öyküm artık yok...

dua edin arkadaşlar ne olur,baska hiçbişey istemiyorum sizden..bu gece zor olacak,uyuyamıyorum,kalp atışlarımı etkiliyor.bana dua edin..Allah razı olsun..

dua edin arkadaşlar ne olur,baska hiçbişey istemiyorum sizden..bu gece zor olacak,uyuyamıyorum,kalp atışlarımı etkiliyor.bana dua edin..Allah razı olsun..
merhaba canım.
ben ilk kez yazıyorum..bütün yazıları okudum inanamadım okuduklarıma..çok acı çok üzüldüm..

dualarımız sizlerle canım allah sonsuz sabırlar versin bütün acılarını unuttursun sana,

BEBEĞİNİ KAYBEDEN BÜTÜN ANNELERE ALLAH SABIRLAR VERSİN.....
HEPİNİZİN BAŞI SAĞOLSUN ARKADAŞLAR

canım benim yaşadıklarını gözyaşları içinde okuyorum ama yazmak bilmek çok zor allah sabırlar versin unutma yapılanları allah öbür dünyaya bile bırakmazmış en azından o canilerin cezalarını cektigini duymak bile azıcık rahalatıcak

Günaydın Gülşahcım,
Yazılanları okudum. sadece acının ne kadar tarifsiz olduğunu biliyorum. Rabbim sana sabırlar versin, güç versin.
Bu dünyada hepimiz sınavdayız Gülşahcım buda bir sınavdı, Rabbim senden çok sevmiş yanına almış. Bebeğin seni bekliyor olacak hiç merak etme. Aynı acıyı tekrar yaşatmasın Allahım inşallah. Hİç bir anneye yaşatmasın inşallah...

Allah bebeğini kaybeden tüm annelere sabır versin. bende 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ben doğmadan böyleysem. inşallah yeni bir melek ile acılarımız biran olsun diner.gülşah arkadaşım başın sağolsun. sen ayakta dimdik dur. bebişin hep seninle

sagolun arkadaslar..dimdik durmaya çalışıyorum ama zaman zaman olmuyor tabi..özelllikle kız bebeklere karşı çok duyarlıyım..çok üzülüyorum gördügümde..bu zamanla mı geçecek bilmiyorum..

sagolun arkadaslar..dimdik durmaya çalışıyorum ama zaman zaman olmuyor tabi..özelllikle kız bebeklere karşı çok duyarlıyım..çok üzülüyorum gördügümde..bu zamanla mı geçecek bilmiyorum..

Canım ben seni gerçekten çok merak ediyordum.İnş daha iyisindir?
Tabii ki hiç kolay olmadığını biliyorum.Rabbimin sana huzur vermesini diliyorum

Canım ben seni gerçekten çok merak ediyordum.İnş daha iyisindir?
Tabii ki hiç kolay olmadığını biliyorum.Rabbimin sana huzur vermesini diliyorum

semacım idare eder işte..yarım yaşıyorum..bu hafta daha iyiyim ama hiç belli olmuyor bir anda dibe vurabiliyorum.hiç olmadık bir zamanda keyfin kaçıyor..zaman iyileştirecek sanırım yaralarımı..
duaların için sagol arkadaşım..

canım arkadasım bnm .. bu surec cok zor bır surec.. her ne kadar baska bır bebek acımı dındıremez desende ınan farklı olucak hersey.. o yenı bır melek olucak ve kollarında sevgıyle buyuyecek.. ona tum zamanını verıp saracaksın yaralarını yenı melegınle..
elbette öykum tektı.. ve onun yerını baska bır kardesı alamaz. ama yenıden bebegın oldugunda ınan kendıne acı vermekten vazgecıp hayata bebegınle tutuncaksın ..
ınankı hersey daha farklı olacak..
sadece ınanman onemlı olan ..

her zaman dualarımdasınız.. bır sarkım var bnmn öyküm için hep açıp ara ara dınledıgım . daha sana bıle soylemedım hangı şarkı oldugunu .

gecen gun eşımle dışardaydık o bırınden bışey almaya gıttı baya uzun surdu ışını halletmesı ben arabada kaldım telımde var o şarkı açtım bagır bagıra agladım rahatladım ...

