Mümkün zamanla unutuluyor..
ister nefret ederek ister severek ayrıl.ikiside çok yüksek duygulardır ve birbirine dönüşmesi çok kolaydır. bir şey düşünmemeye çalış. zamanla zihnin netleşecektir. daha sağlıklı düşünüp aslında sevgini hak etmediğini görmen kolaylaşacaktır. zira evlilik sendromu denilen şey bildiğim kadarıyla ayrılağa kadar götürmez insanı. altında başka sebepler yatıyor olabilir
ister nefret ederek ister severek ayrıl.ikiside çok yüksek duygulardır ve birbirine dönüşmesi çok kolaydır. bir şey düşünmemeye çalış. zamanla zihnin netleşecektir. daha sağlıklı düşünüp aslında sevgini hak etmediğini görmen kolaylaşacaktır. zira evlilik sendromu denilen şey bildiğim kadarıyla ayrılağa kadar götürmez insanı. altında başka sebepler yatıyor olabilir
şuan ayrılık acısı çekip başka kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum..buda ayrı konu tabii..
o yüzden yeniden sevmek bana çok zor..onun yerine kimseyi koyamam.çünkü nefret ederek ayrılmadım.severek ayrıldım.
Bende haketmediğini bildiğim halde seviyorum nefret etmek gerekirken yerine başkasını koyamıyorum zaman ne kadar zaman geçmeli bilmiyorumzaten işin kötüsü haketmediğini bildiğim halde seviyorum...ama olmayacağını anladığım için ayrıldım.bitirme bizi dedi ama dayanmak zorundayım..
bu acıyı çok iyi bilirim......
ama emin ol geçiyor.....
ben bir kişide yaşadım....
öyleki nasıl nefes olacağım artık diyordum.......
elbette zor atlatıyor insan......
ama geriye dönüp baktığımda artık o kadarda değeri yok......
hatta aklıma bile gelmiyor.....
Allah unutmak gibi bir nimet vermiş......
ama insan unutmayacağım diye beynine kodlar ve sürekli onu düşünürse unutamaz......
bende severek ayrıldım....ikimizde ağlıyorduk......şuan yazarken bile o günü yaşıyorum ama
hayat devam ediyor.....
Ben 5 sene once cok sevdigimden ayrilmis kahrolmustum bidaha sevemicem diye sonra esimi buldum yine cok asik oldum ama yurumedi simdi bosaniyoruz. Bu kez kahrolmuyorum cunku biliyorum ki gececek cunku ilk o sevdigimden ayrildigima hep iyi ki dedim hala da iyi ki derim
Bende haketmediğini bildiğim halde seviyorum nefret etmek gerekirken yerine başkasını koyamıyorum zaman ne kadar zaman geçmeli bilmiyorum
30:30
30 yaşındayım cnm ama yaşımı göstermediğim için herkes şaşırıyo bu duruma ama vakit geçiyo işte inşallah kısa zamanda acılarımı unutturacak biri karşıma çıkar
biri unutuluyor desin dicektimde...ben unutmakta istemiyorum....bugün tam 16.gün...
çok acı çekmiştim ayrıldığımda o kişiden ama şu gün karşıma çıksa teşekkür ederim hayatımdan çıktığı için.çünkü o olmasaydı eşimin ne kadar iyi özelliklere sahip olduğunu anlayamazdım ve benden ayrılmasaydı hayatımın aşkıyla evli olamazdım.öyle ki her gün iyi ki bu adam benim eşim olmuş diye şükrediyorum.
aynı yaşlardayız canım bende 28....hatta 29 olucam yakında...
aynı dileği bende istiyorum..........
inş en yakın zamanda mutluluk haberlerini alırız buradan.....
offf offf şuan bile ağlamak geliyor içimden...küçükte değilim 24 yaşındayım ama o benim ilk sevdiğim adam..yaşamadan insan bilemezmiş..ne zormuş...
onada..
banada...
