Öyle birisi gelir ki,Şükredesiniz gidenin yokluğuna!?

Bazı benzerlikler var hikayemizde Rabbim acılarını mükafatlandırmış maşallah..dilerim benimde acılarım öyle birisiyle mükafatlansınki şükredeyim bu olayın bitişine ama eş adayı çıktı yine görüştüm yok hissedemedim bişey

30:30

öyle bir yerdeyim ki;ne onu sevebiliyorum ne de ondan başkasını...hayatımı en mutsuz dönemlerini yasıorum..bide onu unutamamışken unuturum umuduyla gidip aptalca sözlenmek ve o sözü 2 ay sonra atmam..onu hiç unutamıcak gibi hissediyorum..yasıorum yarın yine onsuz bi güne göz açacağımı bile bile yasıorum iştee

İnşallah cnm dilerim çok mutlu olursun

Ne kadar oldu ayrılalı

sabret. sabır zordur ama meyvesi güzeldir. ben de eşime kadar kaç kişiyi gördüm ama olmamıştı. hislerim alınmış gibiydi. umudunu kaybetme bol bol dua et

keşke nefret ederek ayrılsak o zaman tutunacağımız dalımız olur bama şunu yaptı bunu yaptı diye bahane ararız ondan soğumak için . ama severek atrılınca olmuyor dünya başına yıkılıyor sanki ..yeniden bi hayatı düşünemiyorum zaten şimdi herşey anlamsız boşki bu dünyada neden yaşıyorum diyorum ...keşke bunlar bi rüya olsa bu kötü rüyadan uyansam

rüya olmadığını her sabah ve her gece anlıyorum inan...
birde halen onun sağlığını iyimidir kötümüdür üşümüşmüdür hastamıdır bunları düşünüyorum...
Allahım ayrılanda benim acı çekende.
ama mecbur olmak diye bişey var ...
ne yapayım...

bazı şeylerin farkına varabilmek için o olayın geçmesi, soğuması gerekiyor.
zaman geçiyor ve sonradan olaya uzaktan bakınca gerçekleri görüyorsun.
bugün olmayan şey çoğu zaman hayırsız olduğu için olmuyor.
ama biz hemen olsun istiyoruz.
zaman ver kendine.eskiler doğru söylemiş zaman her şeyin ilacı.
gözünden akan yaşlar gelecek güzel günlerin habercisi olabilir :)

bende sabah kalkınca yüreğime bi ağırlık oturuyor ondan anlıyorum ..ben kendimden çok eşime üzülüyorum o nasıl atlacak bunu diye yeniden hastalacak ben im yüzümden diye ...ne onsuz olabilirim nede onla ...allahım kimseye taşıyamayacağım yük vermezmiş ama benimkide çok zormuş çok ağırmış yinede isyan etmiyorum kaderimizde varmış ne yapalım diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum belkide onu seviyorum sanıyorum keşke alışkanlık olsa bu duygularım

sizin eşinizin sağlık sorunları vardı sanırım.ama işte elden bişey gelmiyor bi yerden sonra...
sevsende olmuyor olamıyor...

sizin eşinizin sağlık sorunları vardı sanırım.ama işte elden bişey gelmiyor bi yerden sonra...
sevsende olmuyor olamıyor...

evet canım bipolar ...herşeyi denedim sevsende sevmesemde kaçınılmaz sona geldik ..dua edip mucize beklemekten başka çaremiz kalmadı ne yazıkki ...

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

ben eşimden boşanıyorum ...artık hiö mutlu olamyacağımı düşünüyorum allahıma yalvrıyorum ne olur allahım benide mutlu et bu yaşadıklarıma bu çektiğim sıkıntılara karşı benide huzura kavuştur diye ...inşaallah gelen gideni aratmaz hepimiz hiç mutlu olmadığımız kadar mutlıu oluruz canım ..hakkında hayırlısı olsun