öykumu ruyanda gorursen hemen bana msnden anlat.. anneye , enışteye cok selam

yazdıklarınızı okudum sizi tanımıyorum ama inanın üzüntünüzü paylaşıyorum şu anda hıçkırarak ağladığım için bebeğim anlamaz gözlerle yüzüme bakıyor rabbim sabır versin mükafatı çok büyük olacak bu acıya sabretmenin inşallah cennette sonsuza kadar birlikte olursunuz Allah bütün evladını kaybedenlere sabır versin arkadaşım...

seli Allah seni bebeginden ayırmasın arkadasım..hep söylüyorum bana yazdıgınız iki mesaj,desteginiz aklımı korudu..yoksa çoktan delirirdim inanın..
sadece kızım ölmedi benim,9 ay boyunca kurdugum hayallerim,anneliğim,herşeyim öldü..tutundugum bikaç şey var..o kadar..
denizcim canım en büyük destegim,msne giremiyorum ne zamandır..girdigimde sen olmuyorsun..bebek fikrine inan hiç hazır değilim..ama geçen gün düşündüm yine bir bebegim olsa diye sadece bir an ama..sonra yine kabullenemedim..bana kızmayın böyle hissediyorum şu anda..ama kendimi,vücudumu hayatımı yeni bir bebege hazır hissettiğim anlar da gelir belki..umutsuz değilim..öncelikle biliyosun yasadıgım yer bir ilçe kadındogum bölümü yok..bizde kan uyuçmazlıgı problemi var..ben çnce kendim iyileşeyim,sonra iyi bir şehir bir doktor..ne bileyim be denizcim..hayırlısı..
bu arada sen hangi şarkıyı dinliyosun merak ettim canım..çok sagolun hepiniz..
öykümü haftada en az iki kez görüyorum..ve inan bana yanıma geliyor anlıyorum..büyüyor rüyalarımda..saçları uzun ona giydiremedigim pembe elbisesiyle..emziriyorum..ve gidiyor..uyandıgımda gögsüm sızlıyor..böyle işte...

Allahım parmaklarım klavyede kaldım yıne.. ne yazsam sana acını dındırse.. hangı sıhırlı kelımeler nerede saklanıyorlar evlat acısını hafıfletmede... bılsem bır bılebılsem..
keşke bnmde ruyama gelse. ınan cok ısterım ..
bugun yıne resımlerı çaldı gozume cnm yegenımın.. gercekten farklıydı.. melekler kadar guzel
bakmadan gectım resımlerden..

aral duşse bı yerı acısa.. yada hastalansa öykum gelıyor aklıma..
sen
sabrın..
Allahım yardımcınız olsun .. elımden başka bırşey gelmıyor..! cok cok uzgunum..
senın kadar olamaz tabıkı ama ztn duygusal olan yuregımı cok hırpaladım öykume..
gerı gelse daha neler feda ederdım ama başka bır çareyle yenı bır hayatla da onu yaşatabılırsın..
ınşallah hayat sana mutlulukların en buyugunu tekrar yaşatır canım.. Sen mukemmel bır arkadaş bır dost ve Annesın..

Rabbım sıze bu yolda metanet sabır guc ve hayata sımsıkı tutunma ısteği versın ınşallah..

dılerım kı hayal ettıklerın olur ve hazır oldugunda yenı melegınle yenı hayatına bır an once başlarsın..

Canım inş kendini hazır hissedersin ve yeni bir yavruyu kucağına alırsın.İnan bunu hepimiz yürekten istiyoruz.Çünkü acının ilacı olacak buna inanıyoruz.Ama tabii önce senin kendini hazır hissetmen önemli.
Seni hiç tanımıyorum,öyle bi muhabbetimizde olmadı biliyosun.Ama inan hep aklımdasın.Yüreğinin ferahladığı zamanları görmek duasıyla inş.Rabbimden duam.Ama senin bu kadar iyi tutunmanın 'inanç' olduğu o kadar aşikar ki.Biliyosun o kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.Sana da huzur dolu günler göstereceğine yürekten inanıyorum.
Hayatında herşey çok çok çok daha iyi ve huzurlu olsun inş.:Saruboceq:

gülşahcım dün bütün gece seni düşündüm acını anlamak hissetmek istedim ve seninle bazı şeyler paylaşmak istedim
Biliyormusun insanların ruhunu almakla görevli olan melek Hz. Azrail bebeklerin çocukların ve insanlardan da gerçek anlamda mü'min olarak yaşamış olanların ruhunu alırken onlara en güzel haliyle görünür ve onları hiç incitmeden bazen çok güzel kokulu bir çiçek uzatarak, ruhunu alacağı kişi o çiçeğin mis gibi kokusunu içine çekerken hiç hissettirmeden alırmış ruhlarını...Bazen de en sevdiği insanın görüntüsüne bürünürmüş, bu şekilde o anda çok güzel bir mutluluk tattırarak, o mutluluk anında ruh Allaha kavuşurmuş, senin meleğin de böyle bir anda Allaha kavuştu...Hiç acı duymadan. ..
Allah'ın yarattığı kulların içinde en sevgilisi kim desem şüphesiz Hz. Muhammed (S.A.V.) deriz değil mi? Biliyor musun sevgili peygamberimiz evlat acısı denilen o muazzam kederi hayatında üç defa tattı..Cennette yavrusuyla buluşacağını hepimizden iyi bilen o sevgili peygamber dahi kucağında yavrusunun vefat etmesiyle gözyaşlarını tutamadı. Ve ağlamasını hayretle karşılayan yanındaki sahabilerine, gözyaşı merhametimizdendir, benim size yasakladığım ise yırtınırcasına bağırmak ve isyan etmektir. Şu an benim kederimi şu karşıdaki dağa yükleseler dayanamaz paramparça olurdu diye cevap verdi. Allah en sevdiği kullarını en çetin imtihanlara tabi tutmuş, bir kez değil üç kez evlat acısı vermiş...Allah sana da bunu verdiyse mutlaka bir hikmeti vardır canım...Tabii ki üzüleceksin ağlayacaksın da...Nebiler nebisi dahi Allah'ın en sevgili kulu iken, ahiret hayatını herkesten iyi bilen kulu iken kederden gözyaşı dökmüş, ama rabbine sığınmış ve ondan gelene boyun eğmiş. Sen de aynı şekilde sabrediyorsun, inşallah bu acı seni daha da olgunlaştıracak ve ahiret hayatında bir mükafat olarak senin karşına çıkacak kardeşim...

