek bilmiyorum..
Canım ben seni gerçekten çok merak ediyordum.İnş daha iyisindir?
Tabii ki hiç kolay olmadığını biliyorum.Rabbimin sana huzur vermesini diliyorum
seli Allah seni bebeginden ayırmasın arkadasım..hep söylüyorum bana yazdıgınız iki mesaj,desteginiz aklımı korudu..yoksa çoktan delirirdim inanın..
sadece kızım ölmedi benim,9 ay boyunca kurdugum hayallerim,anneliğim,herşeyim öldü..tutundugum bikaç şey var..o kadar..
denizcim canım en büyük destegim,msne giremiyorum ne zamandır..girdigimde sen olmuyorsun..bebek fikrine inan hiç hazır değilim..ama geçen gün düşündüm yine bir bebegim olsa diye sadece bir an ama..sonra yine kabullenemedim..bana kızmayın böyle hissediyorum şu anda..ama kendimi,vücudumu hayatımı yeni bir bebege hazır hissettiğim anlar da gelir belki..umutsuz değilim..öncelikle biliyosun yasadıgım yer bir ilçe kadındogum bölümü yok..bizde kan uyuçmazlıgı problemi var..ben çnce kendim iyileşeyim,sonra iyi bir şehir bir doktor..ne bileyim be denizcim..hayırlısı..
bu arada sen hangi şarkıyı dinliyosun merak ettim canım..çok sagolun hepiniz..
öykümü haftada en az iki kez görüyorum..ve inan bana yanıma geliyor anlıyorum..büyüyor rüyalarımda..saçları uzun ona giydiremedigim pembe elbisesiyle..emziriyorum..ve gidiyor..uyandıgımda gögsüm sızlıyor..böyle işte...
arkadaslarımla sevinçlerimi paylaşyım bugune kadar..şimdide yardımınıza dualarınıza ihtiyacım var...bebegimi 3 gün önce kaybettim..anlatması uzun..ve suanda halim yok..doktor ihmali çok büyük..kızım yokken nasıl yasarıjm bilmiyorum..dua edin bana olur mu??Allahj evlatlarınızı size bagıslasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?