öyküm artık yok...

Allah'ım sana ve ailene sabır versin
melegin nur icinde yatsın
canım cok uzuldum cookk
ne diyecegimi bilemiorum su an soktayım
Allah sabır versinnn

Canım benim Allah sabır ve dayanma gücü versin sana.
Mesajını okuyunca içim çok yandı. İnşaallah cennette bir cennet kuşun oldu. söylemek kolay dayanmak çok zor farkındayım. Ne denir onu da bilemiyorum. Allah yardımcın olsun...

rabbim sana evliya sabrı versin ne diyeceğimi bilemiyorum ....................................

ben hala inanamiyorum,kac defa acip baktim sayfaya,aklimdan bir türlü cikmiyor..rüya olmasini ne de cok isterdim,burda okadar sey paylastik,kaderde aciyida paylasmak varmis..o bizimde minik kuzumuzdu...

kelimelerin,tesellilerin anlamsız kaldığı durumlar bu acı,inan okuyunca içimden bişiler koptu gitti hani olursunya öyle bişi..bende seninle aynı durumdayım oğlumu kaybedeli 3 hafta oldu 4,5 aylık bebeğimi topraklara verdim,insanların bi daha olur üzülme sözleri iyi niyetliydi ama içimdeki çığlığı sesi kim durduracaktı şimdi senin sesini bizler durduramayız ancak Allhım sana büyük sabırlar versin ne kadar acı bişi kendi başına gelince anlıyor insan..

senin güzel kızınla benim oğlum İnşallah cennetle oyunlar oynayacaklar ben böyle düşünüyorum ve ona kavuşcamı biliyorum beni en çok mutlu eden tarafı bu KAVUŞMAK...

elimde sadece 4 resim 4 video 2 tanede atleti var...

ALLAHIM SABIRLARIN EN BÜYÜĞÜNÜ VERSİN CANIMM..bi yönden de şansılıyız bu dünya fani gerçek dünyada İNŞALLAH şefaatlerine nail oluruz...

ACIN ACIMDIR....

canımmm allah sabır versin inan içim gitti okurken.minicik bebek.ama hep bardağın dolu tarafından bak...
ölümün geç olanı yok tabi ama ya daha büyükken olsaydı başına daha kötü şeyler gelseydi...
bak benim en yakın arkadaşım 5 yaşında sapasağlam bebeğini gözü önünde kaybetti...
tabiki bunun tarifi yok evlat acısı ama daha çok gençsin hiç korkma sapasağlam bebişlerin olur allahın izniyle.
melek şimdi o allah daha çok sevmiş her şeyde bir hikmet vardır dimi? canım benim nolur dik dur kendini sakın bırakma eşinlede problem olur lütfen birbirinize sarılın acını öyle yüreğine bas ve biraz toparla kendini olurmu?allah yardımcın olsun.

arkadaşım gercekten cok üzüldüm başın sagolsun allah sabır versin cok tatlı bi kızın vardı şimdi cok tatlı bi melek olmuştur o emin ol..daha anne olamadım ama benim bile canım yandı ya gercekten allah sabır versin sana ve eşine

canım okurken çok kötü oldum allahım yardım cın olsun ...allahım sna abüüyk sabır versin canım... böylesii sorumsuz doktorlarında bişi demiem allaha havale ediyorum...

Bu doktorlar ne kadar orumsuzlar ne kadar vurdum duymazlar...
Allah onu cennetine almış senş de yanına alcak bi gün ebedi ayrılık yok biliosun ona elbet kavuşcan bol bol dua et bebeğine ve güçlü ol sakinleş Allah sabrın en büyüğünü versin sana

canım içim yandı valla çok üzüldüm allah sabrını verir inşallah sen kendine dikkat et daha çocuğun olur sen üzülme sağlıklı kal sende...dicek bişey bulunamıyo ama içim yandı valla

Allahım sana buyuk sabır versın..
kımseye evlat acısı yasatmasın..daha evladım olmadı dogum yapmadım ama ınankı senın yerınde dusnudum kendımı..
Allahım kımseye kaldıramayacagı yuk vermesın.. evlatlarımızı bızlere bagıslasın..
basın sagolsun canım.. gercek dunyada gorusmenız dılegıyle..

basin sagolsun insanin evlati olunca daha iyi anliyor ne demek oldugunu cok uzuldum cok zor birsey gozlerim doldu ve is yerinde tutamadim kendimi ALLAH sabir versin sana ve esine artik sozlerin bittigi noktadayim yazamiyorumsenağlama

allahım sabır versin..sabrınında karşılığını versin.ateş düştüğü yeri yakarmış.ne desek boş-anlamsız.tek duamız aileniz için sabır dilemek.......

Canım Dualarımız seninle Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın olacağı varmış ne denirki o doktor da bir sebep Allah sana güzel kader ve bu acını unutturacak güzel bir hayat nasip etsin inşallah evet onu unutamazsın ölene kadar ama inşallah gönlüne göre sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim sana...

Allah sabir versin canim basin sag olsun inan cok üzüldük bende anneyim ve cok iyi anliyorum onlarin hasta olmasini anneler hic istemiyor ben oluyuyum yavrum olmasin diyoruz ama buda Allahin takdiri iste ne yapsak bos ins tez zamanda kendini toparlarsin

Böyle yazıları keşke hiç görmesek. Keşke rabbim hiç bir anneyi yavrusundan mahrum bırakmasa. İnsanın boğazı düğümleniyor yazacak hiçbirşey bulamıyor. Allah sabırlar versin, yardımcın olsun sana -kızını unutturmasa bile- hayırlı evlatlar versin. Yüzünü güldürecek, azıcık teselli edecek nice sebepler versin. Dünya sınavı işte. Bu en ağırı. Rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin. Sana kaldıracak gücü, sabrı versin. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…