Öyle birisi gelir ki,Şükredesiniz gidenin yokluğuna!?

ZayseB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
88
8
1
İstanbul
Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

30:30

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

bende hep gelen gideni aratıyor ya

vala söz nişan atmadım ama ilk sevgilim beni aldatmışt bende onu tekmelemiştim. sonra inanılmaz zor zamanlar geçirdim. o dönem üstüne sağlık sorunlarım oldu çok zor oldu hastaneler falan. sonra hayatımın aşkını buldum. hatta ex sevgilim dönmek istediğinde ona binlerce teşekkür ederim sayesinde hayatımın aşkını buldum demiştim. şimdi paşamla evleniyorum 9 gün sonra düğün var:d bunlar olmaz şeyler değil. hayat bu birisi gelir vazgeçilmez en muhtesem sanırsın sonra gider öldüm sanırsın sonra bir başkası geleir işte bu dersin... rabbim herkesin ruh eşiini tez zamanda karşısına çıkarsın

mümkünmü çok severek ayrıldığın halde unutmak.....

bi yerde yazıyordu..herkes gerçek sevdiğiyle olacak deseler...kaç çift bi başkasına gider kimbilir....

öylebı zaman gelırkı bu yasadıgın acılara sukrdersın eger bunları yaamasaydım boyle bırını tanıyamaz evlenemezdım dersın ve onunla basını her yasıtaga koyusunda elhamullah rabbım benı ondan kurtarmasaydın duvalarımı kabul etseydın ben boyle bı eşe sahıp olamazdım dersın her gun emın ol ve sabret olurmu uzulme Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.

(Bakara Suresi, 216 )

6 Yıl önce nikah günüm bile belliyken aldatıldım ve gözlerimle yakaladım.
Yerin binlerce km altına vurdum. Deliriyorum sandım.
Aşktan öleceğim ve artık asla kimseyi sevemeyeceğim sandım.
2 Yıl böyle geçti.
Daha sonra hayatıma güneş gibi doğdu nişanlım.
Şimdi geçmişe baktığımda Allah'a şükrediyorum.
İyi ki eskisini yazmamış kaderime. İyi ki aldatmış beni ve gözlerimle görmüşüm.
Binlerce şükürler olsun ki şuanki hayatıma.

bi yerde yazıyordu..herkes gerçek sevdiğiyle olacak deseler...kaç çift bi başkasına gider kimbilir....

kimbilir....
tüylerim diken diken oldu....

Hayırlı olsun cnm inşallah darısı başıma yeniden sevebilirim umarım

kimbilir....
tüylerim diken diken oldu....

şuan ayrılık acısı çekip başka kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum..buda ayrı konu tabii..
o yüzden yeniden sevmek bana çok zor..onun yerine kimseyi koyamam.çünkü nefret ederek ayrılmadım.severek ayrıldım.

Benim konum öyle garipki nikahıma üç gün kala evlilik sendromuna girdi ayrıldık kısmet diilmiş demek oysaki ne umutlar ne hayaller emek emek dizilen yuvam olmuştu...maşallah sana Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et 🙌

çok acı çekmiştim ayrıldığımda o kişiden ama şu gün karşıma çıksa teşekkür ederim hayatımdan çıktığı için.çünkü o olmasaydı eşimin ne kadar iyi özelliklere sahip olduğunu anlayamazdım ve benden ayrılmasaydı hayatımın aşkıyla evli olamazdım.öyle ki her gün iyi ki bu adam benim eşim olmuş diye şükrediyorum.

Mümkün zamanla unutuluyor..

Bol bol dua et. Manevi olarak çok iyi geliyor.
Allah'a sığın... İsyan etme olur mu? Vardır bir bildiği yaradanın.

canım kaç yaşındasın?.......
bazı şeylerin yaşı yoktur hayatta....
ama çevrene bak unutup acısını dindirip hayata devam eden bir sürü insan vardır......
oysa acıyı yaşarken bir kendi düştü zanneder insan.......
ben inanrım ki hayatta gizemli sırlar vardır.....
acılar mutluluğa çıkar bazen.....
gecenin ardından gün doğar.....
yağmurun ardından güneş.....
yeterki sen bu yaşadıklarının daha güzel günlere gebe olduğuna inanarak yaşa........
ve klasik bir söz ama kimse senden daha önemli değil unutma.....................................

Çok haklısın inşallah mutlu olurum birgün yeniden sever ve şükrederim gidenin yokluğuna dua edin benim için 😔

Ben 5 sene once cok sevdigimden ayrilmis kahrolmustum bidaha sevemicem diye sonra esimi buldum yine cok asik oldum ama yurumedi simdi bosaniyoruz. Bu kez kahrolmuyorum cunku biliyorum ki gececek cunku ilk o sevdigimden ayrildigima hep iyi ki dedim hala da iyi ki derim

ister nefret ederek ister severek ayrıl.ikiside çok yüksek duygulardır ve birbirine dönüşmesi çok kolaydır. bir şey düşünmemeye çalış. zamanla zihnin netleşecektir. daha sağlıklı düşünüp aslında sevgini hak etmediğini görmen kolaylaşacaktır. zira evlilik sendromu denilen şey bildiğim kadarıyla ayrılağa kadar götürmez insanı. altında başka sebepler yatıyor olabilir

30 yaşındayım cnm ama yaşımı göstermediğim için herkes şaşırıyo bu duruma ama vakit geçiyo işte inşallah kısa zamanda acılarımı unutturacak biri karşıma çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…