Ben varim ! Daha once de birkac kez paylasmistim. 3 yillik iliskim vardi. Herkes birbirini biliyor tanıyordu. Birtek ailelerin tanismasi kalmisti. Onun icinde tarih belirlemistik. Evlenme teklifi edilmisti falan. Ben aldatildigimi ogrendim
2 farkli kisiyle cinsel amacli aldatilmaydi. Sevdigim halde ayrildim. Ustune hem kendi hem ailesi surekli barismak icin ugrasti. Insan en cirkin seylere maruzda kalsa sevdi mi biranda soguyamiyor malesef. Seviyordum ama barismamam gerekiyordu. Tum israrlarina, yalvarmalarina, mucadelesine ragmen cogu zaman icim gitsede hayir dedim. Antidepresanlar kullandim. Hayir demem yetmedi artik sirf pesimi biraksin diye hazirda barismak icin bekleyen eski sevgilisine yonlendirdim onu hep. Cunku o kizda yaklasik 4 yildir seviyordu ve onu bekliyordu. Bu olay 2011 sonbaharinda oldu. O kizla gecen sene evlendi. Nisanlandiginda yine yazdi. Evlenirsem donusu olmaz affet gel barisalim dedi. Yine hayir dedim. Simdi onunla evli ve gercekten mutlu. Bense tamamen unuttum onu. Hicbirsey hissetmiyorum. Ondan sonra bir baskasina yogun duygular hissettim hatta. Ask acisi bile cektim. Evlenmeyi bile dusundum. Olmadi onunla da ayriyiz simdi. Nasip degilmis. Ama hicbir aci gecmez degil. Hepsi geciyor. Insanin karsisina nasibi elbet cikacaktir. Buna inaniyorum. Cevremde de cok ask acisi cekip sonra unutup baskasiyla evlenip mutlu olanlar var. Allah herkesin karsisina doğru ve hayirli insani cikartsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 yil surmustu iliskim askere gitti geldi evlenecektik 15 ay bekledim geldi nihayet sonra aradan 2 ay gecti aldatildigimi ogrendim yikildim bittim ben olup biterken 7ay sonra o kizla evlendigini duydum bi sure daha cok zor gecti hayatim sonra birisi girdi hayatima umutsuz oldugum an da, 2 sene gecti ve ben ayni kaderi yasadim aldatildim ayrildim bu sefer artik kimseye guvenemem hayallerim umutlarimi calanlara icimden sayip soverken "O" cikti karsima tesaduflerle beraber hic ummazken istemezken hayatimin merkezinde buldum onu ilk defa boylesi huzur ve mutluluk yasiyorum Rabbime sukur ediyorum ki iyi ki onlari yazmamis kaderime de simdi ki sevgilimi cikarmis karsima diye cunku ilk defa bu kadar deger verilip sevilip en onemlisi sayiliyorum hayatimin en guzel zamanlari inanin ki... Ve en guzeli de Rabbim nasip ederse haftaya persemde istemeye gelecekler ve sozumuz olacak insallah... Rabbim herkese onun gibi es nasip etsin en guzel duam su aralar...

Sakin ama sakin umutsuzluga kapilmayin ve Allaha karsiniza hayirli bi es cikarmasi icin dua etmekten vazgecmeyin...

Not: butun iliskilerim icin ettigim dua "Rabbim hakkimda hayirli ise nasip et degil ise geri et" oldu cunku birseyi istemek yerine hayirli olani istemek en dogrusu kizlar...

Bende varim..2.5yil sevgililik 1.5yil nisanlilik gecirdik onunla..ama olmadi maalesef...aradan cok uzun zaman gecmeden kocami tanidim...cok sukur ki onu tanimisim...bi ark.dedigi gibi bazi seyler icinde kaliyor elbet ama sevildigini hissetmek cok guzell....Allahim daim etsin ins...Sİzede hayirlisi ile karsiniA daha iyi birini cikarsin

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

merhabalar , geçmiş konularımdan bakabilirsin o kadar kötü şeyler yaşadım ki anlatılması çok zor ve o kadar acılar çektim kii dünyada tek darda olan insan benmişim gibi geliyordu ama çok şükürr Rabbim bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açarmış bol bol dua et

2 Yıllık ilişkim vardı ihanetle noktalandı.
Ve onun acısını 2 yıl boyunca çektim.
Tek nokta dahi olmayan yüzümde sivilceler doluştu saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı mahvoldu.
Neyse 2 yıl sonra hayatıma çok anlayışlı dünya tatlısı beni bi insan girdi oda benim hatalarım yüzünden bitti.
Şimdi başka biri ile birlikteyim önümüzde ki ay içerisinde nişanım olacak., fakat herşeyi ile bir öncekinden iyi diyemiyorum maalesef ama seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…