öyküm artık yok...

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama canim ne diyecegimi bilemiyorum icim yandi acini icimde hissettim basin saolsun...cok ama cokkk uzuldum inan...

bnm de iki çocuğum vr.biri kız diğeri ise erkek.allah tan onları sorunsuzca büyütebildim.biri 10 değeri ise 11 yaşında.sEnın acını bir anne olarak çok iyi anlıyorum...
BAŞIN SAĞOLSUN...ALLAH HEPıMıZı KORUSUN...

canım ben karnımdayken kaybettim gülşahınki çok zor oldu rabbim yar ve yardımcın olsun acın hafiflesin öyküm hepimizin aklında kaldı hiç unutamadık şu an bile ağlıyorum kk ya her baktığımda gülşahın mesajlarınıda okuyorum gülşahcım öykümün doğum günü geliyor acını anlayabiliyorum anneliği tekrar denemelisin belki bana kızacaksın ama sen çok iyi bir annesin göreceksin bak rabbim insana kaldıramayacağı yükü yüklemez ikincide hiç sorun yaşamayacaksın ömür boyu öykümü unutamayacaksınki ne olur tekrar den lütfen böyle kendini nereye kadar üzeceksin buradan senin hamileyim haberini bekliyorum korkma adım at biz hep senin yanındayız canım sen anneliği herkesden daha çok hakediyorsun rabbim içindeki evlat acısını dindirsin kucağına yeniden verssin seni çok seviyoruz daima kalbimiz seninle hergün dualarımızdasın hiç unutma

hayat sadece bır tıyatro..hepimiz bıze dusen rolumuzu oynuyoruz..sonsuz hayat öldukten sonra baslıo((( rabbım bızı sadece ibadet edelım die yaratmış..kuranda yazan bu..allah hepimize merhamet etsın..sabır versın gucversın..guzel izmirin guzel annesı inşllah en kısa zamanda gönul ferehlıgına kavusrsun..melegın cennette rabbım inş tekrardan nasıp eder bır evlat sahıbı olmanı ..sonsuz sabır dılıyorummm/COLOR]:Saruboceq:

son derece katılıyorum... ve sana tesekkur edıyorum arkadasım

bende gulsahın hamıleyım dıyecegı gunu ıple cekıyorum yenı bır gunes yenı bır hayat tabıkı öykumu unutmadan.. yenı bır melekle guzel bır hayat guzel umutlu ve mutlu baslangıclar....

cok cok cok ıstıyorum bunu ..
arkadasıma hamılelıkte cok yakısıyor uzun boyunda gobusu cok tatlı duruyor..

bencede gulsah korkmaa Allah sana bu kez boyle bı acı yasatmıcak hersey mukemmel olucak .. ben ınanıyorum burdakı bır cok arkadasım gıbı...

senı cok sevıyorum canım Şeniz

canım çok üzüldüm başın sağolsun senağlamaallah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah:Saruboceq:

bugün aklıma eseni yaptım..biraz keyfim yok aslında kızımı özlüyor,kimseye anlatamıyordum..okulumuzda bir öğretmen var ve oğlu var öykümle yaşıt..ona bir anda beni götür size dedim ve okul çıkışı birlikte gittik efeyi sevmeye..yine heyecanladım..yine boğazımda kocaman bir düğüm kaldı.kucagıma aldım sevdim..boynunu büküp baktı bana hep tıpkı kızım gibi anlamlı..
ne zaman bir gülücük attı bana o zamaan dayanamadım..gözlerimdeki yaşlar aktı gitti..sarıldım ona kokladım saatlerce Agladık ailecek..attım içimdekileri..
bunu niye anlattım belki bilmiyosunuz ama bu adım benim için çok önemli kız bebeklere hala çok hassasım ama bir yerinden tutmalı hayatı..ısrar olmadan teklif olmadan yaptım bunu..o yüzden büyük bir adım attıgımı düşünüyorum..
arkadaslarım yine yazmış...bana bebek sahibi ol demenize kızmıyorum..kıyamıyorum size çare olmaya çalışıyosunuz bana..ama yine söyleyeyim düşünemiyorum şu anda bunu..acı çekmek için degil..olmuyor..zaman herşeyin ilacı..hiç bir bebege bakamam derken kızımla yaşıt bebegi aldım kucagıma,sevdim..zamanla daha küçük bebeklere alışırım belki..dualarınız öyle güzel geliyor ki..lütfen esirgemeyin...

Son düzenleme:
cnm ilk defa okudum allah sabır versin.zaman her şeyin ilacı bi bakmışın sağlıklı yeni bi bebişin olmuş.öykün şimdi cennette bunu düşün mutlu olmaya çalış.biliyorum karşıdan söylemesi çok kolay ama elimizden başka bişey gelmiyo.her gece dua edicem senin için.tüm dualarım seninle

sen böyle yaparak bizide üzüyosun inan çok kızıyom sana etrafımda bir sürü bebeğini kaybetmiş insan var kır şu inadını onlar tekrar hamile kalarak acılarını hafiflettiler hamile kaldığını öğrendiğin an hayatın 180 derece değişecek tecrübelerle konuşuyom dediğimizi yap birkere başka bebekler sana umut vermez acını dindirmez sen ancak kendi bebişinle hayata dönersin ben senin yerinde olsaydım hemen hamile kalırdım tek çarende bu ister inan ister inanma allaha emanet ol

canım benim ya,inan çok üzüldüm,Allah sabır versin,böyle bir durumda ne söylenir onu bile bilmiyorum,kelimeler yetersiz kalıyor:çok üzgünüm:

Gülşah canım ya,başta okumak istemedim inan,hatta hepsini okumadım,ben kızıma yeni kavuştum,bir anne olarak yaşadıklarını tahmin bile edemiyorum
of canım valla ya
sorumsuzların yüüznden başınıza neler gelmiş
offff offfffff
öyle içten yazmışsın ki
içim parçalandı
Allah sabır vesin cnm:teselli:

amacım sizi üzmek değil arkadasım..eğitimcisin benim gibi,empati yapabilirsin..ben karnımda kaybetmedim bebeğimi,kucagımda agu diyerek çırpınarak öldü ve ben emzirdikten saniyeler sonra..
ben etrafımda kimse yok tek benim bebegim öldü demiyorum aksine bunu düşünüyorum ve biraz daah su serpiliyor yüreğime..
şuna gelince ben inat etmiyorum bebek yapmıcam diye bir inat olabilir mi sence yada acı çekmek istemek gibi..ben sadece zamanı var diyorum v e doktorumda öyle istiyor..sözlerin biraz incitici geldi bana..buraya kimsei üzmek için yazmıyorum..meleğini kaybeden bir anne olarak nasıl ayakta kalınır,bu aşamalarda neler yaşanır onu paylaşıyorum..ve acımı sizlerle hafifletmeye çalışıyorum..hayata dönmek derken hayattan hiç kopmadım ki..acımla yaşamayı öğreniyorum..çocuk yapmak sorun degil bennucum,ona saglıkla bakmak onu büyütmek mesele..ve saglam bir psikolojiyle..ben iyi olursam evladıma karşı daha da iyi olurum..bir an gözlerini kapat ve şuanda sahip oldugun anılarını paylaştıgın meleğinin yok oldugunu(Allah KOrusun) düşün,hemen çocuk yaparmıydın?

gulşahcım bennuda acını paylastıgı ııcın bır bebegının daha olmasını ıstedıgınden yazmıstır bu duygularını.. senı ıncıtmek bence aklına bıle gelmemıstır canım ..
evet sanırım senın bıraz daha zamana ıhtıyacın var..
ama bısey dıyıcem psıkolojım duzelsın dıyede cok beklersen bu psıkolojıler hıcc duzelmıyor bıtanem hayat her an bıze bır acı daha verebılıyor ölumlu dunya..

eşın ve sen cok ıyı şeylere layıksınız.. ıyı guzel gunlere bır an evvel kavuşmanı canı gonulden dılıyorum..
dun öykümün dogum gunuydu hep aklımdaydın ama arayamadım senı
ne dıyıcektım kı.. bogazımda dugumlenırdı cumlelerım
hem annen kardesınde yanındalar ve sen hatırlamak ıstemedıgınden arayamadım ben sana nasılsın bıle desem sen öykumu hatırlıycaktın..
belkıde aılenle guzel bır sohbetın ortasında ararım fln dıye ödum koptu anlayacagın
senın o gununu arayıpta zehır etmek ıstemedım..

canım ne olur sana yazılanlara kızmaa ınan okuyan herkesın ve bennu gıbı bebegının kaybetmıs herkesın ıcı yanıyor bu satırları öykumun hıkayesını okurken..
belkı bır nebzede olsun bı ışe yarar dıye konusuyoruz bızler ışte..

kendını bır an evvel toparlanman dılegımle canım..
allah sana ve esıne omur versın ..

ayrıca efeyı sevmen kucagına alman cok guzel bır adım bencede.. cok taktır ettım..
bırgun Aralıda sevıceksın canım .. beraber sarılır doya doya aglarız..

ama bırgunde sevınc gozyasları dokmek ıstyorm senınle beraber herseyın zamanı var canım allah gonlune gore verıcektırr .. cok cok opuyorum senı bu yaz gorusucez ztn .. planlarını ona gore yap .. selamlar evdekılere

teşekkür ederim arkadaslar;dün mezar yaptırmak için mezarlığa gittik..herşey bir rüya sanki..aniden düzelecek gibi geliyor..kızıma mezar yaptırmakta varmış diyorum..acı çekiyorum ama şükrediyorum..davamızdan hala bir ses yok..merakla bekliyoruz..çok bekleyecegiz sanırım..böyle işte..bugün istanbula gezmeye gitçez eşimle inş..biraz dinleriz diye düşünüyorum..Allah tüm evlatlarını kaybeden ailelere sabır versin..

:çok üzgünüm: umarım bu gezi sana cok i gelir allah sabır versin canımopuyorumnanaktan

tatlım Allah san a sabır versin ne diyim kolay degil ama lütfen senin önceki konularında sigara kullandıgın bölüm vardı acaba bu yüzden olabilirmi???Eger bundan dolayıysa lütfen insanları biliçlendirme adına konu aç siğaranın zararlarını lütfen başın sağolsun ayrıca hiç üzülme sen sağlılklı bir anne oldugun sürece sonraki bebişinde sağlıklı olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…