gulsahcım canım...içim acıdı..gozyaslarıma hıckırıklarıma engel olamadım...Allah sabır wersın canım..hamılelıımın 32ıncı haftasındayım ve ole içim acıdıkı basından gecenlerı okurken anlatamam..Rabbım kımımızıde boyle sınıyor işte...sozun bıtııgı yer,sana tesellı olmak acını paylasmak için yazmak ıstedım ama olece bakakalıorum...oykumuz artık bı melek...ve cennette annesi...dusuncelerınde haklısın canım..bızler nekdar anlamaya calıssakta yasadıklarını tam bılememeyız..kendını hayatını bedenını yureını ne zaman hazır hıssedersen ozaman kucak ac ıkıncı melegıne...sewgıler..Rabbım sabır versın.

gülşahcım canım,bizim bebeklerimiz aynı zamanda doğmuştu sanırım.bende haziran annelerindenim.yazıları hep takip ediyorum ama pek yazmaya vaktim olmuyor.
meleğinin Allah a kavuştuğunu ilk yazdığında okumuştum ve günlerce kendime gelememiştim.o zamandan beri hiç yazmadım buraya.çünkü ne diyeceğimi bilemedim.hatta haziran annelerine de yazmayı bıraktım.kızıma baktığım zaman öykü ve sen geldin aklıma hep.bazen ayşeye bişey olsa naparım diyorum.anne olunca insan psikopat oluyor biraz.sonra gülşah nasıl dayanıyor işte öyle diyorum.sen onu bi de bana sor diyeceksin.....
bugün kayınvalideme gittim.kızım onun kucağındayken bile özlüyorum.Allahım sana ve eşine çok büyük sabır versin.ve bir daha böyle bir acı yaşatmasın.birçok arkadaşın dediğine bende katılıyorum.bence ne yap et şehre git iyi bir dr bul ve bebek yap.asla ama asla öykünün yerini tutmaz tutmamalı da ama bir parça yüreğin serinler.yeni bir heyecan olur evinizde.bunu bir düşünün.
her zaman aklımdasın.burada tuhaf bir gönül bağı kurduk hepimiz.:1hug:tanışmasakta dualarım seninle.....

Merhaba,
Mesajınızı yeni gördüm.. Ben de Temmuz annelerindenim... Hemen hemen aynı zamanlarda bir konu açıp dua istemişiz. Ben yoğun bakımda yatan 10 günlük kızım için istemiştim, siz kaybınız karşısında sabır için... Okurken gözyaşlarım sel oldu aktı. Yaşadıklarımı düşündüm, ya ben de kızımı kaybetseydim nasıl yaşardım dedim ki doktorlar öyle çok umutlu değillerdi yavrumdan ama o başardı... Tüm mesajları okuyamadım dayanamadığım için o yüzden rahatsızlığının sebebinden bahsedip bahsetmediğinizi bilmiyorum. Ama neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, zira o noktaya çok yaklaşmıştım. Allah sabır versin size ve hazır olduğunuzda yeni bir yavruyu sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum.

Bir de şunu söyleyebilirim ki bu hiç bir zaman unutulmayacak... ama acınızla yaşamayı öğreneceksiniz... Nasıl mı söylüyorum, annem 10 yaşındaki kızını toprağa vermişti... aradan 26 yıl geçmesine rağmen hala unutmadı ve unutmayacak ölene kadar... Ama artık o acıyla yaşamayı ve hayatına devam etmeyi öğrendi... En kısa zamanda darısı başınıza olur inşallah...

arkadaşım allah yardımcın olsun sabırlar versin.inşallah böyle acıları tekrar yaşamazsın.cennetteki meleğin hep yanında olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…