- Konu Sahibi burningaura
-
bebegim gayet saglıklı gelişiyordu..son iki güne kadar bişey anlamadık..cuma günü gündüz doktora götürdük..nefesini dinledi..bogazı kızarmış dedi ve ilaç yazıp gönderdi(çocuk doktoru toplantıda oldugundan acil doktoru yazdı)gece annemin içine sinmedi yine götürelim dedi;bir yıgın gibiydi..halsiz bitkin..ememiyordu düşünün..en son emdigini kustu..devamlı uyku ahlindeydi..bizde götüdük..doktor şüphelendi aynı doktordu..röntgen istedi..filme garip garip baktı ve normal dogum mu dedi..evet dedim..iyice sasırdı..bu gece yatıralım dedi..oksijene bagladılar
bir ara çıkardım emzirdim kızımı çok açtı aglıyordu..bir anda mosmor oldu..gözleri döndü..annem hemen ters çevirdi..kurtardık..çocuk doktoru aramalarına ragmen hala ortada yok!!
tekrar fenalaşınca serum verdiler..ellerini bacaklarını delik deşik ettiler damar bulcaz diye..o bagardıkça ben binkere öldüm..
o gece bekledik basında annem 4 saat salladı onu uyusun diye..uyudu..sabah annem eve gitti kayınvalidem geldi..nobetçi hemşire kısa sürelerle emzir dedi..ama geceki olaydan korka korka emzirdim..sonra yine uyudu(1 2 dakika emzirdim..)doktor hanım 3 te teşrif ettii..zaturre teşhişi koydu tedaviye basladı ve yine nöbetteki hemşireye emzirmemi söyledi..morarma olursa kasıkla ver dedi..bu sefer benim annemle yalnızdık..az bişey emzirdeim ve agzından mememi zorla çektim..öyle açtıki..annem yine morardıgını gözünün döndügünü söyledi..koridorda bas bas bagırdım nöbetçi asagı inmiş..çagırdım geldi..annemin yanına gittik ve teyze evham yapma dedi güldü çıktı..çıktıktan 1 dakika sonra bebegim gözlerini anneme dikti ve agu dedi son kez ...,
daha fzla yazamıyorum..bunu bile zor yazdımm.dua edin nbe olur..ve ne derlerse desin büyükler mutlaka en ufak bişeyde doktora gidin..
,
canım ben karnımdayken kaybettim gülşahınki çok zor oldu rabbim yar ve yardımcın olsun acın hafiflesin öyküm hepimizin aklında kaldı hiç unutamadık şu an bile ağlıyorum kk ya her baktığımda gülşahın mesajlarınıda okuyorum gülşahcım öykümün doğum günü geliyor acını anlayabiliyorum anneliği tekrar denemelisin belki bana kızacaksın ama sen çok iyi bir annesin göreceksin bak rabbim insana kaldıramayacağı yükü yüklemez ikincide hiç sorun yaşamayacaksın ömür boyu öykümü unutamayacaksınki ne olur tekrar den lütfen böyle kendini nereye kadar üzeceksin buradan senin hamileyim haberini bekliyorum korkma adım at biz hep senin yanındayız canım sen anneliği herkesden daha çok hakediyorsun rabbim içindeki evlat acısını dindirsin kucağına yeniden verssin seni çok seviyoruz daima kalbimiz seninle hergün dualarımızdasın hiç unutma
cnm ilk defa okudum allah sabır versin.zaman her şeyin ilacı bi bakmışın sağlıklı yeni bi bebişin olmuş.öykün şimdi cennette bunu düşün mutlu olmaya çalış.biliyorum karşıdan söylemesi çok kolay ama elimizden başka bişey gelmiyo.her gece dua edicem senin için.tüm dualarım seninlebugün aklıma eseni yaptım..biraz keyfim yok aslında kızımı özlüyor,kimseye anlatamıyordum..okulumuzda bir öğretmen var ve oğlu var öykümle yaşıt..ona bir anda beni götür size dedim ve okul çıkışı birlikte gittik efeyi sevmeye..yine heyecanladım..yine boğazımda kocaman bir düğüm kaldı.kucagıma aldım sevdim..boynunu büküp baktı bana hep tıpkı kızım gibi anlamlı..
ne zaman bir gülücük attı bana o zamaan dayanamadım..gözlerimdeki yaşlar aktı gitti..sarıldım ona kokladım saatlerce Agladık ailecek..attım içimdekileri..
bunu niye anlattım belki bilmiyosunuz ama bu adım benim için çok önemli kız bebeklere hala çok hassasım ama bir yerinden tutmalı hayatı..ısrar olmadan teklif olmadan yaptım bunu..o yüzden büyük bir adım attıgımı düşünüyorum..
arkadaslarım yine yazmış...bana bebek sahibi ol demenize kızmıyorum..kıyamıyorum size çare olmaya çalışıyosunuz bana..ama yine söyleyeyim düşünemiyorum şu anda bunu..acı çekmek için degil..olmuyor..zaman herşeyin ilacı..hiç bir bebege bakamam derken kızımla yaşıt bebegi aldım kucagıma,sevdim..zamanla daha küçük bebeklere alışırım belki..dualarınız öyle güzel geliyor ki..lütfen esirgemeyin...
arkadaslarımla sevinçlerimi paylaşyım bugune kadar..şimdide yardımınıza dualarınıza ihtiyacım var...bebegimi 3 gün önce kaybettim..anlatması uzun..ve suanda halim yok..doktor ihmali çok büyük..kızım yokken nasıl yasarıjm bilmiyorum..dua edin bana olur mu??Allahj evlatlarınızı size bagıslasın..
amacım sizi üzmek değil arkadasım..eğitimcisin benim gibi,empati yapabilirsin..ben karnımda kaybetmedim bebeğimi,kucagımda agu diyerek çırpınarak öldü ve ben emzirdikten saniyeler sonra..sen böyle yaparak bizide üzüyosun inan çok kızıyom sana etrafımda bir sürü bebeğini kaybetmiş insan var kır şu inadını onlar tekrar hamile kalarak acılarını hafiflettiler hamile kaldığını öğrendiğin an hayatın 180 derece değişecek tecrübelerle konuşuyom dediğimizi yap birkere başka bebekler sana umut vermez acını dindirmez sen ancak kendi bebişinle hayata dönersin ben senin yerinde olsaydım hemen hamile kalırdım tek çarende bu ister inan ister inanma allaha emanet ol
teşekkür ederim arkadaslar;dün mezar yaptırmak için mezarlığa gittik..herşey bir rüya sanki..aniden düzelecek gibi geliyor..kızıma mezar yaptırmakta varmış diyorum..acı çekiyorum ama şükrediyorum..davamızdan hala bir ses yok..merakla bekliyoruz..çok bekleyecegiz sanırım..böyle işte..bugün istanbula gezmeye gitçez eşimle inş..biraz dinleriz diye düşünüyorum..Allah tüm evlatlarını kaybeden ailelere sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?