ben varım:)) umutsuz olmamak lazım
Ne yazıkki götürdü ama dediğin gibi altta uyuyan bi durum vardı demek yerden göğe kadar ahım var ama o düştü peşime çok uğraştı sonunda aşık etti kendine sözde oda aşıktı bütün umutlarımı emeklerimi hayallerimi çaldı..,şimdi ise çalıştığım yerin önünden geçip gözleri beni arıypr ne yapmaya çalışıyorsa artık yazık bütün emekler heba oldu
öncelikle düşünce tarzını değiştirmeye çalış.neden arama, sorgulama kabul et sadece. ailem o çok sevdiğim kişiyi istemiyordu ve annemin en çok benim için hayırlısını isteyip dua ettiği zamanda ayrılmıştık. kendime hep annemin dualarının kabul olduğunu ve hayırlısının bu olduğu için bittiğini söyledim aylarca. ve bir süre sonra baktım ki bende de bitmiş. kimseye güvenemem, aşık olamam, evlilik asla düşünmüyorum derken eşim çıktı karşıma. ve bana bir değil bin emek verdi. sende umudunu yitirme asla. biz bilemeyiz bizim için ne hayırlıdır ama böyle olmuşsa bil ki hayırlısı olduğu içindir. yıllar sonra evlenip boşansaydın daha çok emek heba olacaktı. hep böyle düşün. acele etme. sen hazır olduğunda emin ol hayat sana güzellikler sunmak için çoktan hazır olacaktır
İnşallah cnm 🙌 inan babam hep dua ederdi istememişti onu sevmeye çalışıyordu ama hep hayırsızsa bozulsun derdi bende çok üzülürdüm demek hayırlı değilmişki Allah istemedi..çok sıkıntılı günler geçiriyorum bazen umutsuz oluyorum üzülüyorum duanızda banada yer ayırırsanız çok sevinirim 😢Ne yazıkki götürdü ama dediğin gibi altta uyuyan bi durum vardı demek yerden göğe kadar ahım var ama o düştü peşime çok uğraştı sonunda aşık etti kendine sözde oda aşıktı bütün umutlarımı emeklerimi hayallerimi çaldı..,şimdi ise çalıştığım yerin önünden geçip gözleri beni arıypr ne yapmaya çalışıyorsa artık yazık bütün emekler heba oldu
öncelikle düşünce tarzını değiştirmeye çalış.neden arama, sorgulama kabul et sadece. ailem o çok sevdiğim kişiyi istemiyordu ve annemin en çok benim için hayırlısını isteyip dua ettiği zamanda ayrılmıştık. kendime hep annemin dualarının kabul olduğunu ve hayırlısının bu olduğu için bittiğini söyledim aylarca. ve bir süre sonra baktım ki bende de bitmiş. kimseye güvenemem, aşık olamam, evlilik asla düşünmüyorum derken eşim çıktı karşıma. ve bana bir değil bin emek verdi. sende umudunu yitirme asla. biz bilemeyiz bizim için ne hayırlıdır ama böyle olmuşsa bil ki hayırlısı olduğu içindir. yıllar sonra evlenip boşansaydın daha çok emek heba olacaktı. hep böyle düşün. acele etme. sen hazır olduğunda emin ol hayat sana güzellikler sunmak için çoktan hazır olacaktır
Umarım başlığımdaki gibi olur ☺️5 yıl deli divane yaşanan aşktan sonra severek mecburiyetten ayrılmak zorunda kalmak ,yıllarca unutamamak,45 kioya düşmek ,yemeden içmeden kesilmek yaşadıklarımın bir kısmıydı sadece,kalpteki o sızı ,o sıkışma ,hiç geçmeyecek sandığım ağlama nöbetleri,bryan adams dinlerken ferdi tayfura sarmak ,bana onu sormayın unutmak istiyorum şarkısıyla gecelerce içmek de diğer yaşadıklarımın bir kısmı ,ama şimdi sor bana aptallıkmış hepsi ,evliyim 9 yıldır ,eşimi karşıma çıkaran rabbime binlerce şükür olsun .diğeri tarihin tozlu raflarında kalmaya mahkum olan temiz saf güzel diyebileceğim ,hatırlayınca sadece tebessüm ettiren bir aşk olarak kaldı.
Unutursun ,geçer gider ,üzülme.
Anlatmak istermisin yaşadıklarını☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?