Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???
30:30
Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???
mümkünmü çok severek ayrıldığın halde unutmak.....
bi yerde yazıyordu..herkes gerçek sevdiğiyle olacak deseler...kaç çift bi başkasına gider kimbilir....
vala söz nişan atmadım ama ilk sevgilim beni aldatmışt bende onu tekmelemiştim. sonra inanılmaz zor zamanlar geçirdim. o dönem üstüne sağlık sorunlarım oldu çok zor oldu hastaneler falan. sonra hayatımın aşkını buldum. hatta ex sevgilim dönmek istediğinde ona binlerce teşekkür ederim sayesinde hayatımın aşkını buldum demiştim. şimdi paşamla evleniyorum9 gün sonra düğün var:d bunlar olmaz şeyler değil. hayat bu birisi gelir vazgeçilmez en muhtesem sanırsın sonra gider öldüm sanırsın sonra bir başkası geleir işte bu dersin... rabbim herkesin ruh eşiini tez zamanda karşısına çıkarsın
kimbilir....
tüylerim diken diken oldu....
6 Yıl önce nikah günüm bile belliyken aldatıldım ve gözlerimle yakaladım.
Yerin binlerce km altına vurdum. Deliriyorum sandım.
Aşktan öleceğim ve artık asla kimseyi sevemeyeceğim sandım.
2 Yıl böyle geçti.
Daha sonra hayatıma güneş gibi doğdu nişanlım.
Şimdi geçmişe baktığımda Allah'a şükrediyorum.
İyi ki eskisini yazmamış kaderime. İyi ki aldatmış beni ve gözlerimle görmüşüm.
Binlerce şükürler olsun ki şuanki hayatıma.
mümkünmü çok severek ayrıldığın halde unutmak.....
bi yerde yazıyordu..herkes gerçek sevdiğiyle olacak deseler...kaç çift bi başkasına gider kimbilir....
Benim konum öyle garipki nikahıma üç gün kala evlilik sendromuna girdi ayrıldık kısmet diilmiş demek oysaki ne umutlar ne hayaller emek emek dizilen yuvam olmuştu...maşallah sana Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et 🙌
öylebı zaman gelırkı bu yasadıgın acılara sukrdersın eger bunları yaamasaydım boyle bırını tanıyamaz evlenemezdım dersın ve onunla basını her yasıtaga koyusunda elhamullah rabbım benı ondan kurtarmasaydın duvalarımı kabul etseydın ben boyle bı eşe sahıp olamazdım dersın her gun emın ol ve sabret olurmuuzulme Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.
(Bakara Suresi, 216 )
şuan ayrılık acısı çekip başka kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum..buda ayrı konu tabii..
o yüzden yeniden sevmek bana çok zor..onun yerine kimseyi koyamam.çünkü nefret ederek ayrılmadım.severek ayrıldım.
canım kaç yaşındasın?.......
bazı şeylerin yaşı yoktur hayatta....
ama çevrene bak unutup acısını dindirip hayata devam eden bir sürü insan vardır......
oysa acıyı yaşarken bir kendi düştü zanneder insan.......
ben inanrım ki hayatta gizemli sırlar vardır.....
acılar mutluluğa çıkar bazen.....
gecenin ardından gün doğar.....
yağmurun ardından güneş.....
yeterki sen bu yaşadıklarının daha güzel günlere gebe olduğuna inanarak yaşa........
ve klasik bir söz ama kimse senden daha önemli değil unutma.....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?