yıllarca emek verdim. deli gibi sevdim. canımdan öte saydım. hayatının en kötü döneminde tanıdım. benim vesile olmamla hayatında ki her şey düzeldi. adam oldu desem yeridir. maddi manevi ne fedakarlıklar. anlatsam inanmazsın. sonuç ne dersen. evlilik arifesinde terk edildim. aileme bile karşı gelmiştim. ele karşı boynumu büktü. yerle bir oldum. ayrıldıktan bir hafta sonra sözlendi. muhtemelen aldatıldım da yani. sonrası acıydı benim için. sanki ben yerle yeksandım o ise mutluluktan uçuyordu gözümde. yemedim, içmedim, gezmedim , konuşmadım. bir süre yaşamadım. inan ki yıkanmadım bile. işyerinde ağlama krizleri, evde ağlama krizleri. derken bu böyle olmaz dedim. kendime gelmeliydim. işin kötüsü tam kendime gelecekken o arıyordu. özledim diyordu şere....siz. intikam almak istiyordum. nişanlıydı vicdanım ona da el vermedi. en sonunda çeki düzen verdim kendime. KABUL ETTİM. arkadaşlarımla ailemle mutlu oldum. derken hiç ummadığım bir zamanda, tahmin etmediğim şekilde eşimi tanıdım. Allah ı ma şükürler olsun iyi ki o insanla olmamış. çünkü hiç mutlu olmayacaktım. eşinde hangi özellik olmasını istersin diye sorsan eşimin aynısını anlatırım. o derece bana hitap eden, beni anlayan, almadan veren bir adama sahibim. ve eşimle mükafatlandırıldığıma inanıyorum. o kişide çektiklerimin sonucunda Allah bana hediye gönderdi sanki eşimi
3 buçuk yıldan sonra çk kötü bi şekilde ayrıldım.bir buçuk sene geçti üstünde.ondan ayrıldığımda çok kötüydüm günlerce ağlamıştım aptal gibi.
sonra ailemde sıkıntı yaşadım uzun bi süre.çok şükür o da yoluna girdi ama neden bilmiyorum hiç mutlu değilim
hepsi üst üste geldi ve benim yanımda ne bi arkadaşım ne bi dostum kimse yoktu sadece manevi bi abim vardı o destek oldu
çok zor atlattım halen de yaşadıklarımı atlatmaya çalışıyorum en ufak bi şeye aşırı tepki verir oldum
resmen duygularım karma karışık sevineceğim yere ağlar oldum
ama ayrıldığım için Rabbime bin şükür olsun hayatımda ilk kez doğru karar verdim Rabbim pişman ettirmesin beni bu kararım için.
sonra duydum çok kötü şeyler yapmış tam adına yaraşır şekilde.hak yerini bulmuş ve zamanı gelince bana çektirdiklerini kendi çekecek.
ama ben o zaman çok çok mutlu olacam Rabbimin izniyle.
her şeyi zamana bıraktım yeri gelince hayatıma öyle biri gelecek ki çok mutlu olacağıma inanıyorum
Ne kadar oldu ayrılalıöyle bir yerdeyim ki;ne onu sevebiliyorum ne de ondan başkasını...hayatımı en mutsuz dönemlerini yasıorum..bide onu unutamamışken unuturum umuduyla gidip aptalca sözlenmek ve o sözü 2 ay sonra atmam..onu hiç unutamıcak gibi hissediyorum..yasıorum yarın yine onsuz bi güne göz açacağımı bile bile yasıorum iştee
İnşallah cnm dilerim çok mutlu olursun
30:30
Bazı benzerlikler var hikayemizde Rabbim acılarını mükafatlandırmış maşallah..dilerim benimde acılarım öyle birisiyle mükafatlansınki şükredeyim bu olayın bitişine ama eş adayı çıktı yine görüştüm yok hissedemedim bişey
şuan ayrılık acısı çekip başka kimseyi sevemeyeceğimi düşünüyorum..buda ayrı konu tabii..
o yüzden yeniden sevmek bana çok zor..onun yerine kimseyi koyamam.çünkü nefret ederek ayrılmadım.severek ayrıldım.
keşke nefret ederek ayrılsak o zaman tutunacağımız dalımız olur bama şunu yaptı bunu yaptı diye bahane ararız ondan soğumak için . ama severek atrılınca olmuyor dünya başına yıkılıyor sanki ..yeniden bi hayatı düşünemiyorum zaten şimdi herşey anlamsız boşki bu dünyada neden yaşıyorum diyorum ...keşke bunlar bi rüya olsa bu kötü rüyadan uyansam
rüya olmadığını her sabah ve her gece anlıyorum inan...
birde halen onun sağlığını iyimidir kötümüdür üşümüşmüdür hastamıdır bunları düşünüyorum...
Allahım ayrılanda benim acı çekende.
ama mecbur olmak diye bişey var ...
ne yapayım...
bende sabah kalkınca yüreğime bi ağırlık oturuyor ondan anlıyorum ..ben kendimden çok eşime üzülüyorum o nasıl atlacak bunu diye yeniden hastalacak ben im yüzümden diye ...ne onsuz olabilirim nede onla ...allahım kimseye taşıyamayacağım yük vermezmiş ama benimkide çok zormuş çok ağırmış yinede isyan etmiyorum kaderimizde varmış ne yapalım diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum belkide onu seviyorum sanıyorum keşke alışkanlık olsa bu duygularım
sizin eşinizin sağlık sorunları vardı sanırım.ama işte elden bişey gelmiyor bi yerden sonra...
sevsende olmuyor olamıyor...
Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???
Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???
bende hep gelen gideni aratıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?