öyküm artık yok...

sensizim,içim burkuluyor..sabahtan beri mesaj geliyor öğrencilerimden..kızınız yok ama biz varız diye..sabredin öğretmenim diyorlar küçücük yürekleriyle..
anneler günü geçsin bir an evvel..hep acıyan içim daha da bir acıdı bugün..seni çok özlüyorum...

canım arkadaşım diyorum çünkü seni tanımasamda şu anda bilgisayarın başında ağlıyorum bebeğin cennette seni bekliyecek
1 sene içinde hamileyken 2 kez bebeğimi kaybettim onlarda beni bekliyor
Allah dayanma gücü sabır versin isyan etmeden acını yaşa
inanıyorumki seneye anneler gününde bizde kutluycaz

Allah başka acı vermesın gulişahım .. bılıyorum senın ıcın cok zor bırgundu .. ama bılkı sende bır melek annesısın.. sende yuce bır ANNESIN..

ve anneler gunun kutlu olsun .. bır bebegın daha olsun benım tum dılegım bu.. ..
Rabbım dıger sevdıklerınle ayrılık yaşatmasın..

Başınız saolsun,Allah sabır versın..Ne söylesek az kalır eminim acınız için..Allahım size acınızı hafifletecek bir melek nasip etsin tez vakitte..

Basin sagolsun canim allah sabirlar versin. baska bir bebek düsünmüyormusun??

Canım allah sana sabırların verebileceği kadar büyüğünü versin, bizim söylediğimiz kelimeler, cümleler teselli olmayacaktır... Başın sağolsun allahım bir daha sevdiklerinden yana sınamasın ne seni nede hiç bir anneyi...Hiç bir anneye evladının acısını tattırmasın, amin....

ben henüz anne değilim o duyguyu tatmak nasip olmadı ama acını yüreğimde hissettim çok üzüldüm allah sabır versin sana.

Gülşahcım bende bebeğimi doğumuna 2 gün kala karnımda kaybettim.ınan çok üzüldüm bebeğin için.Ama bizim tek tesellimiz bebeklerimizin cennette olması.Minik meleklerimiz bizi cennette bekliyor...Onlar cennette çok mutlular,unutma canım...

allahımm yaa allah bidaha yaşatmasıı böyle acı şeyy canımmm çok üzüldümm gözleim den yaşşlar aktıı tutamadımm hiç bişey yazmak gelmiyor içimdenn allah o dr bildiği gibi yapsınnn en kısa zamanda tekrar anne olman dileğiyleee

canım benimmm Allahım sana sabırlar versin dayanma gücü versinne kadar acı tahmin edebilişyorum allhım kimselere yaşatmasın böyle acılar..

o doktora da hasta bakıcıya da hiç bişey oldugu yok...elimiz kolumuz baglı bekliyoruz..ben evladımdan olmuşum kimin umrunda..
diğer mesaj yazan arkadaslar teşekkürler...kızımın dogumgünü yaklaşıyor..çok korkuyorum..o gün yine dibe vurmaktan..annem ve kızkardeşim gelcek izmirden..yanımda olmak istemişler..bryerler gitçem gezcem..ve dayanabilrsem burda öykümle aynı gün dogan öğretmen arkasımın oglu var onu görmeye gitçem..bugün bir adım attım,19 mayıs için stada gittim yanıma 4 yaşında bir kız oturdu,onu sevdim,konuştum..ama bir bebege özellikle kız bebeklere bakamıyorum..yapamıyorum...
Allahım zaman çabuk geçsin..
arkadaslar kızacak belki ama yeni bir bebek istemiyorum..teselli de istemiyorum..yine herşey nasip...

Gülşahçım..Kader arkadaşım...Bugün biz de benden 15 gün önce doğum yapan bir arkadaşımla piknikteydik...Normalde çocuklara deli olan ben, 3 yıl sonra dokunabildim o çocuğa...Arkadaşımın oğlunu kucağına alışı,sevişi bile dokunuyordu bana...Yeni yeni alışıyorum...Alışmak dediğimi de sen anlarsın zaten..."Oğlum yaşasaydı"lar gitmedi aklımdan bir an bile...

Gitme bence...İçin daha beter yanacak.Biliyorum,daha kötü olacaksın...Zamanla olur ancak alışman zaten,aşmam gerekiyor diye zorlama kendini...Kİmse senin kusuruna bakmaz..Gitme arkadaşım...

canım ne olur biran önce hamile kal bak gidecek hafifleyecek acın bende kaybettim ilk bebeğimi hemen hamile kaldım şimdi çok mutlluyum hiç aklıma gelmiyor diğeri ne olur tekrar dene

bennucum sendemı bebegın dogduktan sonra kaybettın yoksa karnındayken mı ??

ıkısı cok farklı oluyordur bence.. o açıdan sordum bunu sana..

öykum dogmuştu 40 gun annesıyle yaşadı .. gulşah onu gordu kokladı sardı sarmaladı emzırdı yıkadı .. beraber uyudular .. bu daha acı

ama sana bı konuda katılıyorum o da gulşahımın bana kızsada soylıcem .. yenıden anne olması.. bu buyuk fark yaratıcak hayatında bence bıtanecık arkadaşımın ama şuan farkında deıl

öykume ıhanet edıcekmış gıbı hıssedıyor oysa o annesının mutlu olmasını ısterdı..

bu arada gulşahcım bencede vuslatın dedıgı gıbı gıtme o gun sana acı verıcek her yerden herkesten uzak dur..

bende aralın dogum gunu yaklaştıkça hem sevınıyor hemde acı cekıyorum .. unutmadım unutmayacagımda canım..

kk ya her oglumla ılgılı şey yazdıgımda öykum gelıyor aklıma .. ne olur affet bazen senı uzecek şeyler yazıyorsam....

çok zor canım Allah tükenmemiş sabırlar versin içim yandı inan ağlıyorum şu an bende hamileyim ilk bebeğim ilk trimesti hep kanamyla kaybetme korkusuyla yaşadım herşey bir imtihan ama bu çok acıı seni cennette bekliyor meleğin sana duacıı şimdi belki erken ama yeniden içinde bir melek büyütürsen sana ilaç olur inşş :Saruboceq:dualarım seninleee

canım olur mu,ne ince bir düşünce..hayat kimine gülüyor,kimine acı veriyor..anlatçaksın yazacaksın tabi..evlatlarınıza bişey olmasın..bende hep uzak durdum acı veren şeylerden hala duruyorum ama nerden kaçayım.heryerde bir bebek..ve inadına gözlerime bakıyorlar..markette,yemek yemeye gittiğimizde,yürüyüşte..bu arada sana öyle geliyor aklında o var ondan diyebilirsiniz ama üçüne kız arkadasım şahit oldu..yani bende evet acı çekçem biliyorum ama dayanmam lazım artık arkadaslarım..nereye kadar kaçmak..Aglasamda içimde parçalansa birine bakmam lazım..
bir arakdas yazmış hatırlamazsın bile diye..onu tanıyorum sanki,kırmak için yazmamıştır..

bazen teselli sözleri farklı olabiliyor..eşinin tohumunu kurutursun Aglama diyenleri bile duydum..ben asla unutmak istemiyorum..denizin dedigi gibi ben onunla dolu dolu kırk gün geçirdim..
yeniden anne olamaya gelince denizim yapamıyorum..düşünüyorum alışmaya çalışıyorum bu fikre ama olmuyor..belki yine öykümü istedigimden..belki emzirme korkumdan..yine kaybetme hissinden..bilmiyorum...dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…